Teraz jest 10 sty 2025, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 maja 2008, 15:34 
Redaktor Battlefield.pl

Moim zdaniem to nie było cokolwiek... cokolwiek to dla ciebie znaczy

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 19 maja 2008, 17:09 

Choć tu można się trochę posprzeczać, bo w tym wypadku to jest to cokolwiek. Po prostu nagrana zwykła runda w BF-a. No, ale cóż... dla innych to cokolwiek może znaczyć zupełnie co innego. Wg. mnie ten film to jest ów cokolwiek - dobra... nie wiem czy ktoś mnie zrozumie, ale może ktoś się znajdzie :D

PS. Tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale czy Wy też macie zablokowane avatary :?:

PostNapisane: 19 maja 2008, 21:42 

_Dominiko_PL napisał(a):

Nie wątpię, że to co zrobiłeś dało ci dużo radości. Ja bym przed udostępnieniem innym tego materiału zastanowił się na ile może on zainteresować osoby, które nie brały w tym udziału (regółą jest, że autorzy zawsze są zainteresowni :)).
Dla przykładu:
Jak dużo poświęciłbyś czasu na patrzenie, jak grupka snajperów (nikogo z nich nie znasz) leży sobie na dachu hotelu i zastanawiają sie czy lufy ich snajperek są równo ułożone. Od czasu do czasu jeden z nich zostanie ustrzelony przez wrogiego snajpera, a to zginie o wybuchu granatu, co bardzo rozbawia resztę towarzystwa. I to trwa przez 5 minut i 18 sekund.

PostNapisane: 20 maja 2008, 12:08 

Beneq napisał(a):
_Dominiko_PL napisał(a):

Nie wątpię, że to co zrobiłeś dało ci dużo radości. Ja bym przed udostępnieniem innym tego materiału zastanowił się na ile może on zainteresować osoby, które nie brały w tym udziału (regółą jest, że autorzy zawsze są zainteresowni :)).
Dla przykładu:
Jak dużo poświęciłbyś czasu na patrzenie, jak grupka snajperów (nikogo z nich nie znasz) leży sobie na dachu hotelu i zastanawiają sie czy lufy ich snajperek są równo ułożone. Od czasu do czasu jeden z nich zostanie ustrzelony przez wrogiego snajpera, a to zginie o wybuchu granatu, co bardzo rozbawia resztę towarzystwa. I to trwa przez 5 minut i 18 sekund.

Wiecie co, może skończmy już ten temat, bo tylko spamujemy. Ogólnie film nie został dobrze przyjęty i niech na tym się skończy. Mam nadzieję, że Twój nastęny film Dominiko będzie lepszy. Ja otwarcie mówię, że nie wychodzą mi moje filmowe produkcje i ich nie wstawiam... bo nie chce takiej opini jak Twój. Bez urazy, oczywiście :D

PostNapisane: 20 maja 2008, 14:54 

Nigdy nie zaszkodzi spróbować zresztą filmik jest bardziej 4FUN więc nie wszystkim musi się podobać :wink:

PostNapisane: 30 maja 2008, 20:07 
Redaktor Battlefield.pl

uwaga, edit! dodałem nowy film i wrzucam go tutaj by nie robić nowego tematu... zapraszam do 1 postu w tym wątku :)

PostNapisane: 30 maja 2008, 21:24 

Krótko : Nie do oglądania, klapa, dno. Bezbarwny głos i silenie się by powiedzieć coś śmiesznego
To nie jest przeróbka, to po prostu zmiana podkładu muzycznego.
0/10

PostNapisane: 30 maja 2008, 22:18 

Hmm, jakby delikatnie to powiedzieć. Nawet w stanie wskazującym filmik za bardzo by mnie nie rozśmieszał. O ile niektóre filmiki zrobione za pomocą ivony są spoko (może z powodu grupowego oglądania) to ten filmik jak to Cravol stwierdził jest kiepski. Tylko dwa teksty sprawiły że obejrzałem do końca. (Są mierne, ale lepsze od reszty) Jeden to z pozdrowieniami dla Mao, a drugi to coś tam z muchą.

Ogólnie: 0,5 za dwa mierne teksty + 0,5 za efekty dźwiękowe (to jest ich brak, z dobrego intra i muzyki w tle nie ma nic, a do tego jeszcze dwukrotnie dźwięk gadu-gadu. 0,5 w efekcie przypada za umiejętność wykorzstania Ivony) = efekt końcowy 1/10 (jestem łaskawszy od Cravola, ale wynika to z faktu że Tyler wyszedł przed chwila i po jego wizycie może być już tylko lepiej :D)

Następnym razem proponuję najpierw zarzucić przyjaciołom, potem znajomym i jeśli po tej dwukrotnej weryfikacji będzie miało zielone światło to wtedy rzucaj to wrednym forumowiczom/scenowiczom na pożarcie.

Pozdrawiam i nie bierz tego ZBYT osobiście.

PostNapisane: 30 maja 2008, 22:19 
Spamer!

mam wypaczony gust ? jestem inny ? tak tak wiemy - odparl on ;)

A mnie sie bardzo podobalo, tanie "bluzgi" ale smieszne, choc nie dorobione :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 30 maja 2008, 22:31 

Ale z tanimi bluzgami to trzeba umieć, a tutaj najzwyczajniej nie wyszło. Niestety w tym wypadku jak już wspomniałem wcześniej to nie jest to - może też dlatego że wszystkim ludziom ivona się przejadła (Jenkins zostaw nogę!). Ani nie było nabijanie się z rzeczywistości, ani nie było trybu fabularnego ;)

PostNapisane: 30 maja 2008, 23:36 
Redaktor Battlefield.pl

Możecie mnie krytykować śmiało, nie przejmuję się tym :) [w przeciwieństwie do prezesa korporacji Cravol Arts (R)(C)(TM) ]

PS. Sprawdziłem, wg mnie nie ma dźwięków GG :shock: a może jestem głuchy na te dźwięki? :P W każdym razie dzięks za opinie [nawet takie idiotyczne jak 'bezbarwny głos w filmie z ivoną:) ' ]

PostNapisane: 31 maja 2008, 00:43 

Cytuj:
[nawet takie idiotyczne jak 'bezbarwny głos w filmie z ivoną:)

Heh, słonko a jak inaczej nazwiesz głos z syntezatora mowy ? ^^

Cytuj:
Możecie mnie krytykować śmiało, nie przejmuję się tym

Nie przejmuj się, będziesz dzięki temu trzaskać dalej denne filmy, ale następne wystawiaj na forum onetu - tam przynajmniej dobrze cię ocenią :)

PostNapisane: 31 maja 2008, 00:54 
Redaktor Battlefield.pl

Twoje kręcone pirackimi programami wcale nie są lepsze, a jeśli mam reagować tak jak ty na 'the runner' [btw perfect english, patrz news time to play na stronie głównej ] to ja wysiadam. A na youtubie oceny i komentarze są nie najgorzsze, nie wiem czemu cie to boli.
PS
proponuje swoje następne filmy nazywaj po francusku, będzie brzmiało jeszcze bardziej pr0, a zamiast tego głupiego kota w avatarze wróć do nieśmiertelnych Atomówek, kiedy w końcu można je będzie zmieniać

PostNapisane: 31 maja 2008, 00:58 

Ni z gruchy ni z pietruchy, ale SPADAJ OD KOTA! :D Kot jest najlepszy w całym profilu! 8)

PostNapisane: 31 maja 2008, 08:37 

_Dominiko_PL napisał(a):
PS. Sprawdziłem, wg mnie nie ma dźwięków GG :shock: a może jestem głuchy na te dźwięki? :P W każdym razie dzięks za opinie [nawet takie idiotyczne jak 'bezbarwny głos w filmie z ivoną:) ' ]

0:28/0:29 skąd niby pochodzi ten dzwięk, kochasiu? :) No i drugi jest 2:38/2:39.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2