Teraz jest 1 lip 2025, 11:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 17:30 

pitermaster napisał(a):
Godfather jedzie mafię o głowę.Jedyna wada ,że trochę za krótki.

weż przestań, mafia to jedna z najlepszych gierek w jakie grałem, a godfather zaniedługo wszyscy zapomną :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 17:44 

Dokładnie...Godfather krótki i monotonny, ciągle tylko ściąganie haraczy po sklepikach :P Mafia to było to coś...

żeby nie było OT. W tym info napisali że będzie 6 nowych maszyn, i co z tego wynika że wszystko powietrzne??? 3 heli i 3 samoloty? Przecież to miały być starcia czołgów z tego co pamiętam :shock: z tego tytułu przydałyby się np. Bradleye.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 17:56 

Heh nowe czolgi sie chce? Zartujesz nie? :D Toz to EA! Ja bym nawet kupil EF i AF ale obiecalem sobie, ze nie zrobie tego dopoki nie porpawia choc troche BF2. Poki co go pogarszaja wiec...

Za to lyknal bym antologie bf2+dodatki :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 18:22 

RaFiX napisał(a):
Dokładnie...Godfather krótki i monotonny, ciągle tylko ściąganie haraczy po sklepikach :P Mafia to było to coś...

żeby nie było OT. W tym info napisali że będzie 6 nowych maszyn, i co z tego wynika że wszystko powietrzne??? 3 heli i 3 samoloty? Przecież to miały być starcia czołgów z tego co pamiętam :shock: z tego tytułu przydałyby się np. Bradleye.

ni ma Bradleyow :( ani zadnego innego nowego naziemnego sprzetu. Za to juz na mapach 16 sa po dwa czolgi na strone - wiekszych nie probowalem, bo mielismy tylko 15 minut czasu, a potem nas wygonili :(

PS. jak ktos chce nowe czolgi, to mod Operation Peacekeepers polecam - po jednym MBT i po dwa lzejsze wozy gasienicowe na strone, calkiem nowe a do tego jezdza dwa razy szybciej :D niezla frajda Leopardem popylac po gorskich drozkach nie wolniej niz hummve :D tylko kiepsko maja te czolgi, bo sa az dwa rodzaje smiglowcow szturmowych - Tiger i Hind plus jeszcze po jednym na strone specjalnie do zwalczania czolgow. I maja rakiety fire & forget, jak te co w podstawce sa w bombowcach :D rzeznia normalnie

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 18:34 
Moderator forum

co do AF
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=25926

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 18:59 

oO pitmaster z serveru grom chyba cie pamietam : )

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 19:45 

pitermaster napisał(a):
Godfather jedzie mafię o głowę.Jedyna wada ,że trochę za krótki.

Dziecko ty chyba w mafie nie grales. Glowny watek Godfather'a mozna przejsc w 2 dni. Reszta to nudna monotonia polegajaca tylko na przejmowaniu glupich sklepikow. CZyli kompletna beznadzieja co w przypadku EA jest normalka.

A co do glownego tematu. EA caly czas prowadzi taka polityke zeby jak najwiecej z graczy wyciagnac. Poprostu taka juz jest. ET jest za darmo a mimo to i tak jest bez porownania lepsze od BF2 chociaz sprzetu nie ma :P

IMHO EA nie zmieni juz nic w swoim zachowaniu i BF2142 bedzie ostatnim gwozdziem do trumny tej serii. A szkoda bo gdyby nie bugi i ciagle patne dodatki BF2 bylaby najlepsza gra multiplayer :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 19:59 

Jedyną rzeczą jaka w AF mnie zainteresowała to to, że to teraz amerykanie muszą walczyć o swoje państwo. Gdybym sobie kupił to napewno w T90 waliłbym do wszystkich budynków mijanych podrodze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 20:31 

Swoją droga to jutro podobno ma być minituriej moda OPK - na razie czekamy na release.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 20:47 

Meewosh47 napisał(a):
Swoją droga to jutro podobno ma być minituriej moda OPK - na razie czekamy na release.

releasu nie ma jeszcze, ale jest kilkanaście serwerów (w tym dwie 32 i jedna 64 - wieczorami pełne) na których Niemcy grają w tą wersję, która była na BFCon - więc jeżeli ktoś ma jeszcze instalkę na dysku i mógłby ją gdzieś wstawić na ftp... ja nie mogę, bo mam strasznie kiepski upload

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 20:56 

Zostaw na noc i rano bedzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 21:37 

a kiedy AF ma być do kupienia??

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 21:38 

thommat napisał(a):
a kiedy AF ma być do kupienia??
28 marca 2006 :lol: :lol: to jest ostatni termin :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 21:45 

;) z pierwszego posta w tym temacie wywnioskowałem, że już jest i szukam, szukam - a tu nic :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 22:22 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Meewosh47 napisał(a):

releasu nie ma jeszcze, ale jest kilkanaście serwerów (w tym dwie 32 i jedna 64 - wieczorami pełne) na których Niemcy grają w tą wersję, która była na BFCon - więc jeżeli ktoś ma jeszcze instalkę na dysku i mógłby ją gdzieś wstawić na ftp... ja nie mogę, bo mam strasznie kiepski upload

A jaka wersja byla na BFCon? Znalazlem taka wersje OPK2 0.1 Client

Dodane:

dobra znalazlem http://bf-news.de/newsartikel.php?sid=16179 linki do sciagniecia wersji z BFCon-u

Ostatnio edytowano 3 maja 2006, 02:30 przez tom.h, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2