Teraz jest 3 mar 2025, 23:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 07:57 

A co tu ma autorytet?? Odda przeprosi a zaraz wyciagnie gdzies zapisanego i bedzie gral a potem gadal ze to nie on pewnie ktos inny ;( jak mi tylko odda BFa to sprobuje z tym EA

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 08:29 

jak go nie ma w domu a ty tam jesteś to jeszcze w jego plikach w kompie pogrzeb bo morze jeszcze np. w notatniku mieć zapisane

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 09:14 

Dodoni napisał(a):
jak go nie ma w domu a ty tam jesteś to jeszcze w jego plikach w kompie pogrzeb bo morze jeszcze np. w notatniku mieć zapisane

i po co?? :roll:

Lepiej odebrać bf2 od kuzynka (odrazu powiedzieć jego rodzicom o co biega)i pisać maila do ea z porśbą o zablokowanie CD-keya ( będą chcieli pewnie skan tyłu instrukcji). Jeśli nie będą chciueli zblokować to musisz wymusić od kuzynka 130 zeta i po problemie. Najważniejsze jest to aby rodzice kuzyna się o tym dowiedzieli (telefon wystarczy), bo znając życie pewnie nie wiedzą.

PS: Jesli kuzyn jest starszy lub ma więcej mięśni (w co wątpie), to radziłbym go nie bić bez obstawy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 09:58 

Kuzyn jest mlodszy 4 lata ale ma brata starszego ode mnie o 3 lata ;/

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:13 

iii... poczekać aż starszy wyjdzie. Młodszego wziąść na strone i załatwić sprawe co za filozofia :roll: :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:18 

Kurde, to moze i ja pochowam rzeczy w domu, bo pudelko z gra stoi na wierzchu :?.
A na dodatek teraz jestem w pracy, a moja rodzina siedzi w domu :(.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:18 

ty a moze wez napisz z tym problemem do bravo albo popcornu? tam sie na tym znaja :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:21 

die_hard napisał(a):
ty a moze wez napisz z tym problemem do bravo albo popcornu? tam sie na tym znaja :lol: :lol:

Faktycznie :lol:, a niemasz co tu rozwiazywać między rodziną lepiej napisz do EA a mu tylko powiedz że wiesz o sprawie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:54 
Maskotka BF.pl

hmm.... jeśli tamten chłopak jest jeszcze dzieckiem, to jego rodzice mogą zbagatelizować sprawę i powiedzieć, że on nie chciał nic złego zrobić, że pewnie nie wiedział, że robi źle i że przecież możecie razem grać w tą samą grę (rodzice zazwyczaj nie mają pojęcia co to jest cd-key i jak sprawa z czymś takim wygląda), mogą też powiedzieć że to przecież tylko gra i zbagatelizować całą sprawę....

na Twoim miejscu...
1) powiedziałabym swojej rodzince, że kuzynek ukradł mi grę, która jest baaaardzo droga i to jest baaardzo dla Ciebie ważne i że grzebał Ci w Twoich osobistych rzeczach i że nie życzysz sobie, aby ktokolwiek wchodził do Twojego pokoju bez Twojej wiedzy i zgody (w przyszłości chowaj swoje osobiste rzeczy i nie zosawiaj ich na widoku)
2) pogadałabym z kuzynkiem, że jest cham i prostak, że jak nie odda, to wszystkim powiem co zrobił - nawet jego kolegom :P (wiem wiem, wredota ze mnie, ale w końcu jestem kobietą, nie? :P)
3) powiedziałabym jego rodzicom co zrobił i przedstawiłabym to w odpowiednim świetle - tak, aby mu wyperswadowali na przyszłość takie rzeczy. Ew. powiedziałabym że gra kosztowała 130 zł i chciałabym odzyskać tą sumę, żeby móc sobie kupić nową grę z nowym cd-keyem.

gdyby rodzinka dała mi kasę na nową grę, to bym grała na nowej (ew. napisałabym do EA info że tamten cd-key został ukradziony i żeby go zablokowali - to sobie kuzynek nie pogra i będzie miał nauczkę).
Gdyby rodzinka nie oddała mi kasy, to przez jakiś czas - po odzyskaniu starej gry - dałabym sobie spokój i spokojnie w nią grała - a jakby mi się chociaż raz pokazało, że cd-key jest w użyciu -> od razu mail do EA z prośbą o nowy cd-key i prośbą o zablokowanie starego.

die_hard napisał(a):

hehe, dobre :D btw. Die Hard, skąd o tym wiesz? często piszesz do nich z podobnymi problemami? :P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 11:58 

Dokladnie problem z Serii: Mamo a Szymek mi zabrał kredki ;d

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:04 

lady vicky napisał(a):
... (wiem wiem, wredota ze mnie, ale w końcu jestem kobietą, nie? :P)...:

:shock: :shock: to trzeba gdzieś dla potomnych uwiecznić!! :D
najlepiej pomnik wystawimy z takim napisem dla wszystkich kobiet niech się wreszcie dowiedzą jakie są... :P

Bo ta ropa nie jest moja"

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:07 
Maskotka BF.pl

cHOM1K napisał(a):
lady vicky napisał(a):
... (wiem wiem, wredota ze mnie, ale w końcu jestem kobietą, nie? :P)...:

:shock: :shock: to trzeba gdzieś dla potomnych uwiecznić!! :D
najlepiej pomnik wystawimy z takim napisem dla wszystkich kobiet niech się wreszcie dowiedzą jakie są... :P

ale my to wiemy, tylko się do tego nie przyznajemy :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:18 

Dobra chyba do zamkniecia jak tylko odzyskam gre to mail do ea i mam nadzieje na nowego keya:) Tylko gorzej troche jezeli beda chcieli skan ostatniej strony bo skanera to ja nie mam :( a i koledzy tez nie

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:20 
Maskotka BF.pl

Killer20200 napisał(a):
Dobra chyba do zamkniecia jak tylko odzyskam gre to mail do ea i mam nadzieje na nowego keya:) Tylko gorzej troche jezeli beda chcieli skan ostatniej strony bo skanera to ja nie mam :( a i koledzy tez nie

idź do jakiejś kafejki gdzie mają skaner... i sobie zeskanuj...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:22 

Albo zrób zdjęcie aparatem cyfrowym :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2