Teraz jest 20 lis 2024, 00:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 17:43 

Szymas^PL napisał(a):
No sama nazwa dodatku mówi nam ze bedzie dużo cięzkiego sprzetu ;-)

Danie masy ciezkiego sprzetu niekoniecznie oznacza wypas mapki :lol:
Mam nadzieje ze zrobia te mapy z polotem.

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 17:44 

A mi sie wydaje ze zrobia tutaj i samoloty i czolgi poniewaz niemoga urazic graczy tym zeby np pilotow odstawic na bok i tylko jezdzic ciezkim sprzetem :). Moze bedzie tam pare ciekawych mapek i mysle ze bedzie to ciekawy dodatek chodz lepszy od Jednostek specjalnych.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 10:14 

Nie dodatek tylko booster - 3 mapki zapewne :/ Klimaty beda jak z El Ala na DC 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 18:10 

Pod tymi klimatami z DC to sie podpisuje obydwiema lapkami jednak to se na wrati pane Milosh :cry:

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:29 

Cytuj:
Battlefield 2: Armored Fury will add three new maps, all set in the rural heartland of America where the US forces defend their homeland from Chinese and MEC forces. This Booster Pack will also introduce two new vehicle classes: Attack Jets with the ability to use rocket pods and cluster bombs, and agile Scout Choppers which will reveal nearby enemies.

"Midnight Sun" takes place on the Alaskan border, where Chinese forces make landfall.

"Operation Harvest" will take the player to the vast open plains of Pennsylvania where only the expert use of air and armor will assure victory.

"Operation Road Rage" sees all-out tank warfare on the freeways of America.

http://www.totalbf2.com/game/af/vehicles/

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:50 

Meewosh47 napisał(a):
Klimaty beda jak z El Ala na DC 8)

Yes yes yes :lol: Oh Ye, już widzę te wraki czołgów :D

EDIT

Dla A-10 i jego bomb kasetowych kupie dodatek na 100%

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:37 

Mi wystarczy to 7-lufowe dzialko 30mm robiace sito z kazdego pancerza :)

http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/equip/gau-8.htm

Poczytajcie, fajnie pisza o pociskach DU (ze zubozonych uranem).

http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/a-10.htm

tu sa wsie detale co moze uniesc :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:31 

Mam nadzieje, że go dobrze odwzoruja :arrow::!: KLIK :!::arrow:, a zwłaszcza dźwięk działka 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:30 

calcium_pl napisał(a):
Pod tymi klimatami z DC to sie podpisuje obydwiema lapkami jednak to se na wrati pane Milosh :cry:

Calcium mordo ty moja - to ty jeszcze żyjesz? :D

Jak AF bedzie w takiej samej cenie jak EF ( a na pewno bedzie ) to ja podziekuję :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:26 

Żyje i mam sie dobrze pozdrawiam serdecznie ! :wink:

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:38 

PotulnY napisał(a):
Mam nadzieje, że go dobrze odwzoruja :arrow::!: KLIK :!::arrow:, a zwłaszcza dźwięk działka 8)

Nice 1 :D Pamiętam jak na El Alemein (wersja DC) ktoś się dorwał do A-10 to był początek końca wojsk przeciwnika 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 10:03 

PingNoMore[PL] napisał(a):
Pamiętam jak na El Alemein (wersja DC) ktoś się dorwał do A-10 to był początek końca wojsk przeciwnika 8)

Tylko musiał byc w miare kumaty, bo jak dorwał sie ktos kto nie umiał latac to niewiele zdziałał :wink:

A co do El Alamein to polecam mapke do BF2 "El Alamein Day 1" Mapka jest swietna i posiada boty (powiem ze nawet kumate). Mapka jest w sam raz na treningi dla pilotów poniewaz kazda ze stron (USMC vs. MEC) posiada po 3 samoloty. http://totalbf2.filecloud.com/files/file.php?user_file_id=111932

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:39 

panowie jesli ten samolot A-10 Thunderbolt II bedzie w nastepnym dodatku to czołgi mogą sie juz bać.

"Chociaż samolot A-10 może przenosić znaczną ilość uzbrojenia podwieszanego, to głównym jego uzbrojeniem pozostaje siedmiolufowe działko systemu Gatlinga GAU-8/A Avenger kalibru 30 mm. To najpotężniejsze dotychczas używane działko lotnicze, wokół którego jest właściwie obudowany kadłub samolotu A-10, strzela pociskami przeciwpancernymi z rdzeniem ze zubożonego uranu z szybkostrzelnością 4200 pocisków na minutę. Pociski z tego działka charakteryzujące się znaczną masą i dużą prędkością wylotową umożliwiają zniszczenie każdego czołgu. Zamontowano je niesymetrycznie, odrobinę w lewo od podłużnej osi samolotu i pod kątem 12° w dół umożliwiając skuteczniejsze ostrzeliwanie celów naziemnych.

Nieprawdopodobna siła odrzutu działka Avenger równa mocy jednego silnika A-10, doprowadziła do powstania legendy mówiącej, że odpowiednio długa seria z działka jest w stanie zatrzymać samolot w powietrzu lub nawet zmusić go do lotu do tyłu. Zgodnie z danymi producenta działka GAU-8/A Avenger jego siła odrzutu wynosi 45 kN co jest wartością stanowiącą ponad połowę łącznego ciągu obu silników samolotu pracujących na pełnych obrotach. Podczas strzelania samolot oczywiście leci do przodu, zakładając że oba silniki pracują z pełną mocą. Jeżeli jeden z silników jest uszkodzony lub niesprawny siła odrzutu działka rzeczywiście może przekroczyć siłę ciągu pozostałego silnika"

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:11 

Nie napalajmy sie tak, bo jeszcze moze nie dadza i plakac jak bobry bedziemy. Re up: Moje zrodla podaja 3900 pociskow/minuta... . Poza mysle ze pod wzgledem dzialania mamy juz namiastke w postaci dzialka MI-28, tylko bedzie troche zwiekszona sila dzialania. I spojrzmy prawdzie w oczy - jesli na mapach beda tez dostepne inne samoloty to A-10 bedzie mialo przesrane, zdazysz ugryzc jeden czolg i dostajesz w kuper.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:27 

...na napewno panowie z EA nie pozwala na to, zeby "mine" przenioslo sie z helipadow na lotniska :) a wogoole to napewno nie pozwola nam, za dlugo polatac a-10'ka :)

...balans musi byc, bo inaczej z "mine" zrobia serial telewizyjny :) wyswietlany w toku M jak Mafia :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2