Teraz jest 16 lip 2025, 02:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:52 

co wk****** ? to, ze wjedziesz jak tepak w czyjas mine? To, ze rozbijesz sie o kogos a gra zaliczy JEMU tk spowodowane przez CIEBIE ? Czy tez to, ze gdy bedzie wysadzal c4 czolg wroga ty tam podbiegniesz by byc blisko akcji? A moze to glupie TK gdy sie bogu ducha winnym walczy z 10 wrogami i gdy juz ma sie umrzec dostaje sie od artylerii. Wredny wtedy ten komander. Obronil flage a zabil ciebie !! Przeciez mogles to wygrac !!!

brak mi slow na takich ludzi...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:56 

Lailonn napisał(a):
co wk****** ? to, ze wjedziesz jak tepak w czyjas mine? To, ze rozbijesz sie o kogos a gra zaliczy JEMU tk spowodowane przez CIEBIE ? Czy tez to, ze gdy bedzie wysadzal c4 czolg wroga ty tam podbiegniesz by byc blisko akcji? A moze to glupie TK gdy sie bogu ducha winnym walczy z 10 wrogami i gdy juz ma sie umrzec dostaje sie od artylerii. Wredny wtedy ten komander. Obronil flage a zabil ciebie !! Przeciez mogles to wygrac !!!

brak mi slow na takich ludzi...

Nie chodzi mi o to, że zginę przez swoją nieuwagę, czy przez ostrzał artyleryjski, bo jest wystarczająco czasu żeby się wycofać i jeśli zginę to tylko przez siebie i nigdy nie karam swoich. Chodzi mi o typów, którzy walą do mnie np. jak biegnę do czołgu itp. Albo medyk - mam mało energii wołam go a on do mnie wali serię :shock: i nawet nie raczy mnie zreanimować, i ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę :evil:!!!
No i jak tu się nie wk****ć??

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:00 

Headshot napisał(a):
Tok myślenia tych ludzi jest taki:

"Po co mam mu wybaczyć, jeśli mogę go ukarać?"

Żałosne...

Tok myslenia jest taki: bija mnie w domu bija mnie w szkole ....koledzy mnie nie lubia bo wciagam gile z nocha to niech teraz poczują moją wielkośc--- PUNISH him ...uff jak mi dobrze nie jestem ostatnią sierota na tym padole ;) 8) ......

istniej jeszcze teoria że ci ludzie niezabardzo kumaja co robia na serwerze i naciskaja co popadnie w tym punish...ale ja bym w to nie wierzył ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:14 

NaVy napisał(a):
Są różne debile, niestety. Miałem taką sytuacje, że gościu z mojego teamu wskoczył mi na czołg, specjalnie po to żebym ruszając go zabił... stało się tak raz i go wyzwałem od dumb-ów itp bo nie umiałem wytrzymać ... później znowu zrobił to samo jak tylko mnie zobaczył i oczywiście dostałem kicka z serwera, a taki młot miał pewnie niezłą radoche... :evil:

NaVy nieprzejmuj sie ja tak mialem wiele razy,sporo spedzilem w czolgu i sporo takich debili spotkalem,szkoda ze nie na live :( by sie nauczyl..

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:14 

ikasprzak ale topic jest o debilach co daja punish za tk z ich wlasnej winy a nie ogolnie za tk. jak ktos mnie zabije z premedytacja badz tez z glupoty(typu ja podkladam c4 na czolg wroga a ten wali we mnie i czolg z rakiety) to tez go ukarze. Jestem natomiast BARDZO tolerancyjny jesli ktos powie iz jest nowym graczem. Wtedy zawsze moze liczyc iz popatrze na niego z przymruzeniem oka i podpowiem co i jak robic by bylo lepiej. Ale rzadko kiedy ktos sie przyznaje do tego iz jest noobem. Tak jakby to bylo cos zlego...

ale zdarzaja sie czesciej sytuacje jak pare dni temu bodajze na servie spqr. Zalogowalem sie do gry z kumplem, ktory dopiero co kupil bfa a i w grach fps ma male doswiadczenie. Chcialem mu pokazac jak sie gunneruje/lata etc. Pech chce, ze przed nami do heli wsiadl ktos z klanu 3C. Kumpel wyjal c4, ja w tym momencie od razu do neigo pisalem (wiec kazdy to widizal) by tego NIE robil. Ale jako nowy gracz zasad bf-kultury nie zna. Wysadzil heli po czym juz my wsiedlismy do heli. Przez jakies 10-15 minut lecialy na mnie(jakbym to ja byl winny) ostre bluzgi. M.in iz nie potrafie latac a biore sie za heli. Niestety ja mialem pozytywne staty at tamten pan cos ala 1:9 ... nvm Dopiero gdy mu odpisalem aby te bluzgi dla swojej matki zatrzymal(no bo ile mozna sluchac) upomnial nas admin grozac banem. Nie wiem dlaczego nie wczesniej ale co tam. Tak czy siak zamiast ow pan powiedziec "ucze sie latac, zostawcie mi heli" wolal mnie zbluzgac. Dopiero potem poprosil o zostawienie mu samolotu(przy ktorym ja bylem 1) na co przystalem. Czy na prawde nie mozna sie kulturalnie dogadac? Powiedziec "ucze sie czegos tam, prosze o odrobine wyrozumialosci ;]" i na pewno normalni gracze nie beda wtedy syczec gdy sie ich tknie czy cos zle zrobi. TO NIE BOLI

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:18 

Lailonn napisał(a):
ikasprzak

lkasprzak :D
Lailonn napisał(a):
Ale rzadko kiedy ktos sie przyznaje do tego iz jest noobem. Tak jakby to bylo cos zlego...

Ja się mogę przyznać, że jestem noobem :D, bo nie mam za dużego doświadczenia w sieciowycj FPS-ach.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:26 
Oldboy Battlefield.pl

Lailonn napisał(a):
ikasprzak ale topic jest o debilach co daja punish za tk z ich wlasnej winy a nie ogolnie za tk. jak ktos mnie zabije z premedytacja badz tez z glupoty(typu ja podkladam c4 na czolg wroga a ten wali we mnie i czolg z rakiety) to tez go ukarze.

no to gratuluje! to sie wlasnie nazywa debilizm co ty masz wylacznosc na fraga? jesli widzisz ze strzelaja do siebie pojazdy to po jakiego ch. sie tam pchasz? poczekaj a nuz bedziesz potrzebny bo moze wrog wygra... :roll:

Lailonn napisał(a):
ale zdarzaja sie czesciej sytuacje jak pare dni temu bodajze na servie spqr. Zalogowalem sie do gry z kumplem, ktory dopiero co kupil bfa a i w grach fps ma male doswiadczenie. Chcialem mu pokazac jak sie gunneruje/lata etc. Pech chce, ze przed nami do heli wsiadl ktos z klanu 3C. Kumpel wyjal c4, ja w tym momencie od razu do neigo pisalem (wiec kazdy to widizal) by tego NIE robil. Ale jako nowy gracz zasad bf-kultury nie zna. Wysadzil heli po czym juz my wsiedlismy do heli. Przez jakies 10-15 minut lecialy na mnie(jakbym to ja byl winny) ostre bluzgi. M.in iz nie potrafie latac a biore sie za heli. Niestety ja mialem pozytywne staty at tamten pan cos ala 1:9 ... nvm Dopiero gdy mu odpisalem aby te bluzgi dla swojej matki zatrzymal(no bo ile mozna sluchac) upomnial nas admin grozac banem. Nie wiem dlaczego nie wczesniej ale co tam. Tak czy siak zamiast ow pan powiedziec "ucze sie latac, zostawcie mi heli" wolal mnie zbluzgac. Dopiero potem poprosil o zostawienie mu samolotu(przy ktorym ja bylem 1) na co przystalem. Czy na prawde nie mozna sie kulturalnie dogadac? Powiedziec "ucze sie czegos tam, prosze o odrobine wyrozumialosci ;]" i na pewno normalni gracze nie beda wtedy syczec gdy sie ich tknie czy cos zle zrobi. TO NIE BOLI

od nauki latania jest singleplayer! a jak chcesz z kumplem polatac to sobie zrobcie sami serwer.
ja jakbym zobaczyl wyzwiska na czyjas matke to bym bez ostrzegania banowal.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:31 

a mnie wkrwiaja kolesie ktorzy widzac wrogi pojazd i swoich stojacych przy jego burcie /wiadomo co robia - c4/ napizdza z czolgowej armaty i km do wszystkiego co sie rusza. Panowie, wiem ze to jest FPS, ale troche myslec nie zaboli

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:43 

A jak juz o TK 8) Wczoraj wieczorem grałem na Fushe Pass i stała Cobra... ok wszystko w porządku, a że ja jakimś świetnym pilotem nie jestem to czekam na pilota jakiegoś, dobiegłem, patrze idzie gościu który wcześniej też wchodził do Cobry i latał z powodzeniem, wiec stoje przed Heli, czekam na niego kuluralnie 8) a ten mi headshota walnął :shock: :lol: :o :evil: Spytałem sie dlaczego to zrobił, to odpowiedział że chciał polatac :roll: za takie coś nie mogłem mu darowac :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:49 

okota ty wtedy tam grales akurat, terroryzowales mysliwcem. Klopocik z czytaniem chyba masz.Ale sprostuje:
"typu ja podkladam c4 na czolg wroga a ten wali we mnie i czolg z rakiety"

wyobraz sobie taka sytuacje. Widze czolg wroga. Podbiegam i podkladam c4. nagle wybiega jakis moj nadpobudliwy AT i mimo iz widzi mnie to nawala do czolgu zabijajc mnie przy okazji. Co tu ma wylacznosc na fraga?

"od nauki latania jest singleplayer! a jak chcesz z kumplem polatac to sobie zrobcie sami serwer."

no i ja sie uczylem na singlu(no i bf:v) to pan z 3C majac 1:9 pchal sie do heli i bluzgal na mnie gdy je wzialem ;] Co do kolegi to hum. rozumiem, ze gdy ty wejdziesz na jakis serv z kumplem z klanu i np lecisz helim to ostatnia rzecza o jakiej myslisz jest to by leciec razem. Lepiej z obcym czlowiekiem bez kontaktu via Ts. No to gratuluje ;] Zrestza kumpel tylko chcialbyc wtedy gunnerem. gdy jakis inny gracz zoabczyl, ze nawet sprawnie nam to idzie dolaczyl do squadu i rowneiz ze mna latal. Wiec nie demonizuj ;]

"ja jakbym zobaczyl wyzwiska na czyjas matke to bym bez ostrzegania banowal."

Czyli jesli ktos przez 15 minut bluzga od kurew, szmat,**** etc na ogolnym chacie to jest wszystko ok(jakos czesc graczy zwracala mu uwage) natomiast gdy ktos odpowie na to "zachowaj te bluzgi dla matki" juz jest to nie wybaczalne i zasluguje na bana? ;] Chlopie gdzies ty sie uczyl adminowac? :D To ja ze swoim doswiadczeniem sie normalnie chowam w krzakach. Toc tylko wspoltworzylem pare serverow MMORPG z stalymi graczami o lacznej liczbie okolo 500 osob, ktore sie ciagle kloca,bija,wyzywaja.

nie obraz sie ale jestes przewrazliwiony

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 11:49 

mam takie osobiste wrażenie, ze osoby grające komandosem mają wrażenie bycie supermanem, wysadzą każdy czołg C4 i za każdym razem im się uda. Uświadomcie sobie nie zawsze was widać jak biegacie przy pojazdach, nie zawsze można was rozpoznać po mundurze lub tagu etc. Nie zawsze ktoś będąc pod ostrzałem będzie się przejmował waszymi prawie samobójczymi próbami. Bądź bardziej wyrozumiali w stosunku do osób które mają broń do niszczenia z pojazdów z odległości.

Co do tk, mnie najbardziej denerwują komendanci ostrzeliwujący wrogie spawny w czasie ich przejmowania. To jest czysta tragedia.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:01 

"mam takie osobiste wrażenie, ze osoby grające komandosem mają wrażenie bycie supermanem,"

e tam supermenem. po prostu zolnierzem elitarnej jednostki :D

"wysadzą każdy czołg C4 i za każdym razem im się uda."

mogles 2 czesci zdania nie dodac a takto lipa :P

"Uświadomcie sobie nie zawsze was widać jak biegacie przy pojazdach, nie zawsze można was rozpoznać po mundurze lub tagu etc."

fakt, mundury sa bardzo podobne. do tego nie widac nic na minimapie no i ten swiecacy sie nick tez nie wiele daje ;]

"Nie zawsze ktoś będąc pod ostrzałem będzie się przejmował waszymi prawie samobójczymi próbami."

zgadzam sie w tym miejscu. Dlatego nigdy nie wbiegam w ogien krzyzowy. jednak ja opisalem sytuacje gdy to ja pierwszy bylem przy wrogim czolgu a nagle ktos sie dolaczyl do walki ;] OGROMNA roznica

"Bądź bardziej wyrozumiali w stosunku do osób które mają broń do niszczenia z pojazdów z odległości."

ta tolerancja jest jednak maja oni zabawki duzo slabsze niz takie c4 i jesli widza iz ktos juz zajmuje sie wrogiem powinni zaczekac az sie mu to uda/nie uda. Ewnetualnie stzrelac tak by nie zranic swojego. Rakieta mozna sterowac...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:11 
Oldboy Battlefield.pl

wyobraz sobie ze istnieje taka szansa ze to ktos zdazyl juz wystrzelic rakiete zanim ty nawet pomyslales o podbiegnieciu do czolgu...
co do bluzgow to to tylko swiadczy o graczu.
zamiesc screena z wypowiedziami takimi na tym forum i kazdy objedzie takowego klanowicza.
pozatym chrapke na czolg wroga ma nie tylko gostek z c4 ale i AT, czolgista, assault z granatnikiem, kierowca APC, pilot heli, gunner heli, no i oczywiscie pilot mysliwca oraz jego gunner.
to co? moze staniesz z numerkami i zaczniesz zarzadzac ta "kolejeczka"?
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:18 

"wyobraz sobie ze istnieje taka szansa ze to ktos zdazyl juz wystrzelic rakiete zanim ty nawet pomyslales o podbiegnieciu do czolgu..."

jasne ale czemu zakladasz, ze ja niczym lamka z szalem rzucam sie slepo na czolg? Zawsze obserwuje wpeirw okolice aby nie zostac zdjetym przez wroga piechote. Wiec i swojego bym zauwayzl a juz na pewno on by zdazyl strzelic i trafic. ja mowilem TYLKO o sytuacji gdy juz zaminowalem np 1x c4 i podkladam drugie gdy nagle zza rogu wypada AT i zaczyna obstrzal. Moglby zaczekac az odejde, prawda?

"co do bluzgow to to tylko swiadczy o graczu.
zamiesc screena z wypowiedziami takimi na tym forum i kazdy objedzie takowego klanowicza."

nie mam zwyczaju z widlami uganiac sie za czarownicami. Wtedy liczylem na was. Bylo was chyba z 5 z czego na bank 1-2 mialo access admina. DOpiero gdy po dluzszym braku zaangazowania w zachowanie tamtego gracza powiedzialem mu co moze zrobic ze swoimi bluzgami ;] ja sam nie mam w zwyczaju byc wulgarny tym badrziej, ze zdaje sobie sprawe iz tym obrobilbym tylek nie tylko sobie ale i klanowi.

"pozatym chrapke na czolg wroga ma nie tylko gostek z c4 ale i AT, czolgista, assault z granatnikiem, kierowca APC, pilot heli, gunner heli, no i oczywiscie pilot mysliwca oraz jego gunner."

czyli jesli bedziesz np minowal czolg, albo walczyl tank vs tank etc a ja w helim przylece to mam prawo storpedowac was obu w imie chrapki? :P na bank bys sie wkurzyl ;]

to tak samo jakby tlumaczyc, ze ktos komus ukradl pojazd w czasie naprawy bo mial na niego ochote-a to krytykuje ogol forum prawda? ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:30 

"e tam supermenem. po prostu zolnierzem elitarnej jednostki :D"

nie przesadzajmy z wielkimi słowami

"fakt, mundury sa bardzo podobne. do tego nie widac nic na minimapie no i ten swiecacy sie nick tez nie wiele daje ;]"

będąc pod ostrzałem nie zawsze patrzysz na minimapę, tagi działają róznie i czasami widać tag gościa który jest za budynkiem a nie nad gościem

Co do reszty, są goście którzy zaczeli dużo wcześniej manewr w stosunku do pojazdu niż ty a to że strugasz bohatera z C4 (zamiast innaczej go wykorzystać) jest tylko twoją sprawą, pozostaje kwestia twojego zachowania w tym momencie. Jeżeli wybaczasz bo rozumiesz żę tk by w werwie walki to ok, jak nie to wychodzi z Ciebie zawiść i inne tłumione emocje.
Sam nie wygrasz wojny ani bitwy działaj z innymi.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2