Teraz jest 15 lis 2024, 06:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 19:11 

Gold napisał(a):
Dumch napisał(a):
Na wake ludzie robią wszystko zeby sobie polatać :) Na szczescie ja zawsze biegne do pojazdu z nacisnietym e dlatego zawsze wsiadam do jeepka zanim mnie przejedzie :)
Co do heli to próbowałem jak mnie trol wywiózł, strzelić rakietą i zawrócić nią próbując nas nią rozwalić ale nie wyszlo :lol: Najwyraźniej si nie da zrobić beczki z rakiety TV :wink:

Jeszcze czego :PP
Jak rakieta mogłaby tak skrecac to co by to bylo lecisz sobie heli a tu rakieta wyleciala zza rogu i "szuka pozywienia" (śmiejesz sie ze nie trafil) a tu nagle zawraca i BUM ci prosto w DUPE !!

ten się śmieje kto się śmieje ostatni :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 19:18 

Grałem na polskich serwerach zaledwie kilka razy i za każdym razem był jakis syf.
Zapraszam na serwery zachodnie, gra się bardzo dobrze i amosfera jest w 99,9% miodowa.
spotykam tam coraz częściej Rodaków, którzy podobnie jak ja mają dość Gamesneta i Astera.
Najbardziej podoba mi się banda bunny hooperów na Gamesnecie :cry: ,
Bez obrazy ozcywiscie.
8)
W tym przypadku nie sprawdza się powiedzenie "swego nie znacie, cudze chwalicie"
Jeszcze raz zapraszam na zachód.

PS
Przepraszam uczciwych graczy z polskich serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 19:43 

I wlasnie przez takie rozumowanie polskie rankingowe sa puste. Cudze chwalicie swego nie znacie.Poza pingiem(w polsce lepszy) nie ma nic innego na serverach zachodnich i u nas. U nas uwazam jest nieco wyzszy poziom bowiem jest serverow na tyle malo, ze latwo zbiera sie tam smietanka sceny jedncozesnie i robi rzez. Jesli ktos chce wymiatac nic nie umiejac to trudno sie mowi...

Cytuj:
Najbardziej podoba mi się banda bunny hooperów na Gamesnecie

To dlatego na zachodnich tego nie ma w takiej skali bo tam wiekszosc free playowcow nie ma poojecia o tej grze. Myslisz, ze pod kogo sa te wszystkie udupienia czy to heli czy polepszenie czolgow? EA powiedzialo, ze to wynik naciskow scen zachodnich i gwarantuje ci ,ze to nie klany bo klany radza sobie bez zadnych problemow i te zmiany kazdego irytuja(bo trzeba od nowa cos robic)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 19:50 

Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Widzę, że nie ma sensu pisac.

Pozdrawiam wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 21:41 

A w Lotnictwie dalej kicha J10 miecie wszystko :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 11:52 

Lailonn napisał(a):
I wlasnie przez takie rozumowanie polskie rankingowe sa puste. Cudze chwalicie swego nie znacie.Poza pingiem(w polsce lepszy) nie ma nic innego na serverach zachodnich i u nas. U nas uwazam jest nieco wyzszy poziom bowiem jest serverow na tyle malo, ze latwo zbiera sie tam smietanka sceny jedncozesnie i robi rzez. Jesli ktos chce wymiatac nic nie umiejac to trudno sie mowi...

Cytuj:
Najbardziej podoba mi się banda bunny hooperów na Gamesnecie

To dlatego na zachodnich tego nie ma w takiej skali bo tam wiekszosc free playowcow nie ma poojecia o tej grze.

dobrze prawi - dać mu wódki!

Lailonn napisał(a):
Myslisz, ze pod kogo sa te wszystkie udupienia czy to heli czy polepszenie czolgow?

a to jest jakaś nowa informacja - czy w EA już o tym wiedzą ? :wink:

Lailonn napisał(a):
EA powiedzialo, ze to wynik naciskow scen zachodnich i gwarantuje ci ,ze to nie klany bo klany radza sobie bez zadnych problemow i te zmiany kazdego irytuja(bo trzeba od nowa cos robic)

nie przesadzaj - dzięki tym zmianom więcj czasu minie zanim gra ci się znudzi
dopóki coś się dzieje to jest ciekawie, a ludzie wciąż się uczą nowych trików :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 18:19 

Ja juz 2 bany mam!!.. Jeden zarobilem jak zabijalem admina co latal SU.. a potem mu ukradlem samolot :twisted: Niestety nie wiem za co zarobilem drugiego..

Picor_PL napisał(a):
nie sprawdza się powiedzenie "swego nie znacie, cudze chwalicie"
Jeszcze raz zapraszam na zachód.

Niemcy/Amerykanie beznadziejni sa.. zabija Cie za samolot czy heli.. w najlepszym wypatku spowoduja ze ich TKniesz. Francuzi jak bedziesz za dobry to Cie wykopią z serwera z byle powodu. Nie ma naprawde dobrych serwerow.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 19:02 

TANK26---> następnym razem nie zabijaj Wildy, tylko znowu wpakuj mu się do heli :) bardziej go zdenerwujesz - to jedno, dasz większe szanse przeciwnikowi - to drugie :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2