Teraz jest 15 maja 2025, 00:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:00 

Na wojnie musisz przetrawać i się przystosować nie spełniasz wymagań boom zrywasz kulke.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 16:26 
Maskotka BF.pl

:lol: ale macie problemy :lol: i szybko się uczycie skoro dopiero odkryliście ten styl gry :lol: przecież to logiczne że jak zabijesz wroga i np. nie masz ammo, to zmieniasz broń na inną - znalezioną... tak samo jak zabiją obok Twojego medyka a Ty jesteś czymkolwiek innym niż med, to podnosisz broń zabitego meda, podnosisz go i biegniesz dalej z jego bronią (a on dostaje Twoją broń)... tak samo z supportem i ammo... :roll:

czy tylko ja mam wrażenie, że co temat, to większe 'mądrości' są w nim zawarte? :roll: a może po prostu jestem zmęczona i się czepiam :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 19:42 

Uważam taki styl gry za bardzo sensowny(sam tak robie).Chyba jasne że niebęde kampił ze snajpą i patrzeć jak jakieś wrogie APC przejmuje flagę tylko wezme kit zabitego spec opsa albo pana z wyrzutnią rakiet i spróbuje zapanować nad sytuacją.Czy taki człowiek niepotrzebuje drużyny,myślę że może działać w pojedynkę(Rambo :twisted: )ale o wiele lepiej gra sie w teamie.Po prostu jest łatwiej.Jestem ranny a koło mnie leży kit meda to podnosze,lecze sie i albo zbieram znów stary kit albo gram medem.Chyba jasne że gdy zabraknie mi ammo a widze kit supporta to go wezme i rozrzuce sobie kilka paczek z amunicją.

PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:01 

Ve2yr napisał(a):
Gosc gra spec-ops'em. Biegnie podrzuca c4, w tym czasie dostaje seryjke i tracie zlozmy polowe zycia. Podbiega do zmarlego sanitariusza bierze jego ekwipunek leczy sie wyrzucajac apteczke i wraca po swoj sprzet. Rozsadza c4, wyrzuca seryjke z karabinq, przeladowuje. Biegnie do nierzyjacego zolnierza wsparcia, bierze ekwipunek, wyrzuca paczke amunicji, wraca po swoja bron i reszte sprzetu, zabiera pake i ma full amunicji i c4. Potem to samo itd. itp

Wszystko ładnie ale skoro podnosi broń to swoją wywala i jak nic w którymś momencie jest bezbronny :twisted: I jeszcze zostaje sprawa moralna - to nieładnie po cudzych torebkach myszkować :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:08 

to nie cs ze mozesz wyrzucic brron i zostac bez niczego-zamieniasz kity i bron masz przez caly czas.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:14 

przsoi napisał(a):
to nie cs ze mozesz wyrzucic brron i zostac bez niczego-zamieniasz kity i bron masz przez caly czas.

Dobrze że mi powiedziałeś a ja durny od początku gry ani razu kita nie zamieniłem bo bałem się że zostaną z niczym. Jeszcze raz bardzo dziękuje :wink:
P.S. a co to "cs" :?:
a i jeszcze jedno w jakiej klasie jest brona bo bym potestował.

Ostatnio edytowano 1 wrz 2005, 20:19 przez groszeka, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:15 

Dziś się spotkałem z jednym typkiem na Niemieckim serverze. ! śmierć 60 Killi miał. Wszyscy mówili cheater, cheater tylko jeden się zapytał jak to zrobił on na to: I only change my kit.

PostNapisane: 1 wrz 2005, 22:29 

Ve2yr napisał(a):
Podaje przyklad:
Gosc gra spec-ops'em. Biegnie podrzuca c4, w tym czasie dostaje seryjke i tracie zlozmy polowe zycia. Podbiega do zmarlego sanitariusza bierze jego ekwipunek leczy sie wyrzucajac apteczke i wraca po swoj sprzet. Rozsadza c4, wyrzuca seryjke z karabinq, przeladowuje. Biegnie do nierzyjacego zolnierza wsparcia, bierze ekwipunek, wyrzuca paczke amunicji, wraca po swoja bron i reszte sprzetu, zabiera pake i ma full amunicji i c4. Potem to samo itd. itp. Ta taktyka najlepiej sprawdza sie np na duzych mapach gdzie jest duza rzez. Co myslicie o takim stylu gry :?:

czesto tak robie,glownie jesli chodzi o meda,i o ammo,sprawdza sie tylko tzeba sprawdzic czy zdazysz zmienic kit ew,pobiegasz chwilke z nowym,pozamiatasz troche,i pojdziesz zmienic na stary

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 07:30 

groszeka napisał(a):
przsoi napisał(a):

Dobrze że mi powiedziałeś a ja durny od początku gry ani razu kita nie zamieniłem bo bałem się że zostaną z niczym. Jeszcze raz bardzo dziękuje :wink:
P.S. a co to "cs" :?:
a i jeszcze jedno w jakiej klasie jest brona bo bym potestował.

CS=Counter-Strike ... Wiem bo gralem 3 lata :twisted: :twisted: :twisted:

PostNapisane: 2 wrz 2005, 08:26 

PRO_BuBu napisał(a):
Ve2yr napisał(a):
Podaje przyklad:
Gosc gra spec-ops'em. Biegnie podrzuca c4, w tym czasie dostaje seryjke i tracie zlozmy polowe zycia. Podbiega do zmarlego sanitariusza bierze jego ekwipunek leczy sie wyrzucajac apteczke i wraca po swoj sprzet. Rozsadza c4, wyrzuca seryjke z karabinq, przeladowuje. Biegnie do nierzyjacego zolnierza wsparcia, bierze ekwipunek, wyrzuca paczke amunicji, wraca po swoja bron i reszte sprzetu, zabiera pake i ma full amunicji i c4. Potem to samo itd. itp. Ta taktyka najlepiej sprawdza sie np na duzych mapach gdzie jest duza rzez. Co myslicie o takim stylu gry :?:

czesto tak robie,glownie jesli chodzi o meda,i o ammo,sprawdza sie tylko tzeba sprawdzic czy zdazysz zmienic kit ew,pobiegasz chwilke z nowym,pozamiatasz troche,i pojdziesz zmienic na stary

Podbiegasz w miejsce gdzie był stary a tu co nic ni ma :lol: Bo cholerny kit znika po czasie :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 15:03 

niemialem na mysli 20 minut tylko krotka akcja JAK BY CO,i sie nie czepiaj szczegolow,dziekuje :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:00 

Z tymi kitami to jakis kit! :D

Sprawa ma sie tak. Jestem medykiem MECow z kalaszem i leze z dziura w glowie. Ktos bierze moj kit i mnie reanimuje, ja wstaje i budze sie z jego jakas denna pukawka i nie ma jak sie odmienic! To jest do pupy ze tak poprostu nie mozna wywalic ekwipunku tylko trzeba stac nad czyims!
Nie widac jaka bron sie podnosi z ziemi(odblowana czy standard) w cs to bylo lepiej dorobione. Tyle bugow co do podnoszenia kitow.
W sumie styl gry ala samotny lowca kitu jest dosc dobry i klimatyczny. Po cholere oszczedzac kule? Walic we wszystko co sie rusza bo zawsze mozna okrasc jakies zwloki :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:10 

W CS kupowałeś broń a tu masz klasy i każda klasa ma inny ekwipunek(wiem, ameryki nieodkryłem :D ).Nie ma tak dobrze że np:zabijasz wrogiego meda i możesz podnieść sobie dowolną rzecz z jego ekwipunku.Wtedy gra stała by sie banalna

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:20 

nom4k napisał(a):
W CS kupowałeś broń a tu masz klasy i każda klasa ma inny ekwipunek(wiem, ameryki nieodkryłem :D ).Nie ma tak dobrze że np:zabijasz wrogiego meda i możesz podnieść sobie dowolną rzecz z jego ekwipunku.Wtedy gra stała by sie banalna

Nie, nie rozumisz. My point is:
Nie chodzi o podnoszenie samej broni tak jak w cs. Tylko zeby glowna bron lezala obok plecaka tak zeby wiadomo bylo czy warto ryzykowac zycie czy nie. Tu widzisz tylko torbe z naszywka medyk i tyle, nie wiesz czy ma podstawowa czy odblokowana bron.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:31 

G-sus napisał(a):
nom4k napisał(a):

Nie, nie rozumisz. My point is:
Nie chodzi o podnoszenie samej broni tak jak w cs. Tylko zeby glowna bron lezala obok plecaka tak zeby wiadomo bylo czy warto ryzykowac zycie czy nie. Tu widzisz tylko torbe z naszywka medyk i tyle, nie wiesz czy ma podstawowa czy odblokowana bron.

I o to chodzi jak w cs-ie lezalo AWP to malo co sie kazdy nie zabil :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2