Teraz jest 4 mar 2025, 22:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 10:10 

pasqdnick napisał(a):
Przypomniałeś mi o tym serwerku i dziś w nocy sobie trochę pograłem. Najpierw ludziska grali only noże potem pistole. I co dziwne voty okazywały się skuteczne. Nigdy nie miałem zapędów do zdobywania odznak i jedyna, chyba, którą zrobiłem specjalnie to za skok ze spadochronem :wink: A dziś srebrna za noże, srebrna za pistole, za rzucanie apteczek (jakoś nigdy wcześniej się nie mogłem dorobić), a na koniec zastatsiłem :wink: i posiedziałem te 10min w jeepie na odznakę kierowcy :twisted:

Tam ci statsienia dostatek... Ja tam gram w sumie dla zabawy, nie biegam za flagami tylko za fragami...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 10:28 

Najważniejszą funkcją tych wszystkich bonusów (odznak, medali, baretek) jest miłe zaskakiwanie gracza w najmniej spodziewanym momencie. 8)
Raz tylko tak za wszelką cenę chciałem zdobyć odznakę. Srebrną za pistolety. Kurna! :evil: niźle się wtedy wściekałem! 7 razy ją zdobywałem kiedy wreszcie mi ja zapisało. :lol: A wszysktko przez nawalające właśnie wtedy serwery EA. :wink:

Cytuj:
Ja tam gram w sumie dla zabawy, nie biegam za flagami tylko za fragami...

A ja nie biegam ani za flagami, ani za fragami. O ile flaga sama do mnie nie przyjdzie, to frag zawsze... :D Największą przyjemność sprawia mi wynaczenie sobie jakiegoś punku na mapie i obrona go, bądź odbijanie go, przez całą rundę. Po jakimś czasie przeciwnik już dobrze wie, że w tym miejscu mnie zastanie, ale to tylko dodaje pikanterii tej walce - porachunki osobiste i te sprawy... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 14:21 

Cytuj:
Ja tam gram w sumie dla zabawy, nie biegam za flagami tylko za fragami...

A ja właśnie biegam za flagami. I tam trafiam najwięcej fragów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 16:24 

Wszedlem na ten serwer i nie jest tak rozowo. Co chwile wchodzi jakis "cfaniak" do czolgu, pomimo ze po chwili wylatuje. A pistolet i noz tylko.. to fikcja niestety.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 16:32 

Mordoklej napisał(a):
Wszedlem na ten serwer i nie jest tak rozowo. Co chwile wchodzi jakis "cfaniak" do czolgu, pomimo ze po chwili wylatuje. A pistolet i noz tylko.. to fikcja niestety.

Bo trzeba się umówić na walkę na noże i pistolety, bez tego ani rusz...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 16:42 

Ludzie probowali.. ale ciagle pozostaje grupa ktora wietrzy latwe fragi w tym ze ludzie z nozami lataja :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 16:53 

No jak byłem wczoraj i padło hasło "noże" to się wszyscy o dziwo stosowali. Jak później szło na pistole to paru się wyłamywało ale dawało się ich votować albo co chwila ktoś ich TKował. Ale może to była wyjątkowa sytuacja bo parę razy już na ten serwer wchodziłem i wczoraj pierwszy raz ludki generalnie stosowali się do zasad.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 19:00 

zawsze znajdzie sie na takim serwie pare ciuli ktorzy chca poprawic sobie fraga,ale czasem fajnie wbic na taki serw dla jaj(wczoraj pogralem troche only knife i mialem naprawde niezly ubaw)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 00:27 

Bo trzeba się umówić na walkę na noże i pistolety, bez tego ani rusz...[/quote]

NA tym serverze czołgiści wywalani są dość szybko ale pistolety czy noże to fikcja przez kilka dni próbowałęm zapoczątkować taką walkę, pytam kto się zgadza odpowiada jedna osoba że nie chce( a gdzie pozostali?), a na pytanie czemu nie mówi że to głupie :shock: , i jak tam grać nożami a ty Ikasprzak jak masz tam takie szczęscie do grania nożami itp, to jak zobaczysz że jest akcja to kopsnij do mnie na GG :) , będem wdzięczny

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:08 

lkasprzak napisał(a):
Bo trzeba się umówić na walkę na noże i pistolety, bez tego ani rusz...

Pabl napisał(a):
NA tym serverze czołgiści wywalani są dość szybko ale pistolety czy noże to fikcja przez kilka dni próbowałęm zapoczątkować taką walkę, pytam kto się zgadza odpowiada jedna osoba że nie chce( a gdzie pozostali?), a na pytanie czemu nie mówi że to głupie :shock: , i jak tam grać nożami a ty Ikasprzak jak masz tam takie szczęscie do grania nożami itp, to jak zobaczysz że jest akcja to kopsnij do mnie na GG :) , będem wdzięczny

Fakt, ostatnio ciężko trafić na walkę na noże i pistole. Tamtego posta pisałem miesiąc temu kiedy jeszcze dało radę tak pograć. Podczas gry w informacjach serwera jest napisane, że zabronione są walki only knifes i pistols... więc sorry winetou :(

PS. I nie Ikasprzak tylko lkasprzak przez l :wink:

Ostatnio edytowano 12 sty 2006, 12:08 przez lkasprzak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 11:15 

Buuuu :cry: , a ja się już napaliłem że pościnam szabelką głowy niewiernych :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:04 

na noże da się stosunkowo łatwo wystarczy zaczaić sie przy domku na karkandzie gdzie idzie respawn amerykanów (ten z prawej strony) i wio..za nim kolesie się zorientują, że to zatakują od tyłu a nie od przodu to kilku można zdjąć. Swoją drogą czasami warto poszukać commander :D łatwy frag :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:14 

MasterM napisał(a):
na noże da się stosunkowo łatwo wystarczy zaczaić sie przy domku na karkandzie gdzie idzie respawn amerykanów (ten z prawej strony) i wio..za nim kolesie się zorientują, że to zatakują od tyłu a nie od przodu to kilku można zdjąć. Swoją drogą czasami warto poszukać commander :D łatwy frag :D

Tak tylko że komander po repawnie ściągnie swoich koleżków włączy UAV i po zabawie :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 21:42 

Sądze, ze zdobycie za pistole veterana jest proste, za noze też. W koncu to tylko 7 killow w jednej rundzie(poza oczywyscie lączna suma zabic z noza i pistolca). Jednak sztuką (i moze nawet wyzwaniem) jest zdobycie odznaki za C4 :D. Veteran potrzebuje 23 zabic w jednej rundzie, basic 16.
To mejbi zawody kto dostanie experta :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 00:46 

Zgadza sie zdobycie odznaki za C4/claymore/AT jest wyzwaniem, ciagle probuje :) Ale latwo nie jest , chyba ze na serwerze gdzie graja sami nowicjusze. Czasami sie gdzies czaje przy jakiejs fladze, ale akurat nikt nie chce jej atakowac :evil: ,a jak juz to po jakims czasie wiedza, ze sie kryje za jakims krzakiem i robia zwiad z heli.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2