Teraz jest 4 mar 2025, 00:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:53 

Aby, nie zejść z tematu wrócę do jednej sprawy. Gratuluje serdecznie g0 wyniku i podziwiam ich umiejętność gry, oraz serdecznie życzę im powodzenia w dalszych etapach TWL. Czy to jasne, bo widzę, że kilka osób chyba nie całkiem załapało o co chodzi…?

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:54 

Dziękuję w imieniu klanu.
Proszę o zamknięcie tego przykrego tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:57 

JabbaH napisał(a):
A teraz kilka pytań do PFT:
Po co poruszona została ta sprawa na tym forum?
Nie macie maila czy gg aby takie problemy rozwiązywać?
Gdyż uważam, że skoro piętnujecie tu "forumowe chamstwo" to równiez powinno sie tu piętnować "chamstwo serwerowe"... Jeżeli nie mam racji to przepraszam za umieszczenie tego tematu, ale wydaje mi sie że "ryba gnije od głowy"...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:58 

Wojna psychologiczna, wojna psychologiczna, ale fason nalezy trzymac.
Ogladaliscie "Million Dollar Baby" Eastwooda ? Jest tam fajne zdanie > taugh aint enaugh. Zeby byc mistrzem, trzeba sie zachowywac jak mistrz :wink:
Do przemyslenia.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:58 

look napisał(a):
Dziękuję w imieniu klanu.
Proszę o zamknięcie tego przykrego tematu.

Ja natomiast proszę o nie zamykanie tego przykrego tematu.
Przykro to nam było przed meczem drogi kolego...

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:06 

YouogY napisał(a):
Ziemniaczek napisał(a):
Hmmm... kolesie są zbyt pewni siebie. W innych grach też grałm w klanach też się spotykałem z takim "chamstwem". Ile to razy słyszałem: "Prosze nie uciekajcie jak zaczniecie w dupe dostawać" , "Nie płaczcie później" a później kolesie dostawali po dupe od naszego klanu :wink: . Niedawno graliśmy z klanem FBI w grze SWAT4. Kolesie wygrywali z każdym klanem (nie wiem jakim cudem) my z nimi wygraliśmy 3 do 1. Jeszcze podczas gry "campili" więc mówimy im jak nie przestaną kampić to podziękujemy za gre. Ich tekst: "walcie się", "sami kampicie Kur**" itp.

Co ma Twoja nedzna tworczosc do tego watku? Nic, wiec prosze nie wypowiadaj sie, a co panow z g0 to sa ludzie grajacy w bf`a od poczatku lub w co nie ktorych przypadkach prawie poczatku battlefielda. Swoja droga to sytuacja i atmoswera musiala byc naprawde ciekawa skoro lookwi pusily nerwy ( bardzo zadko mialem szanse soptkac sie z taka sytuacja ). Ale akcje w stylu "p2p" aby podniesc ping pozostawie bez komentarza bo nie wiem jak to wygladalo na prawde. Ale mimo wzsystko GG :)

Ręce opadają :( . Z twojej wypowiedzi jasno wynika , że długi staż w BF2 całkowicie usprawiedliwia chamskie odzywki a w dodatku jeszcze insynuujesz naszą (Pft) winę za sprowokowanie "biednego" Looka do tego typu zachowania !!!!! Pomyśl zanim napiszesz !!!!.
Pft ma ponad trzy lata , był czas kiedy na polskiej scenie Delty Force mieliśmy zdecydowanie silniejszą pozycję niż g0 w Bf , a i w Joint Operation mogliśmy sie pochwalić niezłymi wynikami ( 3 miejsce w Clanbase) i nie było nigdy podkreślam nigdy sytuacji kiedy podczas meczu w jakikolwiek sposób poniżalibyśmy naszych przeciwników bez względu na poziom ich gry.
Chcę dodać , że rozegraliśmy już z różnym powodzeniem parę meczy w Bf 2 i jak do tej pory spotykaliśmy się z baardzo miłą atmosferą podczas meczy (szczególne podziękowania dla klanów PRGK, MON , KGW czy UKF

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:10 

topic albo do zamkniecia albo do hyde parku, i nie nie bronie tu g0 bo uwazam pisanie obrazliwych tekstow podczas meczu za szczyt lamerstwa ale nie zmienia to faktu ze forum publiczne nie jest miejscem gdzie pierze sie swoje brudy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:14 

[PfT]-ROMEK napisał(a):
(...)
Pft ma ponad trzy lata , był czas kiedy na polskiej scenie Delty Force mieliśmy zdecydowanie silniejszą pozycję niż g0 w Bf , a i w Joint Operation mogliśmy sie pochwalić niezłymi wynikami ( 3 miejsce w Clanbase) i nie było nigdy podkreślam nigdy sytuacji kiedy podczas meczu w jakikolwiek sposób poniżalibyśmy naszych przeciwników bez względu na poziom ich gry.(...)

fakowania pingów też się nauczyliście w DF ?
Chciałbym podkreślić, że moja jakże haniebna odzywka miała miejsce _po_ próbie zrobienia nas w ch*** z pingami.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:18 

LOOL, jezeli jest prawda to co pisze Look (skaczace pingi) to jestesmy wdzieczni PfT za rozpoczecie tego tematu :D

Wilda grala z g0 na serwerze naszym oraz na SERWERZE g0 i jakos nie spotkalismy sie z problemami. A co do neostrady to 80% naszego klanu ja ma i osoby z Neo na serwie g0 mieli najmniejszy ping :lol:

LOOOOOOOOOL :lol:

Ostatnio edytowano 10 sie 2005, 00:19 przez DarthPrivate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

gralismy z go "rozgrzewke" na tym samym serwie chwile przed meczem (z tąd zapewne spóźnienie go) i wszystko było ok, nasze pingi 40-50. IMO powinni wam jeszcze wjebać w realu, zagrywki z zawyżaniem pingów to totalna żenada. Po za tym można było pożyczyć inny serwer.

Ostatnio edytowano 10 sie 2005, 00:23 przez aBe, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Mam propozycję:

Kolega [PfT]Szakal oficjalnie przyzna się, że fakował swój ping a ja oficjalnie przeproszę, za moje brzydkie zachowanie.

http://terror.org.pl/~look/screen005.jpg

Tytuł:

look napisał(a):
[PfT]-ROMEK napisał(a):
(...)
Pft ma ponad trzy lata , był czas kiedy na polskiej scenie Delty Force mieliśmy zdecydowanie silniejszą pozycję niż g0 w Bf , a i w Joint Operation mogliśmy sie pochwalić niezłymi wynikami ( 3 miejsce w Clanbase) i nie było nigdy podkreślam nigdy sytuacji kiedy podczas meczu w jakikolwiek sposób poniżalibyśmy naszych przeciwników bez względu na poziom ich gry.(...)

Chciałbym podkreślić, że moja jakże haniebna odzywka miała miejsce _po_ próbie zrobienia nas w ch*** z pingami.

Odwracasz kota ogonem to przecież Wasz team wszedł na nasz serwer z dużo wyższymi pingami niż nasz !!!!! Nie jesteście pierwszym klanem grającym z nami na tym serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:21 

g0 spoznilo sie troszke przez nas, ale niesadze ze cos okolo 5 minut az tak was zdenerwowalo, a spoznili sie bo gralismy z g0 wczesniej i nawet na ich servie - calkiem wporzo, nie mamy zastrzezen :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:21 

[PfT]-ROMEK napisał(a):
Odwracasz kota ogonem to przecież Wasz team wszedł na nasz serwer z dużo wyższymi pingami niż nasz !!!!! Nie jesteście pierwszym klanem grającym z nami na tym serwerze.

Olaboga. Czytaj ze zrozumieniem proszę:

2. Jak wiadomo pingi na gamesNET dla graczy którzy posiadają łącza z chello wahają się w granicach 200-300 ms. Akurat w tym przypadku ja i Az3lito byliśmy poszkodowani a ze strony PfT jedna osoba.

I skoro mieliśmy wyższe pingi niż Wy, to mieliśmy święte prawo nie chcieć na tym serwerze grać, chociażby dlatego, że tak mówią rulesy TWL.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 00:23 

look napisał(a):
[PfT]-ROMEK napisał(a):
(...)

No cóż kolego, kręciliście nosami na polski gamesNET, więc nie dziw się, że my kręciliśmy nosami na jakiś bliżej nieokreślony holenderski serwer. Tym bardziej, że nasze pingi na tym Waszym "najlepszym europejskim serwerze" - jak to nazwaliście- były naprawdę niepokojące. Poza tym z rozpiski TWl to my mieliśmy być "gospodarzem" tego meczu.
I po pierwsze !!! To Wam wszystko nie pasowało już od samego początku, czyli od 21:10 kiedy na Waszym kanale IRC po godzinie prób w końcu łaskawie odezwaliście się do mnie…

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2