Teraz jest 30 lis 2024, 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:29 

Kamikaze drażni aczkolwiek skakanie z palacych sie samolotów doprowadza do Szału :> Jest cos takiego jak Honor i tyle :!:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:42 

a tam honor, punkty sie licza a nie honor :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:44 

Honor jest w Amercias Army tutaj liczyą sie statsy i nic wiecej :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 02:10 

FaTaLWoLf napisał(a):
Honor jest w Amercias Army tutaj liczyą sie statsy i nic wiecej :roll:

dobrze mowi dac mu wodki :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 13:14 

Szymas^PL napisał(a):
Kamikaze drażni aczkolwiek skakanie z palacych sie samolotów doprowadza do Szału :> Jest cos takiego jak Honor i tyle :!:

He he, masz rację, giń z honorem :!: :) Choć z drugiej strony, chyba lepiej być żywym tchórzem niż martwym bohaterem :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 13:26 

werewolf napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):

A mnie wrecz dziwi reakcja co niektorych ,,niedojrzalych,, graczy, gdy pali mi sie samolot wyskakuje nad swoim lotniskiem i za 30 sekund wystartuje znowu z czystym kontem. Biore nowa maszyne, jestem happy, a tu nagle widze jak mnie obrazaja... rozumiem zezloscic sie mozna, ale to ja gram, i nie bede komus zabijac statow...

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 16:24 

Px2-AtTi|a napisał(a):
werewolf napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):

A mnie wrecz dziwi reakcja co niektorych ,,niedojrzalych,, graczy, gdy pali mi sie samolot wyskakuje nad swoim lotniskiem i za 30 sekund wystartuje znowu z czystym kontem. Biore nowa maszyne, jestem happy, a tu nagle widze jak mnie obrazaja... rozumiem zezloscic sie mozna, ale to ja gram, i nie bede komus zabijac statow...

Zgadzam się, uważam, że nie ma nic niestosownego w tym, iż wyskakuje się z płonącej maszyny. Obojętnie czy jest to samolot czy helikopter (wola przetrwania "zaszyta" jest w świadomości wszystkich stworzen, nawet tych niezbyt kumatych :-D). To samo zresztą, robi się podczas prowadzenia pojazdów naziemnych, a nie zauważyłem aby o to ktoś miał pretensje.

Co do tematu dyskusji, to jeśli zderzenie samolotu z helikopterem jest następstwem wypadku i zdarza się sporadycznie wszystko jest ok.
Natomiast notoryczne, celowe wlatywanie w śmigłowiec uważam za żałosne. Działanie takie pokazuje nic innego jak brak umiejętności.
Zdaję sobie sprawę, że BH z zgraną załogą jest trudnym przeciwnikiem, ale dobry pilot (samolotu czy helikoptera) poradzi sobie z zestrzeleniem go. A słaby pilot... no cóż niech potrenuje; nie od razu Kraków zbudowano... :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 17:30 
Maskotka BF.pl

werewolf napisał(a):
Zgadzam się, uważam, że nie ma nic niestosownego w tym, iż wyskakuje się z płonącej maszyny. Obojętnie czy jest to samolot czy helikopter (wola przetrwania "zaszyta" jest w świadomości wszystkich stworzen, nawet tych niezbyt kumatych :-D). To samo zresztą, robi się podczas prowadzenia pojazdów naziemnych, a nie zauważyłem aby o to ktoś miał pretensje.

Dokladnie, poza tym w tej grze chodzi o zwycięstwo jednej z drużyn - najlepiej tej w któej się gra - a z martwego bohatera drużyna nie ma żadnego pożytku...
Jeśli ktoś nie potrafil zabić przeciwnika a ten zdąrzyl wyskoczyć z plonącego pojazdu, to widocznie ten pierwszy nie zaslużyl na fraga - gdyż spapral robotę...

werewolf napisał(a):
Co do tematu dyskusji, to jeśli zderzenie samolotu z helikopterem jest następstwem wypadku i zdarza się sporadycznie wszystko jest ok.
Natomiast notoryczne, celowe wlatywanie w śmigłowiec uważam za żałosne. Działanie takie pokazuje nic innego jak brak umiejętności.
Zdaję sobie sprawę, że BH z zgraną załogą jest trudnym przeciwnikiem, ale dobry pilot (samolotu czy helikoptera) poradzi sobie z zestrzeleniem go. A słaby pilot... no cóż niech potrenuje; nie od razu Kraków zbudowano... :D

Popieram... jednak fakt, że jest to oznaką lamerstwa, nie oznacza że jest to zakazane...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 10:21 

kamikadze lamerstwo czy nie, spróbujcie inaczej zdjąć z nieba BH na Mashtuur City jak drużyna nie wie, którą stroną karabinu się strzela:) ewentualnie na Songhua - tam też nie jest łatwo zdjąć szalejącego BH konwencjonalnymi metodami - pozostaje "Banzai!" i zginąć z hukiem:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 11:41 

Szymas^PL napisał(a):

mowcie sobie co chcecie ja popieram co mowi szymas,wedlog mnie kazdy szanujacy sie pilot w BF2 powinien umierac z samolotem

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:13 

PRO_BuBu napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):

mowcie sobie co chcecie ja popieram co mowi szymas,wedlog mnie kazdy szanujacy sie pilot w BF2 powinien umierac z samolotem

Dokładnie skoro koleś zestrzelił Cię w uczciwej walce to należy mu się frag.

Pozatym zespawnujesz sie i bedziesz mial samolot. A jak wyskoczysz to: albo sie rozwalisz glowa w ziemie -2 albo bedziesz gral na piechocie a jak wrocisz do miejsca spawnu samolotow najprawdopodobniej juz nie bedzie

Ostatnio edytowano 28 sie 2005, 12:22 przez Spinacz_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:21 

true.. true... polaz chlopakom po jednym :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:37 

Spinacz_pl napisał(a):
A jak wyskoczysz to: albo sie rozwalisz glowa w ziemie -2 albo bedziesz gral na piechocie a jak wrocisz do miejsca spawnu samolotow najprawdopodobniej juz nie bedzie

No ale mowa tu o wyskakiwaniu nad lotniskiem.. samolot bedzie czekal :wink: A swoja droga to jako pilot mysliwca nie musialem sie tak gimnastykowac, co innego bombowiec bo ten nie ma szans z mysliwcem i tu wyrzucam sie od czasu do czasu coby opedzic sie od natreta 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 13:13 

Mordoklej napisał(a):
Spinacz_pl napisał(a):
A jak wyskoczysz to: albo sie rozwalisz glowa w ziemie -2 albo bedziesz gral na piechocie a jak wrocisz do miejsca spawnu samolotow najprawdopodobniej juz nie bedzie

No ale mowa tu o wyskakiwaniu nad lotniskiem

Mowa tu ogolnie o wyskakiwaniu...

Cytuj:
A swoja droga to jako pilot mysliwca nie musialem sie tak gimnastykowac

Bo nie natrafiles moze na dobrego pilota?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 13:48 

Mordoklej napisał(a):
Spinacz_pl napisał(a):

No ale mowa tu o wyskakiwaniu nad lotniskiem.. samolot bedzie czekal :wink: A swoja droga to jako pilot mysliwca nie musialem sie tak gimnastykowac, co innego bombowiec bo ten nie ma szans z mysliwcem i tu wyrzucam sie od czasu do czasu coby opedzic sie od natreta 8)

jesli jetes dobrym pilotem bombowca,a grasz z powiedzmy nieco slabszym od siebie pilotem mysliwca to amsz szanse:)uwierz ze sie da rozwalic bombowcem mysliwca,fajna frajda,i koles musi miec fajna mine:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2