"wyobraz sobie ze istnieje taka szansa ze to ktos zdazyl juz wystrzelic rakiete zanim ty nawet pomyslales o podbiegnieciu do czolgu..."
jasne ale czemu zakladasz, ze ja niczym lamka z szalem rzucam sie slepo na czolg? Zawsze obserwuje wpeirw okolice aby nie zostac zdjetym przez wroga piechote. Wiec i swojego bym zauwayzl a juz na pewno on by zdazyl strzelic i trafic. ja mowilem TYLKO o sytuacji gdy juz zaminowalem np 1x c4 i podkladam drugie gdy nagle zza rogu wypada AT i zaczyna obstrzal. Moglby zaczekac az odejde, prawda?
"co do bluzgow to to tylko swiadczy o graczu.
zamiesc screena z wypowiedziami takimi na tym forum i kazdy objedzie takowego klanowicza."
nie mam zwyczaju z widlami uganiac sie za czarownicami. Wtedy liczylem na was. Bylo was chyba z 5 z czego na bank 1-2 mialo access admina. DOpiero gdy po dluzszym braku zaangazowania w zachowanie tamtego gracza powiedzialem mu co moze zrobic ze swoimi bluzgami ;] ja sam nie mam w zwyczaju byc wulgarny tym badrziej, ze zdaje sobie sprawe iz tym obrobilbym tylek nie tylko sobie ale i klanowi.
"pozatym chrapke na czolg wroga ma nie tylko gostek z c4 ale i AT, czolgista, assault z granatnikiem, kierowca APC, pilot heli, gunner heli, no i oczywiscie pilot mysliwca oraz jego gunner."
czyli jesli bedziesz np minowal czolg, albo walczyl tank vs tank etc a ja w helim przylece to mam prawo storpedowac was obu w imie chrapki?

na bank bys sie wkurzyl ;]
to tak samo jakby tlumaczyc, ze ktos komus ukradl pojazd w czasie naprawy bo mial na niego ochote-a to krytykuje ogol forum prawda? ;]