Teraz jest 25 lis 2024, 11:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 09:35 

Mordoklej napisał(a):
PS. Widzialem klienta co zasadzil sie na dachu, claymorka elegancko przy drabince na dachu.. pelen profesjonalizm.. Zarobil ode mnie heada.. mial spawn pod budynkiem po chwili.. wlazl na drabinke i... :lol: :lol: :lol:

E... to claymorki nie znikaja po smierci tego, co je zastawil? Wydawalo mi sie, ze jest z nimi tak jak ze wszystkimi innymi 'niespodziankami'...

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 09:47 

ognacy napisał(a):
E... to claymorki nie znikaja po smierci tego, co je zastawil? Wydawalo mi sie, ze jest z nimi tak jak ze wszystkimi innymi 'niespodziankami'...

Gosc myslal widac dokladnie tak samo jak Ty :lol:

Owszem znikaja.. ale nie od razu :wink:

PostNapisane: 29 gru 2005, 15:00 

Ja to sie tylko wypowiem tak: że wogóle nienawidze snajperów, jakis kolo weźnie ukryje sie i mysli że rządzi, kocham za to zachodzic ich od tyłu :> heheheh

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 15:04 

mordoklej - i ty brutusie ? :P

z tą pozycją to jak kto woli
ja wolę wleść na dach odstrzelić w ciągu minuty 4 kolesi i zginąć niż zaszyć się na uboczu mapy w nieucześzczanej okolicy w krzaku malin i przesiedzieć całą 15 minutową rundę bez ani jednej smierci ale zato z 1 killem i 2 asystami

zreszą wedle moich obserwacji to dzwięk jest tu kluczowy - oddajesz strzał i zaraz wszyscy lecą w twoim kierunku a wtedy to już nawet gęste chaszcze malin niepomogą (dlatego L85A1 tak ładnie działa w "snajpieniu" na średnim dystansie :P )

ciekawe zachowanie można różwnież zaobserwować na Warlord'zie z eSeFa na budynky stacji telewizujnej (niemal idealny jak ten z shraqui penisula)
ostatnio pojawił się patent polegający na zjechanli linką do balkonu któregoś z otaczających gmach stacji bloków
wczoraj do jednego alkoniku zjechało aż 4 snajperów... mieli o tyle pecha że widział to znajdujący się pod stacją czołgista :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 15:08 

co do niespodzianek zostawianych przez snajperów to zawsze można je rozbroic za pomocą granatów
Barthez-PL-wiadomo że snajperów sie nienawidzi,wychylasz głowe i hed,jak jeszcze taki snajper zakampi sie obok spawnpointu to dobiero lecą voty za kikiem :wink: .ja też nienawidziłem snajperów doczasu gdy sam nim niezostałem.tylko właśnie trzeba uważac na zachodzących od tylca( :D )ale gdy ma sie dobry sprzęr audio to no problem i na takiego typa czeka seria z pistolca.wiadomo że dobry snajper(ja 8) hehe)niesiedzi ciągle na jednej pozycji tylko po paru kilsach ją zmienia.
Watch Your Head's :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 15:22 

nom4k napisał(a):
co do niespodzianek zostawianych przez snajperów to zawsze można je rozbroic za pomocą granatów

Tak.. tylko juz wtedy i tak mozna zapomniec o nożyku w nery bo zaskoczenia nie będzie. Snajper najlepiej gdy wtedy bedąc na dachu czeka przy drabince z kosą. Gdy tylko pojawi sie łeb, ciach miedzy oczy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 16:55 

Cytuj:
Snajperom mowimy stanowcze Nie !!!!!!

stara prawda :D :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 17:00 

wilku cicho bo znowu bedziesz spal z puszka na glowie :lol: ajjj mialem nie mowic... :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 18:58 

:twisted: :twisted: :twisted:
sie wydalo :twisted:
a snajperow trza bic :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 19:15 

a ja powiem wam ze kampienie w krzaczkach to nic co ja dzisiaj wyrabialem z nieznajomymy na infranty serwie :) TP maxymalny
1. leci szturm 2. ja (sniper) 3. medyk
najpierw ja z M24 uszkadzalem wylatujacego typa a szturm dobijal 30+ puntków za asysty :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 19:27 

brawo :roll:
asysta to nietosamo co zabicie.po strzale ze snajpy zostają 2 kreski życia więc z pistolca byś ich ubił.ja wole pozycje z dala od walki tam gdzie jestem sam ,bardziej widac 2 gosci niż 1. btw ciekawe co ten typ myślał jak wykorzystywał cie do nabijania fragów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 19:42 

a ja uwielbiam zabijac granatem dymnym

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 19:59 

Wilku:D napisał(a):
a ja uwielbiam zabijac granatem dymnym

A ja zrzucac skrzynki na snajperow siedzacych na dzwigach na Omanie :D

A jak snaperka to tylko po stronie MEC - Dragunov robi swoje :) Nawet M95 nie trzeba odblokowywac.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 21:12 

ja biore m95 tylko na mapach z heli

PostNapisane: 29 gru 2005, 22:33 

A mnie kiedy gralem jako snajper przydarzyla sie zabawna historia. Usmialem sie jak swinka morska.

Czolgalem sie w trawie na uboczu miejskiej maki (Warlord) a kolo mnie grasowal wrogi APC. W pewnym momencie przestal strzelac i zauwazylem szary na minimapie. Przeczolgalem sie drobinke zeby zobaczyc co sie dzieje i widze, ze gosciu kreci kluczem przy blaszance. Blyskawicznie zdecydowalem zeby nie strzelac i sprintem dopadlem zza jego plecow APC. Zanim sie zorientowal wsiadlem i odjechalem, biegl za mna kawalek wiec go odstrzelilem :D.
I tak jako snajper pokonalem APC....
Pozdro.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2