(--+--)Markus napisał(a):
gram w 2jke od jakichs 8 dni, a widze ze ta gra ma kupe wkurzajacych trikow. Z tego co piszecie to rozumiem, ze jak ktos gra na minimalnym oswietleniu to widzi mnie nawet jak sie poloze w jakims zacienionym i zarosnietym miejscu? to kompletny bezsens

bo ja takich ukrytych ludzi widze dopiero jak zaczynaja strzelac , wrrrrrrrrrrrrr
ja bym tego trickiem nie nazwal... poprostu wiadomo, ze jak powylaczasz wszystkie featurezy typu cienie, oswietlenie etc. to wiecej widac, jeszcze jak zjedziesz z jakoscia ustawien na min. aby wyciagnac max FPS to bedzie jeszcze lepiej. Tylko musisz sobie zadac zajebiscie wazne pytanie - czy grasz dla przyjemnosci - czy chcesz grac pr0 dla wynikow - dla przyjemnosci to wiadomo, ze z cieniami i efektami na high jest fajniej - nie wiele widac, ale masz pelna sadysfakcje z gry - jak chcesz grac efektywnie - to niestety wszystko off, ale tez pamietaj, ze o przyjemnosci z podziwiania pieknych widokow w grze mozesz zapomniec

A co do tweakowania konfiga ze cheat - imo bzdura wszystko to na co pozwala sama gra powinno byc dozwolone - jesli ustawiajac w konfigu mozesz zmiejszyc laga - to to jest normalny feature gry - jesli odpalasz dodatkowe aplikacje, albo podmieniasz tekstury to jest cheat - proste imo