Teraz jest 7 mar 2025, 00:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 20:12 

Assassin0 napisał(a):
albo strzelanie w ludzi Srawem czy czym innym i nie zabicie go

Jak trafisz to zabijesz ;p chyba że chodzi o to że wybuchnie kolo kolesia a on nadal żyje... To broń przeciw pancerna a nie odłamkowa a jak sie trafi dośc blisko kolesia to sie i tak go zabije :roll:
Ważna jest grywalnośc... nie ma gry idealnej i żadna nie jest w pełni realistyczna...
CO by było gdyby można było zabic strzałem z pistoletu w korpus? było by realistycznie ale co to by była za przyjemnośc z fragowania... ;p

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 22:34 

No bez jaj - sołdaci chodzą w kamizelkach wiec tylko desert eagle mógłby zabijać jednym strzałem

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 14:05 

Jak sie domyslam to nawet strzal w kamizelke nie jest zbyt przyjemny czyli jak obrywasz to twoj wojak zaczyna sie zwijac z bólu tez fajnie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 18:58 

ZiomsonxD napisał(a):
Jak szukasz realizmu to kup sobie w Pakistanie ak47 za 10 dolarów i leć do Iraku na wojne... - to do roostera jak coś :D

Po co ma kupować karabin w pakistanie i jechać do Iraku...w Iraku po 11 są sprawdzałeś ??? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 20:05 

Pow3LL92 napisał(a):
ZiomsonxD napisał(a):
Jak szukasz realizmu to kup sobie w Pakistanie ak47 za 10 dolarów i leć do Iraku na wojne... - to do roostera jak coś :D

Po co ma kupować karabin w pakistanie i jechać do Iraku...w Iraku po 11 są sprawdzałeś ??? :roll:

W Iraku na ziemi leżą ^^

@DOWN
ok koniec tego trollowania... teraz żałuję że napisałem tego posta bo dałem okazję ziomsonowi do wniesienia kolejnej głupiej wypowiedzi :/

Ostatnio edytowano 19 lut 2008, 20:31 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 20:14 

A no nie sprawdzalem :D ... w Iraku to nawet darmowe czołgi są 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 20:28 

Noo ruskie czołgi to już napewno za friko dają :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 23:26 

...a ja powiem, że zgadzam sie ze wszystkimi co uważają, że na grę tego typu, w której odwzorowano realistycznie modele od broni do uaz-ików jest coś co można by nazwać nie realizmem. Sami przecież wiemy ze dostanie odłamkiem w tej grze kończy się tragicznie albo nie. Sam miałem kilka takich okazji gdzie nakrywałem snajpera, rzuciłem w niego granat, bóg dał że go przeżył, wywaliłem i trafiłem w niego kolejne 4 naboje, a on zrobił tylko mały ruch, odwrócił, przeturlał się i mnie zabił... Ta gra czasami, w ogóle chyba nawet nie nadaje się aby kogoś z zaskoczenia zabić, bo kończy sie to zazwyczaj tragicznie. Samo nawet 'dźganie' nożem to inna też sprawa. Bardzo dużo mankamentów odnośnie scenerii, nawet przebiegnięcie przez jakiś burtnik może się skończyć śmiercią, ponieważ nasz 'soldier' hamuje gdy na niego wbiega. No ale czego się znów spodziewać. Gra się w nią, ma swoje lata, i ten swój nieziemski 'realizm'. Zebrała masę fanów, ale rodzi się pytanie do EA, skoro wydawane są takie tytuły jak CoD czy MoH w których nawet strzał z byle jakiego pistoletu w głowę kończy się tragicznie, to co stoi na przeszkodzie aby zrobić to w serii Battlefilda. Przydałoby się zmodyfikowanie nieco tej gry aby nieco już przypominała strzelankę na poziomie, a nie tylko zabawę modelem, który podskakuje na każdym progu, albo to kanciato nie może podejść pod małe wzniesienie. Miejmy nadzieje że Ea pomyśli o tym w następnej 3 części bo raczej już chyba takiego czegoś nie już oczekujemy co do tej pory, no i miejmy nadzieje że nie przyczyni się to wzrostu Ramu, bo i chyba przyjdzie się o niego dopomnieć...

Ogólnie BF, uważam za świetną grę, lecz czasem może powalić swoim intelektem na kolana, albo przyczynić się do rzucenia klawiatury o ścianę :)

takie jest moje zdanie...

pozdro all.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 23:31 

Hehe wyobrażam sobie jak ktoś jedzie do iraku i po powrocie do żony: " Chciałaś jakiś samochód ta ? Twoje koleżanki mają fajne rzeczy a ty sie skarżysz że ci nic nie kupuje ta ? To kupiłem ci coś co te twoje koleżanki nie mają !. Była wyprzedaż T-90 + w promocji zestaw granatów odłamkowych gratis!!! " :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, 01:05 

Heh takim czołgiem po ulicy...

kurde pomyślcie co robi (czasami) kobieta za kierownicą. Teraz dodajmy zamiast auta czołg :D niezły hardkor :D

Nawiasem powinni dawać zamiast granatów RPG w gratisie - na inne czołgi :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, 13:54 

Ja gralem w Americas Army ponad 3 lata i musze przyznac ze nie znam gry, która bardziej odzwierciedla pole walki. Jednak jak każda gra z czasem sie nudzi....a do BF przyciągnela mnie nie sama walka w polu lecz mozliwosc uzywania smiglowcow, samolotow itd....
Nie da sie porownac np wybuchow granatow z dwoch gier. Jak nieraz gralem na sluchawkach w AA to jak mi granat wybuchl niedaleko mnie z zaskoczenia to pare razy mialem podrywy z fotela 8) w BF to takie pierdnięcia...
Ale jak wiemy BF ma to cos co przyciaga miliony...i o to chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, 14:32 

Te miliony przyciągają możliwości typu jeżdżenia każdym pojazdem dostępnym na mapie, dużą ilością graczy jednocześnie, poziomem realizmu większym od wielu gier ale też mniejszym od innych :P (chociaż te heady z każdej broni mogli zrobić...) oraz prostota. Zauważcie że w prostego CSa gra chyba więcej osób niż w BFa. Pewną rolę gra też data wydania gry i poprzednie gry z serii. Są ludzie pozostający "wierni" grze i grają w nią przez kilka lat chociaż wychodzą nowe i lepsze (taki CS) a w BFa grają ludzie którzy kupili grę dlatego że w czasie premiery była jedną z lepszych oraz ci którzy grali w poprzednie części :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, 14:48 

Special napisał(a):
Ogólnie BF, uważam za świetną grę, lecz czasem może powalić swoim intelektem na kolana, albo przyczynić się do rzucenia klawiatury o ścianę :)

To gry maja intelekt? Pierwsze slysze ^^ W tym momenci3 przypomina mi sie wypowiedz kolegi - dresa na temat C&C "Nie lubie tych gier myślacych"

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, 15:51 

Misiex napisał(a):
Hehe wyobrażam sobie jak ktoś jedzie do iraku i po powrocie do żony: " Chciałaś jakiś samochód ta ? Twoje koleżanki mają fajne rzeczy a ty sie skarżysz że ci nic nie kupuje ta ? To kupiłem ci coś co te twoje koleżanki nie mają !. Była wyprzedaż T-90 + w promocji zestaw granatów odłamkowych gratis!!! " :D :D

- To by się żona zdziwiła :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2008, 15:16 

a ja jaka gre bym polecil byla by to red orchestra ostfront 41-45 nie gralem w nic bardziej realistycznego.... :P i na dodatek tania tylko 30 pln :) ale jest za to kilka minusow, malo serwerow ~60, malo gra popularna, i chyba to wszystko :P Popre moich poprzednikow ze do bf'a przyciagnela mnie mozliwos jezdzenia latania plywania itp. :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2