Teraz jest 17 sty 2025, 00:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2007, 19:15 

Chyba, że jesteś rosyjskim pilotem Mig'a 29 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2007, 19:18 

K.I. napisał(a):
dlaczego jak scigam j10 i namierzam, wypuszcza flary wszystko ok ale jak potem juz nie ma flar na widoku i wystrzelam 5 rakiet w niego to wszystkie przechodzą mu kolo tylu (nie trafiaja) a jak j10 albo cos innego nawala w f35b to ''prawie'' zawsze trafi, prawie dlatego ze czasem trafia w pobliski obiekt Very Happy

Przecież tak było zawsze w BF2 :) nie dalo sie ustrzelić w walce kołowej z rakiety j10 nawet jak sie mialo troche przewagi na łuku :) musiał on albo miec farta albo na chwile wyprostować :p

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 00:26 

BŁĘDY GRY, tak jak gdy wypuszczam szybko rakietki to nie widze 5/6 z nich...wkurwia to , bo trzeba leciec na lotniskowiec, albo (co czesciej robie) zmieniam tryb na bomby i kolesia rozwalam w 5 sekund jesli to idiota :D glownie to lud z rankingiem poczatkowym i dwoma dalszymi nie wiedza dlaczego traca zycie a zadnego komunikatu nie ma :D ...uwielbiam to :D jak narazie to jestem kapralem ale ponad polowa moich statow pochodzi z samolotu czyli jakies 1500killi...nie duzo , ale ile ja gram, srednio 3 godziny na tydzien

Tytuł: Raptor czy JSF
PostNapisane: 9 kwi 2007, 11:27 

Jak powszechnie nie wiadomo, USS Essex wcale nie jest lotniskowcem, tylko desantowcem, przystosowanym do desantowania piechoty i helikopterów. Jednak dzięki temu, że F-35 znany również jako Joint Strike Fighter jest pionowzlotem, to może wystartować z lądowiska o małych rozmiarach. Gdyby
twórcy chcieli dać po stronie MEU (Marines Expedition Unit) F-22 Raptor, musieliby również zastąpić mojego ukochanego Żelaznego Aligatora jakimś lotniskowcem, który z trudem zmieściłby się na mapie.

PostNapisane: 9 kwi 2007, 12:53 

Larry_Nash napisał(a):
Żelaznego Aligatora jakimś lotniskowcem, który z trudem zmieściłby się na mapie.

Żelazny aligator znajduje się w SF i jest właśnie lotniskowcem z prawdziwego zdarzenia :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 16:22 

to ci z BF mogli przynajmniej zrobić te samoloty bardziej autentycznie bo o ile mi wiadomo i tak f35 jest dużo lepszy niż j10 a moim zdaniem najfajniejszy jest a10i to jego działko 30 miodzio :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 16:30 

Czy tylko mi się wydaje czy Chiński J10 jest bezczelną kopią Eurofighter'a 2000? ?!? Chiniole to mają łeb :D

Co do samolotów z BF'ie to wg mnie są one trochę kiepsko dobrane i dopiero uzupełnienie ich boosterpackami daje o wiele ciekawszy efekt . Ah ile bym dał żeby polatać sobie A10 Tankkillerem (kto mi fundnie dodatek ? ;) ) czy Mi 24 Hind.

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 16:45 

Stona napisał(a):
Ah ile bym dał żeby polatać sobie A10 Tankkillerem (kto mi fundnie dodatek ? ;) ) czy Mi 24 Hind.

od czego są mody, A10 masz w Project Reality a Mi24 w POE2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 16:46 

j10 jest po prostu podobny do efa200 ,bo rowniez ma skrzydla w ukladzie delta i kaczkowy(umieszczony na dziobie) ster glebokosci.Ale bardzo mozliwe ze wzorowali sie na eurofighrer'ze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 18:33 

$towarzysz$ napisał(a):
Stona napisał(a):
Ah ile bym dał żeby polatać sobie A10 Tankkillerem (kto mi fundnie dodatek ? ;) ) czy Mi 24 Hind.

od czego są mody, A10 masz w Project Reality a Mi24 w POE2 :wink:

a w DCon-ie ma je oba naraz :]

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:25 

Nazwy samolotów i ich wygląd gówno daje - jak by programiści EA nazwali F-35, jako F-22 Raptor, a dali te same parametry to by nic nie dało! Wg mnie (pilota, który ledwie przelatał 50h na różnych samolotach) programiście EA mogli dać trochę lepsze parametry dla F-35, bo chociaż są one wystarczające dla przeciwko Mig-29 czy Su (te z Gulf'a), zestrzelić F-35 samolot J-10 graniczy prawie z cudem (mówię o rakietach, nie o działku, z którego nie raz rozwalałem J-tki).

Takim offtopem to ostatnio zobaczyłem (na FuShe Pass, jak i Wake 2007), że jeśli dobry pilot siedzi w samolocie (na Wake'u mówię o sytuacji jak USMC zajmie lotnisko i ma F-18) to zestrzelenie J-10 jak i F-18 z rakiet graniczy z cudem...
Ogólnie podsumowując (mówię tylko o dobrych pilotach) - jak się lata na F-18 i J-10, które unikają swoich rakiet można zestrzelić siebie prawie jedynie z działka, bądź bawić się w bombardowanie (jak się już umawiałem z różnymi pilotami nie raz, bo ani ja ich nie mogłem zabić, ani oni mnie) - więc lataliśmy i zabijaliśmy wszystko, tylko nie siebie nawzajem.

Podsumowując - jak by programiści EA dali samolotowi F-35 takie statsy co do zwrotności, jak J-10 jak i unikania rakiet jak F-18 to by ten samolot zawsze wygrywał!

Całe szczęście, że mamy zróżnicowanie pilotów jak i samolotów...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:37 

ta gra nie jest symulatorem pola walki lecz zwykłą strzelanką, myślę że DICE powinno jeszcze bardziej zbalansować pojazdy (zwłaszcza samoloty) w grze

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 04:43 

stowarzysz jestem za a nawet przeciw ;) .
lubie F35b i szczerze nie obchodzi mnie jaka mapa jaki samolot po przeciwnej stronie, wazny jest FUN. chodz wkurza mnie ze jakis noob wejdzie do J10 i udaje Pro pilota a gdy przejdzie do USA nie umie uniknąc 3 rakiet po dwoch zestrzeleniach gosciu idzie do heli,
dla mnie to oznaka lamerki,

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 07:52 

A jak sie włancza dopalacz w samolotach bo widzialem ze niekotrzy maja a nie moge do tego dojsc ;P

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 09:09 

lewy Shift to dopalacz :lol:
Ty sobie jaja robisz tak :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2