Teraz jest 5 mar 2025, 03:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:54 

Jesli chodzi o zmiany to J-10 z hitboxem jak w F-35 poprawiłoby zabawę moim zdaniem. Powinna byc rownowaga pomiedzy samolotami tak jak jest rownowaga pomiedzy czolgami. No ale to moje 2 grosze.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 22:20 

bibol napisał(a):
Privateghoul napisał(a):
Bibol- Cóż komander i tak jest wystarczająco zmodyfikowany, nie ma alty i pojazdów (aż za bardzo oczywiste), jeżeli po obydwu stronach jest (albo i nie ma) kommandera, wtedy jest najlepsza rozgrywka.

No tylko ze jezeli jest wlaczone UAV i komander spotruje to gra sprowadza sie jedynie do tego ze leci sie na pale czyli tam gdzie jest najwieciej czerwonych kropek i rzuca sie granty. A tak jak nie ma tego choplerstwa nad glowa to mozna pokombinowac wysilic sare komorki , mozna postarac sie wciagnac wroga w jakas pulapke, badz przesilizgnac sie niepostrzezenie i w ten sposob zaskoczyc itp.

Hmmm... Masz rację Bibol. Chociaż z komendantem debilem, za bardzo się nie pogra, szczególnie kiedy ten będzie biegał i ginął co chwilkę. Ew. można zakampić na sprzęcie i wysadzać co chwilę.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 23:16 

Wywalić UAV, zostawić tylko enemy spoted.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 02:30 

graczy bym zmienil :]

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 02:52 

przez takich ludzi nie ma squad jumpingu nie ma bunny hopingu sa zato unlocki i claymory ktore wybuchaja ze zboczonych odleglosci, przez to bf2 smierdzi jak nigdy

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 12:12 

Rzuciłem tylko temat, to co napisałem nie miało być konkretnym rozwiązaniem (kolejki). Ja wiem, że na większości serwerów jest zasada "pierwszy czeka - pierwszy wsiada", ale nie zawsze chce mi się "skarżyć" adminowi, że ktoś mi zabrał sprzęt, bo w tym czasie można zginąć. Co do alarmu przy nalotach, oczywiście ten pomysł nie spodoba się lotnikom...
ANTIK z tego co wiem, to nie są rankingowe serwery.

Przy okazji przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Transportowe heli, to mięso armatnie, więc może przydałyby się jakieś samoloty transportowe. Problemem może być jednak to, że nie startują z lotniskowców...

Wg mnie programiści za mało wzięli pod uwagę, że na otwartych serwerach będzie grał zlepek ludzi, dla których zorganizowana akcja czy wypełnienie rozkazu komendanta/dowódcy jest na ostatnim miejscu, natomiast najważniejsze jest nabijanie statystyk. Może, gdyby premię x2 za zwycięstwo w rozgrywce, dostawała cała wygrywająca drużyna (a nie tylko komendant), to wtedy wyglądałoby to inaczej.
Nie ma nic gorszego niż komendant idiota albo dzieciak, który zamiast pokazywać np. słabo bronioną flagę, uparcie wysyła UAV w miejsce gdzie jest walka i wszystko jest jasne. Są też tacy, którzy nie pokazują snajpera, bo uważają, że nie ma sensu skoro jest tylko jeden...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 09:41 

Oprawa graficzna jest piękna, co więcej - za piękna. Jest poprostu zbyt cukierkowa.
Mnie osobiście podobał się klimat w Operation Flashpoin. Żołnierza trudno było dostrzec ze 200 czy nawet 150m na tle wzgórza.
Już nie mówię o takich co leżą plackiem i się nie ruszają - tu ukłon w stronę snajperów. Świetnie było to rozwiązane w BHD - strzelec wyborowy po kilku sekundach leżenia stawał się "półprzezroczysty" co dawało efekt kamuflażu na dalszych odległościach mimo, że z bliska można go było zobaczyć.

Ale cóż. Czcze gadanie... :roll: [/i]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2