Teraz jest 16 lis 2024, 01:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 20:52 

Specyfik napisał(a):
jak drużyna jest kumata to szybko wychodzą i wchodzą.

Oj, żadko jest kumata, oj żadko... Chyba, że znasz wszystkich jej członków, wtedy dogadać się jest bardzo prosto :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 04:18 
Moderator forum

Team leader może zapraszać i wywalać członków drużyny. Mozna więc samemu zadbać o poziom "kumatości"...

Ja jednak gdy gram Team Leaderem to trzymam się z tyłu i staram nie ginąć. takie wchodzenie i wychodzenie z drużyny bardzo rozprasza graczy...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 08:14 

_XENA_ napisał(a):
Team leader może zapraszać i wywalać członków drużyny. Mozna więc samemu zadbać o poziom "kumatości"...

Ja jednak gdy gram Team Leaderem to trzymam się z tyłu i staram nie ginąć. takie wchodzenie i wychodzenie z drużyny bardzo rozprasza graczy...

zgadza sie,rozprasza i meczy.a jak jeszcze nie wszyscy wyjda i SLem zostaje martwy gracz to juz w ogole porazka.
lepszym rozwiazaniem jest zakladanie nowego skladu.

zauwazylem tez buga,jak jestes w teamie i wskoczysz na komendanta to ludzie z twojej bylej druzyny nadal sa na zielono.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 13:15 

Źle mnie zrozumieliście mi chodziło o to ze jak dowódca zginie to reszta zespołu jeszcze zyje i trzeba szybko oddać dowodzenie, ale tu pojawia się problem bo jak wyjde to inna osoba jest dowódca a jak on wyjdzie to ja i tak bez końca, tylko te same osoby :( dlatego musza wszystkie wyjść a to jest bardzo ciężkie do zrobienia jak durnie grają :( (a np. wszystie druzyny sa zajete)
Więc powinna być opcja ze mozna przekazać dowodzenie a nie wychodzić i wchodzić :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 14:14 
Moderator forum

Rozumiem cię doskonale. Mi by wystarzcło przycisk do szybkiego opuszczania druzyny (jest do szybkiego zakładania). Anyway - takie mieszanie w składach utrudnia wszystkim granie - Squac Leader powinien raczej uwazać by nie ginąć, a nie kombinować z takimi rozwiązaniami. Wziąść supporta, medyka lub AT i siedzieć bezpiecznie zadekowany gdy reszta drużyny przeprowadza atak.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 00:36 

Heh, ja mam coś zgoła odmiennego. Jak jestem squad leaderem to jakoś moj team sie nie kwapi do wykonywania rozkazów ani nawet proźb(ammo czy heal). Nie chodzi o to, że wydaje denne rozkazy (no ,może czasami :D ) ale o team play. Podam przykład: Karkand, drużyna Mec, ostatnia flaga, dostaje rozkaz od komendanta żeby ruszyć z miejsca do innego pkt. kontr., daje akcepta i w droge. Jednak trzeba wspomnieć, że lece sam, czemu? Bo mój team kampi gdzieś czekając na fraga. No to daje rozkaz "za mną :D". Nic, dalej kampa albo latanie na samotnego mściciela. Prośba o ammo swojego supporta spotyka się ze wspaniałym biegiem w odwrotnym kierunku... To jest piękne... :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 12:04 
Moderator forum

Wtedy wywalasz z teamu tych co nie chcą się słuchać. Po co mieliby zpychać "sloty".

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 12:39 

_XENA_ napisał(a):
Rozumiem cię doskonale. Mi by wystarzcło przycisk do szybkiego opuszczania druzyny (jest do szybkiego zakładania). Anyway - takie mieszanie w składach utrudnia wszystkim granie - Squac Leader powinien raczej uwazać by nie ginąć, a nie kombinować z takimi rozwiązaniami. Wziąść supporta, medyka lub AT i siedzieć bezpiecznie zadekowany gdy reszta drużyny przeprowadza atak.

na free playu to nie przejdzie... wszyscy biegną na padlinę i po ich punkty

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 13:02 

trzeba dobrze trafic ja wczoraj trafiłem po raz któryś do bardzo fajnego teama szły rozkazy pełną paką lataliśmy ubezpieczaliśmy się, jeździliśmy w grupie, jak na wojnie normalnie a jak udało nam się zdobyc flage albo cóś to squard leader thxował :) aż miło jest grac :) tylko trzeba miec szczęście :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 13:56 
Moderator forum

Specyfik napisał(a):
_XENA_ napisał(a):

na free playu to nie przejdzie... wszyscy biegną na padlinę i po ich punkty

Mi często przechodzi. Ostatnio przedwczoraj miałem taki team. 5 osób (w tym, tylko jedna mi znana - qmpel z klanu). Wszycy byli kumaci i umieli się wpasować w team. Nie dość, że słuchali poleceń to jeszcze dobierali swoje kity tak by uzupełniać drużynę (był medyk, support, 2xAT i Spec)...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2