Teraz jest 5 mar 2025, 22:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 11:37 

Cytuj:
Poczytaj

Ale mnie oświeciłeś stary :shock: jak bym tego nie widział :!: Sęk w tym że spełniłem już te wymagania. Przecież jak by było to takie oczywiste to nie zawracał bym nikomu głowy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 15:21 

już kilka osób miało ten sam problem...

na moje to wychodzi na to, że po jakimś patchu lub updacie w zliczaniu statystyk na serwie EA coś się "pochrzaniło" - gdzieś się pogubił

może tak być że już teraz nie da się jej zrobić .... sprawdzał ktoś na nowym koncie ?
ale i to nie daje pewności, bo ta "przypadłość" może objawiać się tylko na jakiś starych kontach ... kto wie :(

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 18:19 

Jeśli ktoś chce zobyć jakąś odznake to polecam stronkę http://www.bf2s.com - tam wpisujecie swój nick i pojawia się całe wasze BFHQ. Jak najedziecie na poszczególne baretki odznaki to macie napisane które wymagania już spełniliści a jakie jeszcze nie i paski procentowe.

IAR - znaczy że to trzeba zrobić w jednej rudndzie, np na odznake Veteran Medic IAR to jest zabić 20 osób. Polecam tą stronkę! :)

Zobacz sobie czego jeszcze nie zrobiłeś na odznake MECu - ja np nie zaliczyłem jeszcze 1s na mapie Daqing Oilfields.

Dla przykładu mój profil: http://www.bf2s.com/player/85089855/

I jak zdobyć medal Purple Heart?! Raz go niby dostałem (w grze był komunikat), ale potem się nie pojawił w BFHQ... Mam grać tak do dupy, żeby ginąć 4x cześciej niż kogoś zabijam?!?!

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 18:47 
Redaktor Battlefield.pl

TylerPL napisał(a):
Jeśli ktoś chce zobyć jakąś odznake to polecam stronkę http://www.bf2s.com - tam wpisujecie swój nick i pojawia się całe wasze BFHQ. Jak najedziecie na poszczególne baretki odznaki to macie napisane które wymagania już spełniliści a jakie jeszcze nie i paski procentowe.

IAR - znaczy że to trzeba zrobić w jednej rudndzie, np na odznake Veteran Medic IAR to jest zabić 20 osób. Polecam tą stronkę! :)

Zobacz sobie czego jeszcze nie zrobiłeś na odznake MECu - ja np nie zaliczyłem jeszcze 1s na mapie Daqing Oilfields.

Dla przykładu mój profil: http://www.bf2s.com/player/85089855/

I jak zdobyć medal Purple Heart?! Raz go niby dostałem (w grze był komunikat), ale potem się nie pojawił w BFHQ... Mam grać tak do dupy, żeby ginąć 4x cześciej niż kogoś zabijam?!?!

Purple Heart: 5 zabić / 20 zgonów, jak będziesz miec 6 zabić to musisz mieć 21 zgonów.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 22:15 

death_name napisał(a):
Purple Heart: 5 zabić / 20 zgonów, jak będziesz miec 6 zabić to musisz mieć 21 zgonów.

Nie wiem co masz z matmy, ale jeśli tak to jak byk wychodzi że jeśli mam 6 zabić to musze mieć 24 zgony, a nie 21 ;)

Wg mnie kryteria na ten medal są zupełnie bez sensu, powinno być chyba raczej odwrotnie, nie?! Im większa lama ze mnie tym więszke szanse na medal....

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 22:35 
Redaktor Battlefield.pl

TylerPL napisał(a):
death_name napisał(a):

Nie wiem co masz z matmy, ale jeśli tak to jak byk wychodzi że jeśli mam 6 zabić to musze mieć 24 zgony, a nie 21 ;)

Wg mnie kryteria na ten medal są zupełnie bez sensu, powinno być chyba raczej odwrotnie, nie?! Im większa lama ze mnie tym więszke szanse na medal....

Nie liczyłem tego, ale coś takiego pamiętałem. Ja specjalnie musiałem się starać, żeby mieć 5 zabić i aż 20 zgonów.

Jeżeli nie podoba Ci się moje liczenie, to zrób sobie 5k/20d :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 22:52 

No ja też będe się musiał starać :) Chyba będe się bawił i biegał medykiem z nożem i defibrylatorem i zobaczymy ile ludzi pozabijam na ile śmierci :D

A co do samolotu to ja lece nisko nad celem i w ostanim momencie zrzucam bomby - 1/2 zrzutów to trafienia :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 23:36 

Purple Heart

- stosunek zabić do śmierci 1:4 (minimum 5:20)

Czyli jak chcesz mieć więcej to 6 killów 24 zgony potem 7 killów 28 zgonów. Itd. :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 02:59 

Cytuj:
Jeśli ktoś chce zdobyć jakąś odznake to polecam stronkę http://www.bf2s.com

Uuuuu fajna ta stronka :!: :D wszystko można dokładnie sprawdzić.
No ale niestety na baretkę MECów wszystko spełniłem ale się nie pojawiła :(
IDKrzych ma chyba racje musiał się wkraść jakiś bug :( i baretki nie będzie.
Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 13:58 
Redaktor Battlefield.pl

omfg po prostu graj a sraretka srec sama ci przyjdzie, za rok zrozumiesz jak głupi był post który przed chwilą napisałeś ;)

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 10:21 

ja gram tylko w singlu narazie , bo nie mam dobrego cdkeya, ale se uzylem takiego moda ze robi z mapek 16 mapy 64;d;d fajna zabawa, samoloty wszystko, sam prawie caly czas w samolocie jestem...jak startuje wzbijam sie na 750stóp, i wtedy w dol nurkujac, i bombarduje wszystko co na dole...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 03:45 

chyba se z nas jaja robisz... PIRAT ! :)

Co do techniki zrzucania bomb:
1. Proponuję trenować na Gulf of Oman
2. Zacząć od Su
3. Wzbić się na 400stóp
4. Lecieć ku ziemi pod kątem ok. 130-110 stopni ( 90stopni- l_ 130-110 stopni \_ )
5. Popróbować żeby wyczuć
6. Trening czyni mistrza :)

Osobiście robie tak że biorę F35b lecę na 400stóp(około) lecę prawie pionowo(tak jak pisałem wcześniej) zrzucam bomby na wyczucie :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 12:51 

Tak to sie robilo w BF 1942 i to wygladalo fajnie jakies Stukasy jak leca na ciebie to juz srasz po gaciach :P A te w Bfie 2 to sie powinno normalnie lecac rownolegle z ziemia tylko nikt tak nie umie ;) A moze nasz super polski pilot sie wypowie (nie pamietam jak mu tam) on chyba umie fruwac.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 15:18 

Mid-East Service

- 1s gry na mapach - Kubra Dam, Mashtuur City, Op. Clean Sweep, Zatar Wetlands, Strike at Karkand, Sharqi Peninsula, Gulf of Oman

tylko nie wiem co oznacz 1s chyba 1 sekunda ale moge sie mylić

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 01:24 

Co do tej beretki to też mam ten sam problem i czytałem gdzieś na forum zagranicznym że niektórzy mają ją po paru sekundach gry na mapach mec a inni muszą grać 250 h w mec THEATER

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2