Teraz jest 24 sie 2025, 04:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:29 

widze ze 184/224h grales jako lone wolf wiec wez kampe, bedzie pasowala ci do profilu.
Ja i tak chce wszystkie bronie poza shotgunami wiec zeostal PKM i Zabawka medyka.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:34 

Hmm. Snajpa...Zwykla snajpa zabiera okolo polowe hp. Odblokowana ma 2x wiekszy dmg a mimo to nie zabija 1 strzalem. Jest za to powolna i glosna-przegrywa w moich oczach.

at nie jest uniwersalny. DAO silne na male dystane jest totalnie bez uzyteczne na srednie+dlugie. A At na piechote dziala moze i mocno ale jak trafisz bezposrednio co sie az tak czesto nie zdarza.

Nie ma klasy uniwersalnej i oto chodzi. Kazda ma swoje silne i slabe strony.

G3 ma malo ammo ale jesli zabija 2-3 strzalami i jest super celne to policz ilu mozesz ubic ;]

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:36 

Cytuj:
w M95 parabola jest mniejsza (w moim odczuciu) i ciagle jej nie czuje (juz pomijam fakt ze bronia Rumunow w ogole nie wiem jak strzelac)

Chodzi o to, że kula zniża swój lot, czy jak??? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:42 

hahaha bronie rumunow hahaha to mnie rozmontowalo :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:44 

Tak czy siak... najlepszą bronią jest i będzie .... nóż :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:00 

moim zdaniem to lepiej nie odblokowywac u meda broni bo to i tak ta luneta to bardziej atrapa przedzej trafisz walac full-auto A z luneta to jest tak ze goscio musi byc wrecz sztywny bo jezeli tylko troche sie ruszy to i tak pudlo :( nie mam tej broni ale gram medem o dziwo to i tak nie bende odblokowywal soobie L8A1 bo lepiej jest u komandosa poprostu splowka meda i tak jest dobra ma sredni damage i dobra celnosc i to samo jest w L8A1 tylko z ta roznica ze ta ma 2x zoom no i tez niestety wiekszy odzut...

podsumowujac jezeli niema roznicy to poco przeplaczac :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:04 

Lailonn napisał(a):
At nie jest uniwersalny. DAO silne na male dystane jest totalnie bez uzyteczne na srednie+dlugie. A At na piechote dziala moze i mocno ale jak trafisz bezposrednio co sie az tak czesto nie zdarza.

Właśnie, że jest uniwersalny :P. Na średnie dystanse - z kamizelką można gościa/gości załatwić z dobiegu, tym bardziej, że zwykle jak dobiegam kończy im się właśnie amunicja. Na średnie/długie ca. 7-8 na 10 wystrzeleń ze sraw/eryx trafia w strzelającego we mnie gościa, jesli nie to i tak powtórzyc można. A zdejmowanie rakietą kampujących snip'ów to błahostka :D Wadą, wiadomo co jest - było wałkowane - długi okres przeładowania (chociaż można przerwać i zostać z załadowaną do tego momentu amunicją) i wolniejszy bieg z szybszym męczeniem się.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:04 

Też bniedługo będę odblokowywał broń i zastanawiam się nad AT lub medem. Problem w tym, że medem mało gram i jakoś mi tą klasą nie idzie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:13 

Cytuj:
Właśnie, że jest uniwersalny Razz. Na średnie dystanse - z kamizelką można gościa/gości załatwić z dobiegu, tym bardziej, że zwykle jak dobiegam kończy im się właśnie amunicja. Na średnie/długie ca. 7-8 na 10 wystrzeleń ze sraw/eryx trafia w strzelającego we mnie gościa, jesli nie to i tak powtórzyc można.

na srednie dystanse z kamizelka asfalt cie zje i nie ma mowy o dobiegu. Na dlugie to juz w ogole. na krotkie natomiast jest ruletka. Granatnik ma wiekszy zasieg ale tylko 1 strzal wiec tu roznie bywa...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:17 

Przy okazji tego posta mam pytanko...jak ma się dmg i celność G36C do G3 ?? Tą pierwszą mam ale interesuje mnie G3 tzn czy jest tak samo celna i czy dmg jest zauważalnie większy...? Najlepiej jakby wypowiedziały się osoby co dłużej obcowały z obiema tymi zabawkami..

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:50 

g3 ma wiekszy dmg to oczywiste. PRzeciez to bron assaulta i na jej rzecz tracisz granatnik. Nie porownuj tak broni. G36C ma o 1/3 celnosc lepsza niz pozostale spluwy speca

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 00:57 

Cytuj:
G36C ma o 1/3 celnosc lepsza niz pozostale spluwy speca

Nie do konca ;p qbz-97 na lezaka jest celniejszy od g36c ;p ale tylko na lezaka, jest wrecz niesamowicie celny.

Ok wiec g3 albo dao... zaraz zrobie ankiete :lol:

joke oczywiscie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 01:07 

Tutaj macie w tabelce porownane wszystkie bronie : [url=http://www.sodabob.com/3DGames/BF42/bf2weapons.asp?MenuID=9"]http://www.sodabob.com/3DGames/BF42/bf2weapons.asp?MenuID=9[/url]
Co do sensu poszczegolnych kolumn mozna sprawdzic w slowniku. Ciekawe jest np to ze snajperka M24 ma praktycznie takie same parametry jak M95, a nawet jest lepsza (ma mniejsza odchylke w ZOOM'ie). Jedyna roznica to przebijanie przez M95 szybek heli.

PS. Jakis czas temu udalo mi sie zdjac pilota i gunnera apacha z ERYX'a tylko czesciowo uszkadzajac heli. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 08:57 

Broń medyka tylko i wyłącznie (jeśli grasz medem to róznica miedzy badziewnym m16 w usmc jest duża). Niby AK -101 jest lepsze bo silniejsze ale nie masz lunetki. L85 lunetka jest i bardzo sie przydaje, trzeba się tylko nauczyc korzystania. Na miejskich mapach L85 wygrywa z AK - szybciej pestki wylatują, a jak przycelujesz w głowe to gosciu nie ma szans.

Cytuj:
Tutaj macie w tabelce porownane wszystkie bronie : [url=http://www.sodabob.com/3DGames/BF42/bf2weapons.asp?MenuID=9"]http://www.sodabob.com/3DGames/BF42/bf2weapons.asp?MenuID=9[/url]

Jest gdzies w FAQ dla nowych taka sama tabela.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 09:13 

Lailonn napisał(a):
Hmm. Snajpa...Zwykla snajpa zabiera okolo polowe hp. Odblokowana ma 2x wiekszy dmg a mimo to nie zabija 1 strzalem. Jest za to powolna i glosna-przegrywa w moich oczach.

Wlasnie cala sztuka polega na tym by zabic 1 strzalem co robie z dobrym rezultatem.. i mowie tu o M24.. Szczerze powiem ze jestem niepocieszony jak musze dobic kangura, ktory w otwartym terenie i tak nie ma szans ale kolejna kule trzeba zmarnowac.. albo co gorsze gdy ma mozliwosc ucieczki :?

Do tej pory odblokowalem M95, G36C i L85A1 i to byly dobre wybory.. nastepna bedzie DAO-12 bo standardowa bron Anti-Tanka jest bardzo mizerna, a z DAO-12 mialem juz stycznosc kozystajac ze zdobytej na wrogu i ta bron robi z Anti-Tanka naprawde znakomita klase :)

Ostatnio edytowano 10 wrz 2005, 09:21 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2