przsoi napisał(a):
gram w gry online od 1998 roku. Diablo1, Diablo2, Quake1, Quake2, CounterStrike, Operation Flashpoint, Starcraft, BF1942, BF2.
Ja grałem w StarCraft, CS, UT, trochę Q3 (i generalnie podobne strzelanki), WC3 i teraz BF.
Cytuj:
Tylko w jednej z gier z tej listy spotkalem sie z patchami ktore psuly gre. Wiec wybacz, jezeli widze po innych tytulach, ze mozna zrobic gre i wspierac ją przez dlugi czas, udoskonalać, a przy tej jednej klient jest totalnie zlewany, to nie dziwne ze ludzie sie wkurzaja.
Będąc kimś z EA wchodzisz na forum i czytasz co można poprawić w grze. Napisane masz 'zablokować to to i to' a w innym temacie 'nie blokujcie tego tego i tego'. Nie licząc petycji, mejli i podobnych - co robisz ? Dwie różne gry ? Czy usiłujesz to połączyć ? Wszystkim nie dogodzisz.
Cytuj:
wolalbys "Love Page" z postami typu:
"Rzeczywiscie troszke to dyskomfort ze po ostatniej zmianie gra co chwile ląduje na pulpicie, ale i tak was kochamy nasi ulubieni programisci z EA. Nie przemeczajcie sie. Calujemy, wierni fani z Polski, czekamy na waszą nowa gre z pieniazkami w ząbkach."
Nie, oczywiście że nie. Tylko tutaj zakrawa to na
1. "EA wyda nową grę"
2. "I tak będzie beznadziejna bo zwaliło bf2"
1. "EA zmienia logo firmy"
2. "Co z tego że zmienia, niech poprawi BF2"
1. "Idziemy na sanki ?"
2. "Można iść, szkoda tylko że EA zwaliło BF2"
Wszystko ale wszystko co się tyczy EA jest z miejsca krytykowane, nikt nie chce zobaczyć żadnych plusów, o których pisałem wcześniej.
@jason.paury
Jeśli tylko na to Cie stać - przykro mi.