Cytuj:
hmmm a tobie co ?myślałem że jesteś od uspokajania emocji a nie skalowania konfliktu , gorączka Ci uderzyła na główkę , musiałeś wyjeżdżać z tą głową czy ignorancją ?
Mi to, ze wyskoczyles z pretensjami na ekipe forum jak to niby ci cos kasuja. 5s zajelo mi znalezienie twojego posta. Jak sie okazalo, ze napisales go na innym podforum to co moglem sobie pomyslec o twojej glowie?
Cytuj:
może nie bardzo brykam się w informatyce, to że jesteś moderatorem , nie oznacza że każdy ma taki zasób wiedzy , nawet tej podstawowej, nie można było grzeczniej zwrócić uwagę nawet na privie ? musiałeś tutaj, kogoś ośmieszyć, i kto tu jest ignorantem i z czyją główką jest kiepsko ?
Nie jestem moderatorem. A i jeszcze pare godzin temu dopisku redaktor nie mialem. Dla sprostowania. Redaktor-pisze newsy na
http://www.battlefield.pl Moderator zajmuje sie porzadkiem na forum. Pytales publicznie o "wyciety" topic to ja publicznie odpowiedzialem.
Cytuj:
byłem pewny że tutaj go założyłem a że go nie znalazłem to nawet mi nie przeszło czegokolwiek szukać, tylko przyszło do głowy jedna myśl- pewnie usunięto ,tak trudno to zrozumieć ?
Tak bo po kiego czorta mialby ktos ten topic usuwac? Jedynym tematem tabu na tym forum jest piractwo. O czitach mozna gadac tak jak ty to chciales o ile nikt nie podaje miejsc skad czity mozna sciagac. I wlasnie dlatego, ze nie pomyslales a zrobiles napisalem co napisalem.
Cytuj:
a wracając do pytania, czyli oszukują, a jak można się przed tym uchronić ??
Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie na klanowce cos co wzbudzilo by moje podejrzenia jesli chodzi o oszukiwanie. A w klanach gram od wydania dema wlasciwie ^_^ Co nie znaczy, ze nie slyszalem o paru takich co probowali. BF to nie CS tutaj czity nie sa tak mocno odczuwane. Wszyscy maja "wallhacka" w postaci komendanta. A chronic ma przed tym PB i ewentualnie BattleEye, ktory czasem w ligach jest wymagany.