Teraz jest 4 mar 2025, 23:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 14:29 
Maskotka BF.pl

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
WIem ze taki temat nie ma sensu ale chcialem zwrocic uwage na ten problem!!!

Ten problem juz byl tu wielokrotnie poruszany, jednak wielu forumowiczy przychylnie sie nie wypowiadalo na temat autorow takich topicow... lepiej bys zrobil, gdybys uderzyl bezposrednio do adminow polskich serwerkow i wyslal im na maila takie screeny... w koncu to oni moga cos z tym precederem zrobic - my forumowicze mozemy jedynie na tych kolesi napsioczyc....

PostNapisane: 16 kwi 2006, 16:08 

Ten screen został zrobiony dzis o 22:55 na ASterze .NOOB wlazl pod kola poczym mnie ukaral

Obrazek

o lamus kokoon kilka dni temu robil to notorycznie ze mna i innymi kiedy gralem na wake island pisalem zeby dac mu banana ale bez odzewu..... dlaczego?? bo 2 adminow na jeden serwer to tak jakby 2 policjantami obstawiac mecz craxy z legia... Czemu nie moglobybyc wiecej adminow jzu o tym pisalem ale odpowiedzi nie odstalem zadnej ???????????(dodatkowo 1-2 adminow na 64slotowy gamesnet?? smich na sali....)

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 16:53 

Kiedys Meewosh napisał : ''Lockujesz - Wygrywasz. Proste '' Zgadzam sie z tym w zupelnosci ;-) ----> To co do tego wisienia nad waszym heli ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 16:59 

No na klanówkach ta zasada napewno obowiązuje ale freeplay rzadzi sie swoimi prawami.Na freeplayu grasz dla rozrywki i nie widze powodu dla swego rodzaju "psucia" zabawy innym poprzez lokowanie bazy przeciwnika.Ale oczywiście jeśli serwer na to zezwala to nie ma tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 17:08 

Co dla jednych jest psuciem zabawy dla innych zawsze bedzie rozrywką :D

PostNapisane: 16 kwi 2006, 17:15 

JarasS napisał(a):
Czemu nie moglobybyc wiecej adminow jzu o tym pisalem ale odpowiedzi nie odstalem zadnej ???????????(dodatkowo 1-2 adminow na 64slotowy gamesnet?? smich na sali....)

Bo maja to centralnie w pompce.
Ja sie stresowalem, ale po dluzszej rozmowie z lailonem uznalem, ze to nie ma sensu... On uwaza, ze wszystko jest ok :lol: .

Niestety, polskie realnia smiesznosci i beznadziejnosci dotykaja rowniez esportu :roll: , moze to przez mentalnosc polakow?
Ostatnio gralem z jakis EA UK OFFICIAL - bez admina byl spokoj i porzadek; nieporownywalny z Gamesnetem.

Edit: Swietny obraz tego co sie dzieje:
Obrazek

Ostatnio edytowano 16 kwi 2006, 17:26 przez mcmt, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 17:19 

lady vicky napisał(a):
WIem ze taki temat nie ma sensu ale chcialem zwrocic uwage na ten problem!!!

Ten problem juz byl tu wielokrotnie poruszany, jednak wielu forumowiczy przychylnie sie nie wypowiadalo na temat autorow takich topicow... lepiej bys zrobil, gdybys uderzyl bezposrednio do adminow polskich serwerkow i wyslal im na maila takie screeny... w koncu to oni moga cos z tym precederem zrobic - my forumowicze mozemy jedynie na tych kolesi napsioczyc....

A ze psioczenie nic nie da, to nawet nie warto. Szkoda tylko ze kolesie z Twojego klanu nawet to robia. :> Popytaj... jezeli ten pan jest prawdziwym mezczyzna to sie przyzna, jezeli nie to wiadomo. Ja napewno screena nie wkleje. Przynajmniej nie teraz, pozbieram sobie kilka. ;)
@EDIT:
I nie bylo to przypadkowe w 100%, bo raczej granaty zza plecow przypadkiem same mi nie wyskakuja.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 18:57 

Macku napisał(a):
Szkoda tylko ze kolesie z Twojego klanu nawet to robia. :> Popytaj... jezeli ten pan jest prawdziwym mezczyzna to sie przyzna, jezeli nie to wiadomo. Ja napewno screena nie wkleje. Przynajmniej nie teraz, pozbieram sobie kilka. ;)
@EDIT:
I nie bylo to przypadkowe w 100%, bo raczej granaty zza plecow przypadkiem same mi nie wyskakuja.

Z encalve? Dlaczego screena nie wkleisz? Osobiscie widzialem jak jeden z naszych rekrutow strzelal do startujacego, naszego heli. Co najwazniejsze powiedzial, ze z tagiem juz tak robic nie bedzie.
Jesli chodzi o klan PL4FC; tlumaczcie rekrutom zasady na freeplayu, bo juz 2 nowych; duszek82 oraz waldekziuta czy jakos mi podpadli. Nie mam pretensji w zaden sposob do PL4FC :P, bo gra sie z nimi dobrze. Zdazaja sie po prostu wyjatki.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 19:04 

Tak jak i zdarzaja sie wyjatki w enclave.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 19:49 

mcmt napisał(a):
bo juz 2 nowych; duszek82 oraz waldekziuta czy jakos mi podpadli

Tak jak zauważyłej są to świerzaki i jeszcze ich 90s ustawi w szeregu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 21:24 
Moderator forum

Świrka do teraz nie może oduczyć kampienia :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 21:43 
Maskotka BF.pl

Macku napisał(a):
Tak jak i zdarzaja sie wyjatki w enclave.

Macku - jesli ktos z tagiem KWA albo enclave rozrabia, to rob screeny i wyslij do odpowiedniego CLa... tag to nie tylko przywilej, ale zobowiazanie.. jesli ktorys z naszych graczy ma problemy z kulturalnym zachowaniem na serwerkach, to go podszkolimy, powiedz tylko ktorzy tak rozrabiaja...

Jesli ja cos robie nie tak - zwroc mi kulturalnie uwage, a na pewno sie poslucham (predzej czy pozniej :P)

Peace!

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 23:19 

Musicie tez brac pod uwage takich zlosliwych ludzi jak ja!
Moim hobby jest ustawianie sie kilkadziesiat metrow przed ruszajacym samolotem i uciekanie na bok na 1-2 sekundy przed uderzeniem :D Dodam ze tk w ten sposob nie zdarzylo mi sie do tej pory

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 23:30 

LEPIEJ TAK NIE ROB BO ZBANOWAL BYM CI DUPE jakby wiadomo co ;] to odbija sie tlyko negatyqwnie bo niektorzy neiwystartuja tlykoc zekaja az zejdziesz , niektorzy skrecaja chcac cie ominac np na wake island i wpadaja w ruchomy pojazd badz w przyszlosci dostajesz strzala w HS'a na respie samolotu i jest TK

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 23:37 

:D No, niekiedy jestem w stanie zrozumieć zabawne sytuacje, kiedy duża grupa ludzi gna do samolotu, jeden wsiada i od razu rusza, a kilku, co bardziej zmęczonych nie zdąży odskoczyć na czas, albo się nie zorientuje co się dzieje i czyta się wtedy na początku gry raporty o teamkillach i punishach. Bardziej irytujący są tacy, co po trupach lecą do samolotu np. jeepem i rozjeżdżają nie tylko "rywali", ale i zupełnie przypadkowe osoby, które miały pecha zrespawnować im się na drodze (ostatnio na jednym niemieckim serwerze spotkało mnie to aż 3 razy - a wcale nie miałem zamiaru latać :? )

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2