Teraz jest 23 lut 2025, 00:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 gru 2008, 04:21 

ja daje w bf'a od miesiaca i:

fajny tekst, nie kojarze coprawda gdzie kolo schodkow jest kwiatek, ale jak wejde w rejon to sie porozgladam :D

co do cfg, to całą wiecznosc gralem na strzalkach bo uwazalem ze strzalki sa do tego... i dop bf mnie uswaidomil ze od strzalek jest za daleko do pejdżdałnów, sziftów i numów.stwierdzam ze wsad jest w deche i ogolnie jest to pierwsza gra jaka znam w ktorej default jest dla mnie perfekt.

oprócz inverta.. musze miec inverta bo zwariuje :D gralem w polowie lat 90tych w tie fightera i tak jakos przywyklem:)

wogle to pozdrawiam was wszystkich ludzie, bo mimo ze was wogole nie znam to was kurde lubie :D

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

PostNapisane: 27 gru 2008, 05:32 

Chodzi o kwiatek ktory jest na fladze (na hotelu) Co do controlsów to gram wszystko na def tylko spadochron pod X i lecim.

Nie wiem jak mozna grac w FPSy na invert o_O

PostNapisane: 27 gru 2008, 10:55 
Spamer!

Yazi napisał(a):
Git poradnik :) Dobra robota.
Szkoda, że ja to wszystko wiem... ;

P.S. Ktoś teraz powinien opublikować wszystko o cfg :D

Był temat. Było ciekawie. Zamknęli Temat. Skończyło się. Niektórzy mówią ze to placebo :)

Dzięki Kayohi, nie które rzeczy się przydadzą.

ps. Dziwie Ci się, ze to napisałeś, ja nie lubię podnosić kogoś potencjalnych umiejętności (bf21) :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 27 gru 2008, 11:46 

@Blizzard trochę zajmuje opanowanie tego na high lvl-u. Chodzi o to, że później w konfrontacji na serwie decyduje kwestia skilla. Jak wzrasta poziom na serwerach nie przez zalowe cfg, czy inne regi(jak to ktos napisał- nie na czasie jestem w tej kwestii), to automatycznie gra staje sie o wiele ciekawsza i bardziej wyczerpująca. W takich sytuacjach o własną skore sie nie martwie 8), nawet jesli ktos bedzie wymiatal na serwerach, bo zrobi kombo tych sugestii z jakims cfg, fakt - zyska bardzo duza przewage, ale i tak dojdzie moze do lana(nawet jesli nie w bf-a), na ktorym w 90% taka osoba sie nie pojawia, albo przychodzi i pokazuje, ze jest kompletnie low :) zycie...

PostNapisane: 27 gru 2008, 12:17 

Dobre :) początkującym się przyda. GJ

PostNapisane: 27 gru 2008, 12:36 

Bardzo fajny tekst. brawo Kayo :) Aż mi się zachciało w BF'a 2 grać :)

PostNapisane: 27 gru 2008, 12:45 
Redaktor Battlefield.pl

poradnik spoko, ale raczej dla (bardzo) początkujących. Nie mniej -brawo

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 27 gru 2008, 13:00 

Z poradników najczęściej korzystają początkujący gracze 8) Chociaż są wyjątki :D Tak czy inaczej poradnik świetny.

PostNapisane: 27 gru 2008, 13:07 

Blizzard_ napisał(a):
Yazi napisał(a):
Git poradnik :) Dobra robota.
Szkoda, że ja to wszystko wiem... ;

P.S. Ktoś teraz powinien opublikować wszystko o cfg :D

Był temat. Było ciekawie. Zamknęli Temat. Skończyło się. Niektórzy mówią ze to placebo :)

Dzięki Kayohi, nie które rzeczy się przydadzą.

ps. Dziwie Ci się, ze to napisałeś, ja nie lubię podnosić kogoś potencjalnych umiejętności (bf21) :wink:

Był temat, w którym tak naprawdę nikt nie pokazał czegoś ciekawego :) Najwięcej i tak zależy od łącza i serwera. Niech nikt nie mówi, że zmieniony sound.con nie pomaga na inf'ie... bo wtedy tylko go wyśmiać można. Co do usersettings.con to on ch** daje - taka prawda.

P.S. Blizz przeczytaj to sobie jeszcze raz - Tobie się przyda :D:D

PostNapisane: 27 gru 2008, 15:20 

Tak niech ktos da poradnik na dobrego rega to byloby milo ;D

PostNapisane: 27 gru 2008, 15:48 

No i gdybys Grubber zdecydował się na jakis filmik, plis zachowaj oryginalne dźwięki. Wolę słuchać: grenejd, chukula, szukarem i strzałów z kałacha niz jakiegos techno czy coś tam. No ewentualnie wstaw w dwóch wersjach. :wink:

PostNapisane: 27 gru 2008, 16:34 

Kawał dobrego poradnika aczkolwiek początek jest trochę ogólny. Jednak dla początkujących może być.
Co do strzelania na pusto powyżej przeszkody za którą kampi wróg to jest dokładna metoda. Zanim postać w stanie pojawia się ciut wyżej jest nick więc wystarczy tylko czekać aż się nick podniesie, odczekać parę ms i oddać strzał w główkę która niczego się nie spodziewa.

Jan_Twardowski napisał(a):
Czestotliwosc myszki niska (dpi 450 - 600) bedzie wieksza precyzja.

Jak to pięknie Amerykanie mawiają "Bullshit". Gadałem ostatnio z kumplem który uważa się za całkiem niezłego snajpera: drag shoty, jump shoty i innymi takimi wojuje na całego. Wspomniał mi także, że jeśli chcę mieć super precyzję to powinienem ustawić niskie DPI, najlepiej 600. Zapytałem go czy ruszał sensitivity. Naturalnie nie. Wyśmiałem go i muszę wyśmiać ciebie. Wiem, że fajnie niby mieć to DPI na poziomie 450 i sens w grze 1 skoro i tak sensor myszy jest tak wolny, że masz mało precyzyjne ruchy. Ja jako snajper gram na DPI 2000 (uo! Jaki raban się podniesie bo co to za lama itp itd i jaki ma sens! Pewnie lekki ruch myszą i postać robi potrójny obrót z poczwórnym backflipem.) i sensitivity 0.08! Tak, myly państwo 0.08. Wprawdzie gra pozwala na minimalne ustawienie 0.1 ale od czego są pliczki w folderze z profilem? ;P W każdym razie moja recepta jest taka: jak najwyższe DPI, jak najniższe sensitivity. Jeszcze tylko musicie sprawdzić jak to jest u was z myszą. Pomimo tego, że mój A4tech ma max 2500 to ta najwyższa wartość jest albo aproksymowana albo interpolowana oprogramowaniem więc jak dla mnie to takie trochę wróżenie z fusów. Więc normalnie u mnie czujniczek może pracować na 2000DPI i z takim gram.

Howgh!

PostNapisane: 27 gru 2008, 17:34 

echelon_ napisał(a):
Ja jako snajper gram na DPI 2000 (uo! Jaki raban się podniesie bo co to za lama itp itd i jaki ma sens! Pewnie lekki ruch myszą i postać robi potrójny obrót z poczwórnym backflipem.) i sensitivity 0.08! Tak, myly państwo 0.08.

i tu sie zgodze... ja gram na razerze lachersis i mam w tym momencie nastawione 4000 dpi i 1000mhz. taa zaraz beda komentarze... celnosc to sprawa wyrobienia reki!! a nie niskiego dpi. i lubie jak ludzie sie dziwia jak mi w plecy strzelaja a tu nagle head leci.... xD

PostNapisane: 27 gru 2008, 19:25 

Kayohi to ty grasz jeszcze w bfa?

PostNapisane: 27 gru 2008, 19:34 

no wczoraj pogralismy troszke razem :D moze on nie gral bo zagadywal do Smerfetki xd :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2