rph^[PoL] napisał(a):
Zamknijcie temat a autora zbanujcie na stale
Ludzie ilez mozna caly czas ten sam scenariusz jest walkowany tylko sie aktorzy zmieniaja
Exidee naprawde współczuje Ci ze dostales bana na dt za ze, jak twierdzisz byles za dobry i za to ze masz "kumpla" ktory Ci pozyczyl lewego keya Oczywiscie w obydwu przypadkach Ty jestes poszkodowany i to nie Twoja wina (mam nadzieje ze widac ironie) naprawde szcere wyrazy współczucia ale po cholere zakladasz ten temat ? Liczysz na przeprosiny ??
TEMAT DO ZAKMNIECIA
AUTOR DO ZBANOWANIA
Moze wkoncu bedzie porzadek ehhh ;/
A ty stary idź weź jakieś tabletki na uspokojenie,albo znajdź dziewczynę to cię nie będą takie rzeczy stresować
Mnie osobiście niedawno spotkała identyczna sytuacja tyle że na zagranicznym serwerze ]ESF[ (zresztą nie pierwszy raz) po prostu broniłem flagi czołgiem,strzeliłem w ziemię i zabiło kolesia (admina) który się czaił za rogiem,po chwili kick z informacją "bajerrrzakonmarii you can shoot from behind the corner",
tak sobie myślę może młody chłopiec nie zna praw fizyki,przecież logiczne że strzał z czołgu powoduje obrażenia nawet jak się stoi dalej,loguję się znowu na ten serwer i napisałem "ADMIN ..." i dalej wyjaśniłem co i jak i jeszcze napisałem że za to nie można dawać kicka,
po chwili następny kick z informacją "yes i can",wchodzę znowu i piszę : no to ja mogę zgłosić "admin abuse" no i oczywiście po chwili widzę na zielono informację "BANNING!!!bajerrrzakonmarii disrupting serwer"