Teraz jest 13 sty 2025, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 maja 2008, 15:28 

Cytuj:
Noo to widze ze ma "skilla" bo ja to bym nie potrafił zabić 173 ludzi w jednej rundzie- widać że statspadding.

No to moze Ja i Matiasske, na ciebie i kogos tam jeszcze;> I w tedy zobaczysz czy ma on skilla czy nie...

Cytuj:
Zreszta zawsze zdejmuje wtedy tag a

A dzieki komu :lol:

PS PL4FC- to jedna wielka rodzin statspanderów, nie wierzysz? Czesto zbieramy sie na naszym warzone i tam robimy sp, ale ostatnio(gdzies po roku) Seba skapnął sie ze tam nie ma rankingu :|

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 2 maja 2008, 16:00 

justice_of_rules napisał(a):
Cytuj:

Co do Matiassska, sma mowi ze odznaki sa dla niego bardzo wazne... Tylko zgadnij ile ma rozegrane godzin na 1 koncie :wink: Bo to jest 2...

Noo to widze ze ma "skilla" bo ja to bym nie potrafił zabić 173 ludzi w jednej rundzie- widać że statspadding.
Cytuj:
Skill'a sobie na sp nie zrobi wie co cie to? A i nie zapomnij o hackowanych serwerach, tam masz za 1 killa okolo 10.0000 p :lol:

Pewnie nie jeden w PL4FC chodzi na takie serwy wraz z kolegami z klanu, bo tu jeden drugiego broni.

a przyznasz sie kim jestes czy sie boisz ? ... wiec idz stad i nie wracaj a swoje zale wyplacz w matczyny rekaw

PostNapisane: 2 maja 2008, 16:15 

Jestem tym kim jestem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2