Teraz jest 5 mar 2025, 20:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 20:52 

jason.paury napisał(a):
A mnie raz na NSZ, ale sprawa została szybko, aczkolwiek gwałtownie, załatwiona :wink:

tak, musiales zakladac tematu, robic rysunki gdzie kto był i panikowac.... ale Cie odbanowali i to sie liczy :) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 22:18 

Nie panikowałem, tylko próbowano mi wcisnąć kit, a to już przesada :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 00:26 

rph^[PoL] napisał(a):
Zamknijcie temat a autora zbanujcie na stale

Ludzie ilez mozna caly czas ten sam scenariusz jest walkowany tylko sie aktorzy zmieniaja

Exidee naprawde współczuje Ci ze dostales bana na dt za ze, jak twierdzisz byles za dobry i za to ze masz "kumpla" ktory Ci pozyczyl lewego keya Oczywiscie w obydwu przypadkach Ty jestes poszkodowany i to nie Twoja wina (mam nadzieje ze widac ironie) naprawde szcere wyrazy współczucia ale po cholere zakladasz ten temat ? Liczysz na przeprosiny ??

TEMAT DO ZAKMNIECIA

AUTOR DO ZBANOWANIA

Moze wkoncu bedzie porzadek ehhh ;/

A ty stary idź weź jakieś tabletki na uspokojenie,albo znajdź dziewczynę to cię nie będą takie rzeczy stresować
Mnie osobiście niedawno spotkała identyczna sytuacja tyle że na zagranicznym serwerze ]ESF[ (zresztą nie pierwszy raz) po prostu broniłem flagi czołgiem,strzeliłem w ziemię i zabiło kolesia (admina) który się czaił za rogiem,po chwili kick z informacją "bajerrrzakonmarii you can shoot from behind the corner",
tak sobie myślę może młody chłopiec nie zna praw fizyki,przecież logiczne że strzał z czołgu powoduje obrażenia nawet jak się stoi dalej,loguję się znowu na ten serwer i napisałem "ADMIN ..." i dalej wyjaśniłem co i jak i jeszcze napisałem że za to nie można dawać kicka,
po chwili następny kick z informacją "yes i can",wchodzę znowu i piszę : no to ja mogę zgłosić "admin abuse" no i oczywiście po chwili widzę na zielono informację "BANNING!!!bajerrrzakonmarii disrupting serwer"

veni vidi vici

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 04:52 

Bianco o moje social life sie nie martw bo wszystko jest w nalezytym porzadku to raz. Nie stresuje sie tylko jestem poirytowany ilez moza zakladac tematow i zalic sie za co to sie nie dostalo bana.

Poza tym przemysl taka sytuacje: pozyczylem zaufanemu czlowiekowi swojego cd-keya i jak go zbanowali na dt to nie lecialem zaraz na bf2.pl ze screenami i placzem tylko najpierw zagadalem do pierwszego lepszego admina i sie sprawa wyjasnila.

A exida powinni zbanowac na forum za glupote i jego tok myslenia (jestem za dobry i pewnie dlatego mam bana musze sie pochwalic na forum - to ze gram na lewym keyu nie ma znaczenia).

Headshot co do Ciebie to tez jestem zdziwiony i zazenowany ze nie masz bana bo jak dla mnie wypowiadanie sie OSZUSTA na publicznym forum ubliza wszystkim jego uzytkownikom.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 08:32 

rph^[PoL] napisał(a):
bf2.pl ze screenami i placzem tylko najpierw zagadalem do pierwszego lepszego admina i sie sprawa wyjasnila.

Może dlatego, że taka strona nie istnieje? :lol:
W sumie niech Headshot wypowiada sie na tym forum - na pb on zna się całkiem nieźle, więc może weźmiecie z niego przykład jak się nie powinno robić ;)

rph^[PoL] napisał(a):
A exida powinni zbanowac na forum za glupote i jego tok myslenia (jestem za dobry i pewnie dlatego mam bana musze sie pochwalic na forum - to ze gram na lewym keyu nie ma znaczenia).

Tak grał na lewym key'u, ale nie na lewych plikach a to jest różnica ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 08:54 

sztandar napisał(a):
Dziwne, że mnie jeszcze nigdy nie zbanowali na polskich serwerach :shock:, a gram od 2 lat.

mnie zbanowano parokrotnie na polskich serwerach gdy gralem na fake. .. jak to pewnego razu napisal admin w reason`ie bana w czasie "zwalniania" slota :) uzywanie unlocka" szkoda tylko ze na tamtym fake nie mialem zadnego ^^

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 12:41 

rph^[PoL] napisał(a):
Bianco o moje social life sie nie martw bo wszystko jest w nalezytym porzadku to raz. Nie stresuje sie tylko jestem poirytowany ilez moza zakladac tematow i zalic sie za co to sie nie dostalo bana.

Poza tym przemysl taka sytuacje: pozyczylem zaufanemu czlowiekowi swojego cd-keya i jak go zbanowali na dt to nie lecialem zaraz na bf2.pl ze screenami i placzem tylko najpierw zagadalem do pierwszego lepszego admina i sie sprawa wyjasnila.

Headshot co do Ciebie to tez jestem zdziwiony i zazenowany ze nie masz bana bo jak dla mnie wypowiadanie sie OSZUSTA na publicznym forum ubliza wszystkim jego uzytkownikom.

fakt jest taki że zakładanie takich tematów na bf.pl to totalna głupota.Jeśli już to powinienes załozyć takowy temat ale na strone klanu gdzie dostałeś bana,potem eventualnie walczyć o usuniecie twojego bana z panami z evenbalance.com> Rph^[POL] mam do ciebie pytanie czy ty myslisz że pozjadałeś wszystkie rozumy?weś sie chłopie wyluzuj zapal sobie trawe czy cuś buaha

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 14:14 

Jim on uzywal klucza kolegi, ktory gral na czitach czyli pretensje powinien miec do siebie a nie do nas.

Draga ---> http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search ????

Miales cos tam pisac do evenbalance ale jak sie pytalem na jakims serwerze o ta sprawe to jakos tak pewnie i luzacko odpowiadales ze Ci mozna naskoczyc

Wcale nie mysle ze zjadlem wszystkie rozumy ale uwazam ze walka z oszustami to nie jest nic zlego ale skoro myslisz inaczej to swiadczy to o Tobie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 16:05 

rph^[PoL] napisał(a):
Nie stresuje sie tylko jestem poirytowany ilez moza zakladac tematow i zalic sie za co to sie nie dostalo bana.

No według mnie powinien być podwieszony temat typu "książka skarg i wniosków" ,wiadomo że gdyby ktoś został zbanowany bo PB coś wykrył to by nie było gadki,
ale ja zawsze dostaję banankiem za nic i z chęcią bym naskarżył na taki serwer żeby może w końcu po jakimś czasie ktoś z EA się sprawą zainteresował,
rozumiem że admini płacą pieniądze itd ale to im nie daje prawa żeby psuć komuś zabawę
A druga sprawa to forum jest po to, żeby właśnie pisać o takich sprawach

veni vidi vici

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 17:17 

rph^[PoL] napisał(a):
Jim on uzywal klucza kolegi, ktory gral na czitach czyli pretensje powinien miec do siebie a nie do nas.

Draga ---> http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search ????

Miales cos tam pisac do evenbalance ale jak sie pytalem na jakims serwerze o ta sprawe to jakos tak pewnie i luzacko odpowiadales ze Ci mozna naskoczyc

Wcale nie mysle ze zjadlem wszystkie rozumy ale uwazam ze walka z oszustami to nie jest nic zlego ale skoro myslisz inaczej to swiadczy to o Tobie ;]

,ogólnie niemasz racji bo czasem gracz Draga jest na ostrym haju ;] :D .panowie niezakładajcie tematów tylko poto żeby sie pucować do drugiej osoby że niesłusznie dostałeś bana.stary odbezpiecz gnata ;p:p

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 20:48 

eXiDee napisał(a):
eszcze jedno... uzywalem przez kilka dni klucza kolegi i on wlasnie uzywal cheatow... teraz jestem posadzany za kogos najgorszego,a nigdy nei mialem stycznosci z cheaterstwem ani CONFIGAMI ... widze ,ze granie czysto nie skutkuje i trzeba wlasnei tak grac skoro i tak za darmo sie jest posadzanym i wyrzucanym...

PS: sprawdzcie,a pozniej gadajcie o kims takie rzeczy...

I CO sie dziwisz!?!?!?! Każdy admin wiedząc że user tego konta cheatował kiedykolwiek powinien NATYCHMIAST zbanować go!!!!
A myślisz że co?? że niezostaniesz posądzony o cheaterstwo!?!? Jak bys nie zostało, to zara każda męda (cheater) By przylazł i mówił "to nie ja to babcia w wolnych chwilach jak niepisała trojanów, czitowała mi!!!!1111oneoneone"

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 23:01 

Ej stary ale weś tak nie przeżywaj :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 09:20 

Nie wiem czy zauważyliście ale twórca tematu nie pisze w nim nic już od dłuższego czasu. Jaki jest sens jeszcze tutaj cokolwiek pisać ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 09:52 

zaniemówił przez napięcie sytuacji

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2