Teraz jest 11 sty 2025, 23:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 cze 2008, 21:38 

Jak chcecie filmy lepszej jakosci to po adresie dopiszcie linijke:

&fmt=18

Po prostu ja dodajcie:)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 10 cze 2008, 00:03 

Miałem napisać zaraz po powstaniu tematu, ale w wyniku działań kół lewicowych oraz legionu Maryi doszło do opóźnienia pewnego ;)

Ja, niżej podpisany Zwirbaum, przyznaję się publicznie do pracy nad zwiastunem KDR jak i pracami nad powstającym tymże. Sypię na moją nędzną głowę popiół na znak pokuty za jakość produkcji. Mimo chęci poprawienia paru skandalicznych i niewątpliwie poruszających tematy, które nie powinny być poruszane, wypowiedzi nie zrobiłem nic, ażeby one nie znalazły się w wersji finalnej zwiastunu. Jam, z prochu powstał i w proch zapewne się obrócę, a teraz pókim jeszcze żyw, będę pełzł jako ten robak, żeby odpokutować me przewiny.

[...]

W skrócie: Dzięki za opinie - te "średnie" jak i dobre ;) Nasza produkcja KDR będzie... no właśnie, czym? To postaramy się w najbliższym czasie ujawnić, w miarę postępu prac nad projektem. Zaznaczam że zwiastun - nie miał być produkcją filmową jakości obrazu godnej hollywoodu, z efektami którego mogłoby pozazdrościć Industrial Light & Magic. Jakkolwiek z powodu pewnego zamieszania w trakcie produkcji zwiastunu teksty które miały być poddane obróbce i/lub zastąpione pojawiły się - psikus ;). Tak czy siak mam nadzieję że produkt finalny spodoba się, ale na to już trzeba poczekać :)

PostNapisane: 24 cze 2008, 09:39 

Nie no niezle;) Czekam na full version. Mam nadzieje, ze bedzie lepsza.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2