Teraz jest 3 mar 2025, 23:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 15:26 

Niektóre miejsca są tak popularne, że stawianie Clay... grozi TK. Tak jest na wielu servach. Ktoś naciśnie ALT i tego nie zauważy i wchodząc na drabinę ginie. Co do przypadku Ziomika koleś może myślał, że tych min juz nie będzie. Ale wiem też, że niektórzy nie grają Team Play. tak miałem wczoraj, kiedy to biegnąc do czołgu dostałem z Shotguna po plecach od swojego. Nawet nie wziął czołgu tlko zabijał każdego kto biegł od nas. Gdy ktoś wlazł do czołgu minował wyjazd. raz wlazłem na wierzę i mu po ryju pociągnąłem. Może i miałem -4pkt, ale człog się przydał w walce ( Strike at Kartan ) [ ja nie " pilotowałem " czołgu tylko obsada wierzy ].

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 15:50 

Px2-AtTi|a >> az wytrzeszczu dostalem jak czytalem twoj post :) Prawde mowiac nie widzialem jeszcze na serva TKowania z premedytacja i w tak bezczelny sposob, ale to chyba dlatego ze nigdy nie latalem mysliwacami (nie lubie takiej formy rozgrywki), na heli poprzestaje (i to z regoly na beczkach :))

zlomik >> ja juz od dawna zauwazylem ze stawianie min mechanikiem (nawet w bardzo widocznych miejscach i dajac duza przestrzen do manewru) jest krotko mowiac, skazaniem siebie na dół tabeli rankingowej... Ciezko ukonczyc gre nie bedac na minusie. Ludzie zadni krwi (zeby nie powiedziec glupi) pedza tymi swoimi bolidami nie patrzac (albo nie umiejec ich kontrolowac) wprost na miny. Rzadko dane mi bylo zobaczyc Hmmve lub buggy zwalniajacego przed minami, z regoly wjezdzaja na pelnym gazie - a nuz sie uda ! (a jak sie nie uda to punish)

A na koniec najsmutniejsze, czyli watpie zeby rzeczywiscie poprawili ten system TK. Bo jak mieliby to zrobic ? wprowadzic jakis skrypt weryfikujacy kiedy jest naprawde z naszej winy ? Malo prawdopopodobne. Moze go troche "załagodza", ale moim zdaniem juz tak niestety zostanie...

Tytuł: Re: .
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:07 

Px2-AtTi|a napisał(a):
Fajny wynik, ale ile ta mapa trwala 2 godziny ? :] widze ze malo graczy bylo a mapa najprawdopodobniej byla na 64, screen pokazuje 32 ale to juz po zmniejszeniu moge sie mylic ;) kuponow bylo tyle a nie mialy jak znikac bo malo ludzi sie strzelalo. Latajac w heli nie widze duzego zgrania jeden pilotuje drugi strzela w to co widzi ;] najwyzej co powie gdzie masz skrecic, ale na tym sie nie wnioskuje ze jest jakims druzynowym bohaterem. Mapa na ktorej grales jest glownie infranty wszyscy tam graja zeby pobiegac z buta i posztzelac assault riffl, nwiec bronic sie nie mogli ;) .Nie mniej gratuluje takiego wyniku, sam tylu pkt nie mialem. Moze to daltego ze gram na 32 i 64 osobowych a tam mapy za dlugo nie trwaja.

Mapka była 32osobowa a trwła eee...nie wiem - jak gram to trace rachube czasu :)
Kuponów kazda druzyna miała 400
Było by nawet 500punktow ale po 10minutach niemalze kazdy przeciwnik siedzial na wyrzutki ragiet przeciwpancernej, na stingerze i kazdy z nich byl anti-tankiem (zaobserwowałem tylko jednego spec-opsa) wiec ciagle bylismy namierzani :)
A co do gry druzynowej niekoniecznie chodzi mi o latanie helim bo na ziemi ównie dobrze sobie radzimy i co tyczy sie tmatu nigdy nikomu jeszcze nie dał punisha chyba ze przypadkowo ;)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:10 

tequila sunrise napisał(a):

zlomik >> Ludzie zadni krwi (zeby nie powiedziec glupi) pedza tymi swoimi bolidami nie patrzac (albo nie umiejec ich kontrolowac) wprost na miny. Rzadko dane mi bylo zobaczyc Hmmve lub buggy zwalniajacego przed minami, z regoly wjezdzaja na pelnym gazie - a nuz sie uda ! (a jak sie nie uda to punish)

Niekoniecznie, nie patrząc. Możesz jechać za kimś - pierwszy nagle miny omija a ty wpadasz. Czasami są postawione za górką, że ich nie widać. Znowuż walcząc czołgiem w obronie flagi możesz najechac przypadkowo na minę np. tyłem. Wczoraj na tym samym serwerze na którym grał Zlomik na mapce Songhua Stalemate, tej z mgła, ktoś uparcie stawiał miny przy samej fladze. Zresztą nie wiem po co, jeśli wróg stojąc w pojeździe obok widocznych min i tak przejmuje flagę. I niby wszystko fajnie ale jak już zespawnował się wóz pancerny naprawdę trzeba było się sporo namanewrować będąc ograniczony z tyłu skarpą, po bokach domkami a póltora metra przed sobą minami. I co ja mam wtedy zrobić dwukrotnie spałnując się tam, jak nie ryzyk fizyk - mając do wyboru tylko wóz pancerny lub płynięcie pareset metrów wpław do flagi wroga. Cóż udało mi sie je wymanewrować. Miny były stawiane przynajmniej 2 razy - dało się to zauważyć bo był inny rozkład min jak i ilość.

PostNapisane: 6 sie 2005, 16:42 

Obrazek

Założył nowe konto, i szalał wczoraj na rakingowych. Nie dało rady vyvotować - wydaje się że niektórzy mają gdzieś czy taki ktoś psuje rozgrywkę czy nie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:46 

ngc : moze maja wylaczone glosowania

Ostatnio edytowano 6 sie 2005, 16:53 przez Ogdovsky, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:48 

Ogdovsky napisał(a):
ngc : moze maja wiekszosc ma wylaczone glosowania

Jeśtli tak, to mam nadzieję że patch 0.3 poprawi wyłączone głosowanie jako głos na tak.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:54 

wteyd moze dojsc do nieslusznych kickow - lepiej zeby decyzje o kickowaniu podejmowali wszyscy, bez wzgledu na wlaczone opcje wylaczenia z glosowania

PostNapisane: 6 sie 2005, 17:02 
Maskotka BF.pl

nGc.pl napisał(a):
Obrazek

Założył nowe konto, i szalał wczoraj na rakingowych. Nie dało rady vyvotować - wydaje się że niektórzy mają gdzieś czy taki ktoś psuje rozgrywkę czy nie.

ale kto? bo nie kojarzę kolesia..

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 17:03 

Ktoś :) To tylko przykład głupoty ze strony dzieci.
Uciekam bo chat się z tematu robi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 17:04 

Ksywka mówi sama za siebie :D - samobójca Sidd :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 18:13 

Przyznac trzeba ze Groszek to wybitny pilot ;-) Do tego Robal na dzialku i ktos jeszcze w APC/Tanku do czyszczenia terenu z AA 8)

Wracajac do tematu to ta gra powinna nauczyc sie zliczac kille bo nie dosc ze czasami wypisuje co innego ze powinna odnosnie do broni to jeszcze TK nagminnie liczy.

Dzis ok 14.30 na Dragon Valley wsiadam do APC patrze podbiega gostek to czekam na niego, wskakuje do srodka a w tym czasie 2 zdazyl sie na masce polozyc i nie wiadomo na co czeka, nagle ten co juz siedzial w srodku wychodzi i wskakuje na maske. W tym czasie przylatuje heli i z dzialka po masce mojego APC no i mam 2x TK :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 18:29 

Dziś koło 15 > gość wskakuje do samolotu, drugi też chciał, tyle że nie zdążył.

Podłozył mu kilka C4 i uciekł za hangar, ja za nim. Nie zdąrzyłem go ubić, wysadził go...

Bez sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 20:55 

skandal >> Relatywizujesz sytuacje podajac jakies wybiorcze sytuacje, a mi nie o to chodzi.
Mowie, ze nawet starajac sie i rozkladajac w przemyslany sposob miny na szlaku wroga (na niektorych mapach bardzo latwo go przewidziec) i tak predzej czy pozniej (zazwyczaj predzej) wpadnie na nie jakis swoj, ktory
nigdy nie zdejmuje nogi z gazu i tym podobni...
Dlatego uwazam ze miny oplaca sie rozkladac tylko grajac na dobrym servie, albo bedac gdzies samotnie na tylach wroga (ale to nie o to przeciez chodzi ;/) ale zasadniczo lepiej nie rozkładac wcale...

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 21:08 

Najlepiej to rokładać C4 i robić zasadzki :lol: Raz miałem poprostu piękną akcje. Jedzie tak: BMP czołg, człog, mobilna AA. Położyłem C4 inni przybiegli do mnie paru z AT paru z karabinami potem jeszcze do tego całego składu amerykańców dojechał samochód no to git. Pierwszy czołg łubudu po moim C4 2 kolesi z Eryxami w drugi boom nie ma. 2 z dużej odległości w AA łubudu. Kolesie z wozu wybiegli strzelają do nas mieliśmy paru z cięższym sprzętem hlas hals pare serji i kolesie gryzą pjach. BMP chce uciec ale już go na celowniku mają go kolesie z AT i po nim :lol: to był najlepszy TW jaki w życiu widziałem :wink: broniliśmy ostatniej flagi :wink: to łatwo było zaplanować przedstawienie :wink: .

Mały OT się zrobił co tam :P .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2