Kilka szczegółów. Co do postów, które się pojawiły.
Ten screen został wykonany na serwerze non-PB na hasło.
Co do M@th3va, konfigi były zanim odnalazłem tych kilka kodów i stronki na ten temat. Fakt, pierwsze wersje konfigów były trochę nieudane, ale jest kilka osób, co potwierdziło mi, ze jednak coś one dają. Dla ścisłości, obecnie nie używam konfigów, a tym bardziej cheatów! Jak już pisałem zmieniłem branże, teraz pisze trailery do gierek typu NFS i strategie z serii C&C. Po tym całym incydencie nie przerabiam już rzeczy znalezionych w sieci i nie robię "kałacha na 1000 kul...". Co do tego kałacha, to banał to zrobić, ale tylko na singlu - PB od razu banuje za Game Hook'a!
Co do posta komara, z rzeczy, które zmieniłem, to spolszczenie menu cheata, wywaliłem ograniczenie czasowe, zincludowałem tam aimbot'a (znaleziony w sieci) i potem bawiłem się tym wallhackiem (chciałem dodać zamiast chromów ramki wokół przeciwników), ale mniejsza z tym, juz sie tym nie bawię. Powywalałem te haxy.
Jak sprawdzić czy mówię prawdę, że nie gram na cheatach?
Po prostu wystarczy ze mną pograć, na serwach jestem na górze stawki, ale jak gra ktoś lepszy to już nie.
Warto także dodać, że nie robię takich akcji jak M_Jak_Milosc...
P.S.
Chciałbym "pozdrowić" kilka osób z tego forum, co piszą na pewnym polskim forum o cheaterstwie posty typu: "gdzie moge znaleźć aimbota do BF'a, najlepiej niewykrywalnego..." lub "czy ktoś ma subskrycję (adres strony), podeśle mi z tamtad coś...". Po prostu wzorowe posty...
Domyślam się, że ktos zaraz napsize, "Sam tak pisałeś czituchu... (i wyswiska na k i ch)". Odpowiedź brzmi NIE.
Jeszcze raz piszę, że nie czituję i dziękuję osobom, co mi wierzą.
|