Px2-AtTi|a napisał(a):
werewolf napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):
Kamikaze drażni aczkolwiek skakanie z palacych sie samolotów doprowadza do Szału :> Jest cos takiego jak Honor i tyle

A mnie wrecz dziwi reakcja co niektorych ,,niedojrzalych,, graczy, gdy pali mi sie samolot wyskakuje nad swoim lotniskiem i za 30 sekund wystartuje znowu z czystym kontem. Biore nowa maszyne, jestem happy, a tu nagle widze jak mnie obrazaja... rozumiem zezloscic sie mozna, ale to ja gram, i nie bede komus zabijac statow...
Zgadzam się, uważam, że nie ma nic niestosownego w tym, iż wyskakuje się z płonącej maszyny. Obojętnie czy jest to samolot czy helikopter (wola przetrwania "zaszyta" jest w świadomości wszystkich stworzen, nawet tych niezbyt kumatych

). To samo zresztą, robi się podczas prowadzenia pojazdów naziemnych, a nie zauważyłem aby o to ktoś miał pretensje.
Co do tematu dyskusji, to jeśli zderzenie samolotu z helikopterem jest następstwem wypadku i zdarza się sporadycznie wszystko jest ok.
Natomiast notoryczne, celowe wlatywanie w śmigłowiec uważam za żałosne. Działanie takie pokazuje nic innego jak brak umiejętności.
Zdaję sobie sprawę, że BH z zgraną załogą jest trudnym przeciwnikiem, ale dobry pilot (samolotu czy helikoptera) poradzi sobie z zestrzeleniem go. A słaby pilot... no cóż niech potrenuje; nie od razu Kraków zbudowano...