Teraz jest 3 mar 2025, 23:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 16:39 

No dobra ale oszustwa można rozumieć też inaczej. Już nie jeden raz spotkałem 2 lub więcej gości którzy sobie nabijali punkty na różne cwaniackie sposoby. Oto kilka z nich:

*dwoje suportów walących granatami "gdzieś" i podających sobie co chwila ammo. Na końcu zero fragów, zero śmierci a wynik każdy ponad 200.
*2 medów jednej drużyny i co kolwiek innego drugiej. Ten z drugiej zbija jednego (z reguły nożem) a jego kompan go reanimuje i tak na zmianę. I na końcu wielka trójca.
*Inżynier i inny gość walą co chwila dżipem w mur po czym jeden wyłazi i go naprawia. Czyżby pijany kierowca czy po prostu oszust.

COŚ Z TYM TRZEBA ZROBIĆ!!!

PostNapisane: 13 sie 2005, 19:05 
Moderator forum

Headshot napisał(a):
Zbieg Okoliczności :) Prawdopodobnie chodziło o ping.
Weź pod uwagę, że cheaty na... "nieśmiertelność" są tak jakby "ograniczone". Nie zrobisz Hacka na życie większe niż 3x, bo po prostu gra do tego nie dopuści.

A to jest bardzo ciekawe :lol: . Nie mogli od razu tak gry zaprojektować żeby nie dało się zrobić hacka na życie większego niż 1x ?? :lol: Jeżeli coś się chce zmienić to da się to zmienić w ten czy inny sposób.

PostNapisane: 13 sie 2005, 22:15 

Hynol napisał(a):
Headshot napisał(a):
Zbieg Okoliczności :) Prawdopodobnie chodziło o ping.
Weź pod uwagę, że cheaty na... "nieśmiertelność" są tak jakby "ograniczone". Nie zrobisz Hacka na życie większe niż 3x, bo po prostu gra do tego nie dopuści.

A to jest bardzo ciekawe :lol: . Nie mogli od razu tak gry zaprojektować żeby nie dało się zrobić hacka na życie większego niż 1x ?? :lol: Jeżeli coś się chce zmienić to da się to zmienić w ten czy inny sposób.

Da się, ale nie w grach on-line. Znajdź mi taką grę (internetową), w której będziesz mógł mieć TotalAccHack :wink: To jest niemożliwe.

PostNapisane: 13 sie 2005, 23:59 
Moderator forum

Headshot napisał(a):
Da się, ale nie w grach on-line. Znajdź mi taką grę (internetową), w której będziesz mógł mieć TotalAccHack :wink: To jest niemożliwe.

Chyba tylko ze względu na ping i nieprzewidywalność ruchu przeciwnika. Ale zapewne można by napisać algorytm który dla człowieka byłby "total hackiem".

PostNapisane: 14 sie 2005, 00:33 

Hynol napisał(a):
Headshot napisał(a):

Chyba tylko ze względu na ping i nieprzewidywalność ruchu przeciwnika. Ale zapewne można by napisać algorytm który dla człowieka byłby "total hackiem".

nie da rady na szczęscie. Klient to klient - możesz na kliencie myśleć że masz nieśmiertelność - ot, hack taki. Ale wszystkie naboje dostajesz w świecie serwera, i go nic nie obchodzi że po stronie klienta Ty nadal żyjesz. Dla serwera jestes juz martwy, i nie pozwoli Ci sie ruszyć.
Wszystko zależy od kodu gry - jak jest zwalony, wmówisz serwerowi pewne rzeczy. Ale nawet wtedy są granice.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 12:32 

No niestety doswiadczyłem ostatnio czita. Koleś był niewidzialny :shock: Biegał z nożem i wszystkich wybijał nie dało się go wykopać bo co chwila mu się nick zmieniał. Skąd wiem że był niewidzialny? Stoje patrze kumple ginie rozglądam się gine patrze na wyświetlacz: taki a taki [Nóż]Mój nick. :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 12:43 

Ziemniaczek napisał(a):
No niestety doswiadczyłem ostatnio czita. Koleś był niewidzialny :shock: Biegał z nożem i wszystkich wybijał nie dało się go wykopać bo co chwila mu się nick zmieniał. Skąd wiem że był niewidzialny? Stoje patrze kumple ginie rozglądam się gine patrze na wyświetlacz: taki a taki [Nóż]Mój nick. :?

To pewnie jakiś pro nożownik za złotą odznake knife combat dostał niewidzialność :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 12:56 

Nożownicy potrafią być niebezpieczni... bardzo niebezpieczni. Kiedyś na jakimś pr0-lame serverze bawiłem się w nożownika, wpadłem do budynku, w którym było 4 przeciwników - każdy do mnie z karabinu strzelał... "zabiłem ich wszystkich" :lol: :)
Są już naprawdę bardzo skuteczne techniki walki nożem i w pewnych momentach (zwłaszcza, przy dobrej myszce i szybkim łączu :) ) nóż potrafi być o wiele bardziej niebezpieczny, niż wszelkiego rodzaju karabiny.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 13:13 

Headshot napisał(a):
Kiedyś na jakimś pr0-lame serverze bawiłem się w nożownika, wpadłem do budynku, w którym było 4 przeciwników - każdy do mnie z karabinu strzelał... "zabiłem ich wszystkich" :lol: :)

No to gratuluję umiejętności :shock: Ja używam noża tylko jak podchodzę typa od tyłu.
P.S. Fajne by były rundy, np. wszyscy latają z nożami albo z klamkami - można by się umówić i tak pograć a przy okazji ponabijać odznaczenia :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 13:37 

Ta fajnie tylko że ja nie muwie o tym że podszedł mnie od tyłu czy coś. Patrze się na kolesia z mojego teamu on nagle ginie od noża a potem ja gine też od noża od tego samego kolesia :shock: . Choć nikt do mnie nie podbiegł :shock: .

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 13:49 

Ziemniaczek napisał(a):
Ta fajnie tylko że ja nie muwie o tym że podszedł mnie od tyłu czy coś. Patrze się na kolesia z mojego teamu on nagle ginie od noża a potem ja gine też od noża od tego samego kolesia :shock: . Choć nikt do mnie nie podbiegł :shock: .

A predatora oglądałeś :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 14:09 

Zajrzalem kiedys (czasy 1942 przed PB) na jedne forum poswieconym hackom do gier online. Najbardziej wystraszyla mnie liczba zarejestrowanych uzytkownikow 75000 :( Podejrzewalem wtedy ze sa jakies cheaty bo za duzo dziwnych rzeczy sie dzialo i okazalo sie ze byla ich cala masa.Zrobilem sobie 3 miesieczna przerwe do czasu ukazania sie PB. Wejscie PB skutecznie zablokowalo masowe uzywanie cheatow. Niestety z tego co pisali tam bardziej zaawansowani uzytkownicy hacki pisane samemu a wiec nie udostepnione masom nie sa do wykrycia przez PB.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 17:43 

Headshot napisał(a):
tequila sunrise napisał(a):
Skoro nie ma zadnego niebezpieczenstwa, to czemu nie podasz linka do strony ? Czyzby pseudo obawa o czystosc sceny ? W tej sytuacji tylko ty wiesz co tam jest naprawde detected a co nie, a inni nie maja mozliwosci tego sprawdzic. Czy powinienem zaczac miec watpliwosci ? :wink:

Nie mogę podać linka do strony, bo to nie są hacki do Battlefield'a, tylko do większości popularnych gier online. Ale jeśli nie wystarcza Ci cytat z tej strony to zobacz to:

Obrazek

A masz ta, hacki do tibii ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 17:47 

YouogY napisał(a):
A masz ta, hacki do tibii ? :lol:

Oczywiście!
Jak mógłbym nie mieć hacka do tak kultowej gry...? :lol:
Zastukaj do mnie (GG/PM) to z przyjemnością Ci wyślę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 19:10 

Cytuj:
nie kumam tej zniewagi, prawdopodobne dlatego ze jest tak samo prymitywna jak ty.

gdyby tam moj malenki byla zniewaga w MOIM wykonaniu to bys nie mial najmniejszych problemow z jej odczytaniem. Umiem dostosowywac poziom wypowiedzi do rozmowcy wiec nie musisz sie martwic o zawile aluzje itp

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2