Teraz jest 13 sty 2025, 00:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 cze 2008, 20:53 

Za medale i baretki jest unlock? o.O

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:00 

kukasek napisał(a):
Za medale i baretki jest unlock? o.O

Miej więcej, bo niektóre rangi(stopnie) wymagają określonych medali\odznak, żeby awansować dalej.
Tutaj macie wszystko opisane, co i jak. http://www.battlefield.pl/odznaczenia5/

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:03 

O ile wiem, nie ma unlocków za te awanse, które wymagają odznak. Na przykład przy First Sergeancie, a kolejny awans to już ostatni unlock i można go osiągnąć samymi punktami.

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:11 

Za każdy awans jest unlock.

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:13 

Gdy patrzyłem na statystyki osób z First Sergeantem, mieli odblokowane tyle samo broni co ja (bo niestety odznakę szermierki zdobyłem jakoś przy 21100 pkt i awansu nie mam), zmyliło mnie to. Dzięki za wyjaśnienie.

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:21 

a jak to sie kupuje bo niemam tam zadnego "kup"

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:26 
Spamer!

kukasek napisał(a):
Gdy patrzyłem na statystyki osób z First Sergeantem, mieli odblokowane tyle samo broni co ja (bo niestety odznakę szermierki zdobyłem jakoś przy 21100 pkt i awansu nie mam), zmyliło mnie to. Dzięki za wyjaśnienie.

Poniewaz Firt Sergeant jest do "specjalna" wersja rangi za 20 00 pkt, aby ja dostac trzeba spelnic jakies tam warunki . Lecz unlock dostajesz za ta range, a nie za tą "gorszą wersje" za 20 00 pkt :]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:29 

ZajcuNS napisał(a):

Broni się nie kupuje :D tylko odblokowuje. Jak bedziesz miał już odpowiednią rangę ,zostaniesz o niej powiadomiony podczas gry. A jak przejdziesz z powrotem do BFHQ to pojawi ci się na dole takie okienko z wyborem broni;]

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:32 

Blizzard_ napisał(a):
Poniewaz Firt Sergeant jest do "specjalna" wersja rangi za 20 00 pkt, aby ja dostac trzeba spelnic jakies tam warunki . Lecz unlock dostajesz za ta range, a nie za tą "gorszą wersje" za 20 00 pkt :]

Za gorszą wersję jest unlock, bo miałem. A lepszej nie ma właśnie z powodu braku odznaki nożyka, pytałem już o to w którymś temacie. Zdobyłem ją po 20000 pkt i to było za późno.

PostNapisane: 27 cze 2008, 22:23 

Maniek79 napisał(a):
ZajcuNS napisał(a):

Broni się nie kupuje :D tylko odblokowuje. Jak bedziesz miał już odpowiednią rangę ,zostaniesz o niej powiadomiony podczas gry. A jak przejdziesz z powrotem do BFHQ to pojawi ci się na dole takie okienko z wyborem broni;]

tego mogles nie mowic niech gra podstawowymi pukawkami :D

PostNapisane: 28 cze 2008, 09:39 

Lesio_86 napisał(a):
Maniek79 napisał(a):
ZajcuNS napisał(a):

tego mogles nie mowic niech gra podstawowymi pukawkami :D

tak podstawowymi... a takie podstawowe ze wczoraj jakby to był UNreal Tpurnament to ten koles powiedział by MOOONSTERRRR KILLLLL
A jedna fajna akcje miałem co mi sie podoba (pochwale sie ;D)
Lezałem i strzelałem a zza rogu wyszło trzech gosci jednego zabiłem drugi kucał a trzeci bieg do mnie zeby mnie zreanimowac zabijajac ;D i jak był obok mnie tak na wyciagniecie reki dostał kulke w łep od mojego qumpla z druzyny i go zaraz przedemna go zmiotło.

Normalnie jak na filmie wojeno-snajperskim czy cos w tym stylu ;D

p.s
dlaczego niemge dac sobie avka ?? pisze ze sa zablokowane a jakos inni maja ?? A i obrazek w sygnie jaki moze byc mak ?? wymiary i waga ? :?:

PostNapisane: 28 cze 2008, 10:44 

Niektórzy to piszą jak potłuczeni.

Jak wyjdziesz w ogóle przypadków zalicza wszystko; to jest statystyki, medale, baretki, odznaki. Wyjątkiem są te dziwne przypadki kiedy mimo spędzenia całej rundy nie zalicza, więc odnosi się to też do opuszczenia wcześniej. Unlocka dostajesz za każdy kolejny stopień (rangę) zdobytą od młodszego kaprala wzwyż (Lance Corporal). Żadne odznaczenia, medale i baretki nie są wymagane do odblokowania danej broni. Ranga Master Sergeant i First Sergeant są to poprostu alternatywne rangi - zdobycie którejkolwiek z nich daje unlocka. Podobnie jest z Master Gunnery Sergeant i Sergeant Majorem.

Howgh!

PostNapisane: 28 cze 2008, 11:11 

no to dostałem range starszy szeregowy czy jakos tak i nadal mam tam na takiej jakby strzelbie kłudke

edit:
i pytanie dotyczace snajperki jak to jestze mam 100 % szanse na oddanie strzału w głowe i w innych grach by dawno umrali a tutaj nawet ich nie drasne ?? nawet jak celuje w tłow tez nic czemu ?? i wogole niemam przyblizenia albo niewiem czym jest ;D

PostNapisane: 28 cze 2008, 11:33 

ZajcuNS napisał(a):
i pytanie dotyczace snajperki jak to jestze mam 100 % szanse na oddanie strzału w głowe i w innych grach by dawno umrali a tutaj nawet ich nie drasne

Welcome in BF2 ^^

Po strzale przytrzymuj chwilkę LPM to pokarzą (albo nie) Ci się kreski czy trafiłeś czy nie. A jeśli nie wchodzi to może być:
a) config
b) lag, skok pingu
c) jakiś bug gry

PostNapisane: 28 cze 2008, 11:38 

ZajcuNS napisał(a):
no to dostałem range starszy szeregowy czy jakos tak i nadal mam tam na takiej jakby strzelbie kłudke

Tak jakby nie wiem o co Ci chodzi :P

ZajcuNS napisał(a):
edit:
i pytanie dotyczace snajperki jak to jestze mam 100 % szanse na oddanie strzału w głowe i w innych grach by dawno umrali a tutaj nawet ich nie drasne ?? nawet jak celuje w tłow tez nic czemu ?? i wogole niemam przyblizenia albo niewiem czym jest ;D

Witaj w BF2 xD Tutaj takie rzeczy to normalka, często hitboxy są kilka cm za/przed widocznym celem (szczególnie jeśli wraży żołnierz jest w ruchu). Ponadto wchodzą w grę jeszcze lagi, ping, loss packets, itd.
A przybliżenia nie da się regulować, to nie UT :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2