*CQF*Darek napisał(a):
Proponuje aby organizator jasno powiedział czy ma kafeje z kompami któe pociagna BF2, czy trzeba swoje PC przywiesc.
P.S Na kiego grzyba wam EA do pomocy, przyjedziecie walczyć o podkladke pod myszke czy dla zabawy?
P.S 2 - Jesli zebrało by sie ok 20 śmiałków z okolic krakowa z własnym sprzętem mam juz obcykane organizowanie LAN Party od 21-6 rano za 10 zł od łba. Klimaciarska kafeja w centrum Krakowa. O 20 przyjazd - gramy do 6 rano i wyjazd. Tanio, bez noclegu itp, itd. Jedyne utrudnienie trzeba PC i myszke przytaszczyć samemu.
To moze pare kwestii wyjasnie
- lan4fun jest organizowany przez desk.pl
- jest to impreza typu bring your own computer, czyli kazdy taszczy swojego kompa
- co do EA bez ich pomocy bedzie trudniej o sponsorow na turniej (a bez nagrod duzo osob z calej polski nie przyjedzie taszczac wlasnego kompa (wzasadzie ta opcja usuwa 50% chetnych)), samo EA nie ma srodkow pienieznych (podobno) na tego typu imprezy dlatego watpie by cos konkretnego sie udalo zdzialac,
Pewnie zastanawiacie sie skad tyle wiem o tym?

przymiezalem sie do organizacji czegos jeszcze wiekszego niz sam lan bf'a na l4f, jednak z przyczyn pewnego innego lanu z ustce nie bylem w stanie spelnic mojego zalozenia i sie z niego wycofalem.