Teraz jest 29 lis 2024, 01:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 lip 2008, 01:13 

słuchajcie jak chcecie chociaż uszkodzić j-10 upewnijcie sie czy koleś nie ma flar i zacznijcie do niego grzac z zaskocznia z rakiet i z karabinka
gorzej jak dwa j-10 są w powietrzu :D
jeszcze zobacze 8)

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:01 

Co do wake , jest taka taktyka , rzadko z niej korzystam , leci sie f-35 na lotnisko chińskie , (jak nie ma w powietrzu j-10) dokonujesz zwisu , i chowasz się za górami , jak gościu jest na końcu pasa walisz rakietami , 99% skuteczności ... :twisted: Tylko pamiętaj aby sie dokładnie schować , bo plot cię może ściągnąć

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:05 
Redaktor Battlefield.pl

Daj spokój... nikt normalny nie walczy 'w zwisie' ( :mrgreen: ), jedna rakieta / 2 strzały z granatnika i już po tobie. Szczyt głupoty

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:09 

A czy ktokolwiek szuka samolotu za wzgórzem :mrgreen: Spróbuj , jeszcze mnie nikt nie zestrzelił ...

PostNapisane: 5 sie 2008, 22:17 

Ak472 napisał(a):
(...) Tylko pamiętaj aby sie dokładnie schować , bo plot cię może ściągnąć

... albo wkur... snajper z M95 ]:->

Jeśli w powietrzu nie ma Jotek to nie musisz wcale wisieć w powietrzu. Wystarczą tylko systematyczne naloty i tylko z działkiem. Najpierw kasujemy stanowisko AA (nie tylko obsługę ale także i sprzęt) a potem spokojnie zdejmujemy pilotów czekających na respawn Jotek. Jeśli, o dziwo, ktoś wsiądzie to dajesz po hamulcach, solisz z działka i na koniec szczypta rakiet. Problemem może być tylko wkur... admin u Chińczyków ;)

PostNapisane: 6 sie 2008, 15:28 

Tylko że w zwisie , łatwo kosić piechotę :twisted: A admini rzadko sie czepiają ...

PostNapisane: 6 sie 2008, 15:36 
Redaktor Battlefield.pl

Widziałeś kiedykolwiek kogokolwiek walczącego w f-35b w zawisie? (który przetrwał dłużej niż minutę? )

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 6 sie 2008, 22:17 

Na łejku czesto to robie jak czerwonym zostaje jedna flaga(o dziwo malo osob jest kumatych)

PostNapisane: 7 sie 2008, 18:57 

panowie nowość zestrzeliłem dwie j-10 oczywiście f-35B pod rząd.jedna była trochę uszkodzona a druga nowiutka.myślałem że cuda się nie zdarzają(bynajmniej nie mi) :wink:

PostNapisane: 8 sie 2008, 08:21 

Na Wake trzeba uważać na czołgi przy pasie. Wbrew pozorom mogą zestrzelić. :D
Raz widziałem - śmiałem się przez kilka minut. :D
I uważajcie na SRAW, dwa razy mnie skubani zestrzelili, od tamtego czasu inaczej się zachowuję po bombardowaniu :D > http://img134.imageshack.us/img134/8564/gifuw9.png

Dobrym sposobem na ucieknięcie jest wylecenie na wysokość, na której traci się panowanie nad samolotem(900 bodajże), ale trzeba uważać żeby nie opuścić mapy. :DD Wlatujcie zawsze pod kątem prostym. Rzadko wtedy J-10 dalej mnie goni.

Aha, niektórzy piloci(np. ja :DD) nie wypuszczają flar zanim nie będą pewni, że rakieta za nimi nie leci(oczywiście nie mówię tutaj o spadającej obronie samolotu tylko o kamerkach). Warto wtedy wypuścić 1 rakietę żeby go zmusić do wyrzucenia tych flar, nie więcej, bo szkoda amunicji.

W sumie to zestrzelić dziesiątkę z dobrym pilotem początkującym nigdy się nie uda. Szanse porównywalne do wygrania w totka, bez kupowania kuponu. :D

PostNapisane: 8 sie 2008, 10:09 

Vart, żeby którykolwiek z "zawodowych" pilotów to zobaczył to by Cię wyśmiał ;p Sory, ale dać się zestrzelić w samolocie z czołgu ;p

"Sua sponte!"

PostNapisane: 8 sie 2008, 11:54 

Gdzieś czytałem, że współczesne czołgi teoretycznie mogą dzięki elektronice i nowoczesnym systemom celowniczym zniszczyć nisko lecący samolot, ale w warunkach bojowych to nigdy nie miało miejsca. Co do zawisu powiem tak: F35 z vanilli sie do tego nie nadaje, bo w zawisie manewrowanie nim to koszmar, jak chcesz wyciąć komuś taki numer, jak wylatywanie zza skał, to odpal mod Allied Intent Extanded, tam znajduje się Harrier, który w zawisie jest zwrotny jak Apache albo Cobra.

PostNapisane: 8 sie 2008, 12:17 

Uoooo... W AIX to z tymi zwisającymi samolotami jest taka zabawa, że dwa takie potrafią już zdominować rozgrywkę. Wtedy dla tej jednej strony konfliktu robi się mało śmiesznie ;]

PostNapisane: 8 sie 2008, 12:32 

Cytuj:
Vart, żeby którykolwiek z "zawodowych" pilotów to zobaczył to by Cię wyśmiał ;p Sory, ale dać się zestrzelić w samolocie z czołgu ;p

Nie, ja się z czołgu nie dałem zestrzelić. Mówię, że widziałem jak ktoś kogoś tak ubił.

Mnie zestrzelili SRAW'em. XDDDD
Dla usprawiedliwienia - dopiero zaczynałem moją przygodę z samolotami. :DD Teraz szansa, że ktoś mnie tak zabije jest równa tej, że kometa uderzy w mój dom. :D

PostNapisane: 8 sie 2008, 13:04 

Czyli dosc duża. :D Zestrzelic kogos eryxem jak na ciebie nurkuje jest dosc łatwo tylko trzeba pocwiczyc i musi samolot na ciebie nurkowac dłuższy czas.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2