Teraz jest 5 mar 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 12:30 

Czytam czytam. Chity są dla Lamerów. A jak juz piszecie że chcecie mieć chity i tefiać z 100 czy 200 metrów. I być the Best to może lepiej Napiszcie sobie chity pod medyka. Bedzie żucał apteczki ( z Trucizną) Jak gostek taką wyłapie umiera. he he Pomysłowość nie zna granic. !!! Po co strzelać jak można zatrówać :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 13:35 
Moderator forum

ACHILLES_76_LESZNO napisał(a):
Czytam czytam. Chity są dla Lamerów. A jak juz piszecie że chcecie mieć chity i tefiać z 100 czy 200 metrów. I być the Best to może lepiej Napiszcie sobie chity pod medyka. Bedzie żucał apteczki ( z Trucizną) Jak gostek taką wyłapie umiera. he he Pomysłowość nie zna granic. !!! Po co strzelać jak można zatrówać :D

no właśnie - po co się uczyć, jak można się lenić i non stop grać :roll:

sory, ale nie mogłem się powstrzymać, takie błędy to TRAGEDIA !!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 13:46 
Moderator forum

Piospi napisał(a):
ACHILLES_76_LESZNO napisał(a):

no właśnie - po co się uczyć, jak można się lenić i non stop grać :roll:

sory, ale nie mogłem się powstrzymać, takie błędy to TRAGEDIA !!!

a dodatkowo patrzac na fote w avatarze i nicka... koles ma 31 lat ? :shock: tymbardziej tragedia... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 14:28 

Do Piospi i Twina - Nie ma jak to byc molem forumowym, szukac byle pretekstu zeby sie do kogos doczepic i poscika strzelic,praktycznie kazdy jeden post piopsi to jakies uwagi lol, ciekawe ile Wy macie lat, mniej nadzieje ,ze nie wiecej niz 16, znaczylo by to, ze jest dla Was jeszcze nadzieja...Get a life ! Skaczcie ta szopke bo nikogo ona nie bawi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 14:40 

Tu panują takie zasady .
"f) pisz w miarę umiejętności gramatycznych; jeśli możesz nie kalecz języka i nie prowokuj forumowiczów. posty z rażącą ilością błędów ortograficznych będą usuwane. Czasem warto skorzystać z Worda lub słownika"

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 15:25 
Moderator forum

Jan_Twardowski napisał(a):
Do Piospi i Twina - Nie ma jak to byc molem forumowym, szukac byle pretekstu zeby sie do kogos doczepic i poscika strzelic,praktycznie kazdy jeden post piopsi to jakies uwagi lol, ciekawe ile Wy macie lat, mniej nadzieje ,ze nie wiecej niz 16, znaczylo by to, ze jest dla Was jeszcze nadzieja...Get a life ! Skaczcie ta szopke bo nikogo ona nie bawi.

Piospiego bardzo rażą błędy ortograficzne, na forum nie wypada pisać z błędami,a trzeba szanować ojczysty język. Mam 16 lat i cieszę się, że potrafię pisać poprawnie, jeśli mam jakąś wątpliwość to zaglądam do słownika lub korzystam z Worda. Czy to takie trudne ?

Niestety ale takich trzeba tępić (popieram akcję "bykom stop").

Skoro z Ciebie taki "Elo Elo" to napisz ile masz lat ? Bo jestem ciekaw bardzo......

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:13 

Wszelkie spory nalezy rozwiazywac poza forum, czy jakos tak ;p
(wg. regulaminu)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:15 
Zbanowany

Nikt mnie nie pobije :D
Kiedys gralem u mojego kolegi tzn =GROM=AntiterroristPL(wtedy nie wiedzialem jakie to mapy) wszedlem na dzwig i patrze...Oooo jakis czolg jedzie:D strzelilem jakos z 200m i sciagnalem kolesia z karabinka :D To sie nazywa skill :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 23:36 

Ale wy pro skille jestescie, ja tam jade na czitach od miska i mi nie wykrywa....... :|

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 00:43 

od czego?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:34 

Jak już o trafieniach - na granicy widzialności (nie wiem ile to metrów) z kałasza wystarczyły 4 pociski i gostek padł (stał w miejscu gdzie namalowałem czerwoną kropkę)... :) Przez jakiś miesiąć grałem G36 ale jednak zwykły kałasz jest najlepszy :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2007, 19:34 

to chyba tylko szczęście od tego zależy
kiedyś z nudów strzelałem po granicy ziemia powietrze i nie widząc dwóch gości zabiłem ich karabinkiem z czołgu :)
a poza tym ktoś wiem jak można zabić gościa który kładzie się 20 m przed tobą ty też się kładziesz nawalam w niego pojedyńczymi pociskami a on 1-2 strzały i ze mnie trup na miejscu...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2007, 20:45 

Maciiiek napisał(a):
a poza tym ktoś wiem jak można zabić gościa który kładzie się 20 m przed tobą ty też się kładziesz nawalam w niego pojedyńczymi pociskami a on 1-2 strzały i ze mnie trup na miejscu...

Raczej prosta odpowiedź - zrobić head'a...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2007, 22:40 

taaaa....albo dobre cfg...kiedys widzialem dialog kolegi z pewnym gosciem ktory opisal cfg...pacjent 1 strzalem robil 2 gosci z 200-250-300 metrow....bugi...BF ssie!!a co do skilla to jak w naszej polityce..sie kradnie i sie nie mowi...sie tweakuje i sie to nazywa skillem...dla mnie BF juz for fun...podejsc powaznie to ja moge do kulturystyki i sportu...gdzie mozna namacalnie udowodnic swoje...i tam ciezka praca daje rezultat...a co do tych pro lolkow:) to zal.pl:) ehhehe pozdrawiam noobow co zainstalowali gre i nie wiedza co to tweak...cfg...[cenzura] /est

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2007, 22:50 

przesiadłem sie wlasnie z innej gry na batka ale widze ze i tutaj w sroc noobow a raczej (narcyzów) bo tak powinno sie ich nazywac chca za wszelka cene byc najlepsi hmm nie rozumiem takich ludzi

ps : jedyne co potrafią robic najlepiej to wkurwiac graczy grajacych fer

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2