Teraz jest 12 gru 2024, 15:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 gru 2010, 18:45 

jerzu_GROM_pl napisał(a):
Kolego ja jak wchodze na server gram tylko jedną runde , dlaczego ? Admini mnie banują za haxy :) POZDRO dla twoich idolów :D

To mam propozycje dla Ciebie: zagraj jako SL i spedz cala runde w blackhawku i w krzakach to moze cie nie wyrzuca. lol

Ja tu chlopie pisze o graniu zespolowym a ty mi pieprzysz ze cie z serwera wyrzucaja bo za dobry jestes.

jerzu

sa tacy ktorzy graja dla punktow i sa tacy ktorzy graja tak aby wygral ich zespol (jak myslisz ktorzy maja wiekszego... skilla? LOL)

""taktyka na serwerach publicznych nigdy nie wypala""[/quote]

No to więc napisałem w pierwszym poscie co myśle o waszych taktykach na Wake itd.
Latam w jetcie i ewentualnie snipie na inf. tylko dlatego ze to lubie , nie będe latał w Hawk-u tylko dlatego bo ktoś chce wygrać .
Za moich czasów "złotych czasów " tam gdzie był ogarnięty ba Pro pilot jeta a reszta była noobami w tym samym Teamie , to ten twoj Uber Pro Taktycznie przeszkolony plan był by do dupy , nawet jeżeli po drugiej stronie grał by Metz Grubber i od ciebie koledzy łącznie z twoimi Taktycznymi wytycznymi. To wszystko z mojej strony na ten temat HF all idę na impre :P

Edit jak bym miał być twoim SL-em i to jeszcze w BlackHawku to bym miał KD podobne do twojego :)

PostNapisane: 17 gru 2010, 18:51 

1.Czasem jest burdel a czasem jest bardzo wysoki poziom. Jak nie ma admina to jest czesto burdel, zgodzisz sie ze mna?
2. To ze ma ktos gwiazdki to nie robi z niego statspaddera
3. Nawet bardzo ogarniety kolo w jecie nie zdazy nic zrobic jak zajmie sie na chwile nawet duzo gorszym jetem a ty w tym momencie zanurkujesz bhowkiem na wyspe
4. Poznaj ludzi i serwery. polecam NG. Tam admin moze wyrzucac za NO TEAMPLAY GAME
1. Sporo tam grałem swego czasu i admina nie było nigdy = wieczny burdel.
2. Ale czy ktoś coś wspominał o statspaddingu? O co Ci chodzi?
3. Może i tak ale generalnie to mapa na przewagę w powietrzu. Nie masz jej - masz przegraną.
4. Nie potrzebuję nic poznawać, gram w to od ponad 4 lat i to co mam znać i wiedzieć już znam i wiem od dawna.

PostNapisane: 17 gru 2010, 18:57 

Wake ssie pałę, za duża mapa, jak cię zabiją to biegasz 3 minuty aby dojść do flagi, mało fragów leci, ale jeżeli mam dać taktykę to taka: komendant i na każdej fladze 3 goście ze squadu, ale większość to "downy" - odradzają się na lotnitnisku, a jak przyleci F35 to dupa, a później wkurzeni że przegrywają. Odrażające zjawisko...

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana

PostNapisane: 17 gru 2010, 20:31 

Nabijasz sobie posty?? mogłeś zrobić jeden zamiast dwóch.
Teraz kilka słów do Ciebie: Who the fuck are you? ;]
Mapka wake island jest jak dla mnie źle zrobiona, powinny być dwie nieprzejmowalne flagi.
Jak czytałem o podziale na graczy grających na punkty i takich, którzy chcą wygrać dla zespołu to pomyślałem o innym podziale:
gracze którzy wygrywają i siedzą po krzakach oraz na tych, którzy szukają emocji i walki.
Ja zaliczam się do drugiej grupy więc krzaki odpadają;]
Jednym słowem BF to również zabawa dla indywidualnych graczy, którzy cenią sobie swój czas, który poświęcili jakiejś funkcji (np. samoloty).

Zależy Ci na podniesieniu poziomu grania na mapce Wake Island? A ile jest polskich serwerów z regularnie (często) granym wake?

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

PostNapisane: 17 gru 2010, 20:48 

Jurand - tej mapy nie można edytować, po u podstaw jest skazana na porażkę, podobnie jak Gulf Of Oman czy Dragon Valley. Osobiście najlepszą mapą w BF2 jest Daquing Oilfields - Chiny Vs USA, posiadają dobrze zbalansowane bronie jak i pojazdy, start z 1 uncapa - reszta flag do przejęcia, dodatkowo jest dość ciemna - ułatwia to różnego rodzaje akcje, dywersje itp. Karkand też niewypał - wystarczy po prostu strzelać bo ukrywać się nie ma po prostu gdzie, dodatkowo powinna być sytuacja jak na Daqing gdzie są dwa uncapy ( jeden USA domyślny, drugi MEC na Fabryce - wszystkie flagi neutralne ). Taki układ byłby bardziej interesujący :)

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana

PostNapisane: 17 gru 2010, 20:51 

Jerzu napisałeś, że grałeś dopiero kilka rund na tej mapie grałeś więc rada dla Ciebie: Pozdro&Poćwicz xD

PostNapisane: 17 gru 2010, 22:51 

Jurand napisał(a):
Mapka wake island jest jak dla mnie źle zrobiona, powinny być dwie nieprzejmowalne flagi.
Jak czytałem o podziale na graczy grających na punkty i takich, którzy chcą wygrać dla zespołu to pomyślałem o innym podziale:
gracze którzy wygrywają i siedzą po krzakach oraz na tych, którzy szukają emocji i walki.
Jednym słowem BF to również zabawa dla indywidualnych graczy, którzy cenią sobie swój czas, który poświęcili jakiejś funkcji (np. samoloty).

Zależy Ci na podniesieniu poziomu grania na mapce Wake Island? A ile jest polskich serwerów z regularnie (często) granym wake?

I am the one and only. :D Jaja se robisz?
Co to znaczy, że nabijam posty? Postpaddind? lol Ile ty masz lat, 13?
Nie rozumiesz co napisałem, więc tłumaczeń na ten temat też nie zrozumiesz.
Indywidualnie to se możesz... Czyli zaliczasz się do tych, którzy sieczą po lotnisku wtedy gdy jedyny SL na wyspie walczy z przeważającymi siłami wroga gdzieś na fladze???
To siekaj sobie dalej tym swoim jetem i nie wpier_dalaj mi się w wątek o SL na wake island.
Polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków.

Dzieciaku...

PostNapisane: 17 gru 2010, 23:31 

Ale tak naprawdę gów.. nas interesuje ta taktyka na publika ponieważ nikomu nie chce sie w takie rzeczy bawić [;

PostNapisane: 18 gru 2010, 04:10 

Tiso_xD napisał(a):
Ale tak naprawdę gów.. nas interesuje ta taktyka na publika ponieważ nikomu nie chce sie w takie rzeczy bawić [;

Jak Cię gów.. obchodzi taktyka to po co w ogóle wypowiadasz się w tym wątku? Nie masz co robić? Idź walnij se parę fragów i patrz czy Ci K/D ratio równo puchnie...

pozdrawiam

jerzu

PostNapisane: 18 gru 2010, 09:50 

Dla mnie na tym polega ta gra [; patrze czy mi skill i K/D rośnie [; A jak potrzebuje taktyke na mecz to układam ją w ATC xD

PostNapisane: 18 gru 2010, 10:28 

Jurand napisał(a):

I am the one and only. :D Jaja se robisz?
Co to znaczy, że nabijam posty? Postpaddind? lol Ile ty masz lat, 13?
Nie rozumiesz co napisałem, więc tłumaczeń na ten temat też nie zrozumiesz.
Indywidualnie to se możesz... Czyli zaliczasz się do tych, którzy sieczą po lotnisku wtedy gdy jedyny SL na wyspie walczy z przeważającymi siłami wroga gdzieś na fladze???
To siekaj sobie dalej tym swoim jetem i nie wpier_dalaj mi się w wątek o SL na wake island.

Dzieciaku...

Widzę, że mamy buńczucznego chłopca, któremu trzeba pokazać kącik w którym ma stać :)
Indywidualnie to mogę zepsuć (tym swoim jetem) zabawę na Wake Island w przeciągu jednej rundy :)
Zaliczam się do tych, którzy podchodzą na poważnie do tematu i jeżeli jestem dobry w samolocie to z pewnością nie będę biegał po flagach jako mięso armatnie...

LPR come back?? :omg:

W mojej opinii miarkowanie kto ma ile lat na podstawie jednego posta (obiektywnego) jest dziecinne;]

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

PostNapisane: 18 gru 2010, 13:31 

W mojej opinii miarkowanie kto ma ile lat na podstawie jednego posta (obiektywnego) jest dziecinne;][/quote]

Nie jarzysz, nie kumasz. Są tacy ludzie, którym trzeba napisać (i), żeby wiedzieli że to ironia była. Zwykle są to młodzi ludzie bo życie swoją ironią losu uczy ja rozpoznawać i starsi nie maja z tym problemu.
Widzisz.. bo ja gram żeby wygrał mój team i głęboko w tyłku mam swoje statystyki. Ty natomiast grasz dla punktów własnych i to Cie jara. OK. Tylko nie mów mi proszę, że swoim jetem jesteś w stanie zepsuć zabawę na Wake... terefere. Wpadnij i pokaż.
Masz nabite fragów na ludziach, którym brakuje cierpliwości i nieustannie oddają w prezencie 12 punktów za pełnego bh takim ludziom jak ty. Porady które napisałem są po to aby właśnie tak się nie działo. Po to miedzy innymi jest arty island rule aby jetowskie siepacze nie mogły niszczyć blackhawkow robiacych wysokość nad carrierem. Potem sie nurkuje i skacze na flage, ale nie nie, ty już tam jestes i przecinasz wszystkich seria na pol. lol
Dobry skład poradzi sobie na wyspie nawet bez airsupportu. Gra sie wtedy konfiguracja 2 med i 4 antit. Mozna wtedy z latwoscia odgonic śmigło a przed jetem chować sie za budynkami. Doskonale o tym wiesz. Majac dobrego dowodce mozna nawet byc ostrzezonym o wrogiej artylerii itd. Ale nie. nie ty wszystkich rozwalisz. :stupid:
Nie latam jetem bo mi królik siostry pogryzł kabel od joya a myszka jakos nie ma frajdy. Nie latam tez dlatego, że dziwnie lata sie czyms co zwalnia nurkując (gdzie zamiana energii potencjalnej na kinetyczną???). Tak się składa, że latam od wielu lat w prawdziwym życiu i interesuje sie lotnictwem (aerodynamika, meteorologia itp.) Latam z goła czym innym niż jet (na aerodynamice naddzwiekowej słabo sie znam) ale fajnie sie lata. W BF wystarczy mi karabin i dobry squad, a jety sa tylko przystawka, wsparciem, watkiem pobocznym. Choc ty pewnie flagi bierzesz j10 bez problemu. Zgadłem??

Nie wiem po co trace czas na takie elaboraty tutaj. Moze dlatego, zeby pokazac Ci gdzie jest twoje miejsce w tym wątku??

pozdrawiam ciepło

jerzu

PostNapisane: 18 gru 2010, 13:46 

W mojej opinii miarkowanie kto ma ile lat na podstawie jednego posta (obiektywnego) jest dziecinne;]

Nie jarzysz, nie kumasz. Są tacy ludzie, którym trzeba napisać (i), żeby wiedzieli że to ironia była. Zwykle są to młodzi ludzie bo życie swoją ironią losu uczy ja rozpoznawać i starsi nie maja z tym problemu.
Widzisz.. bo ja gram żeby wygrał mój team i głęboko w tyłku mam swoje statystyki. Ty natomiast grasz dla punktów własnych i to Cie jara. OK. Tylko nie mów mi proszę, że swoim jetem jesteś w stanie zepsuć zabawę na Wake... terefere. Wpadnij i pokaż.
Masz nabite fragów na ludziach, którym brakuje cierpliwości i nieustannie oddają w prezencie 12 punktów za pełnego bh takim ludziom jak ty. Porady które napisałem są po to aby właśnie tak się nie działo. Po to miedzy innymi jest arty island rule aby jetowskie siepacze nie mogły niszczyć blackhawkow robiacych wysokość nad carrierem. Potem sie nurkuje i skacze na flage, ale nie nie, ty już tam jestes i przecinasz wszystkich seria na pol. lol
Dobry skład poradzi sobie na wyspie nawet bez airsupportu. Gra sie wtedy konfiguracja 2 med i 4 antit. Mozna wtedy z latwoscia odgonic śmigło a przed jetem chować sie za budynkami. Doskonale o tym wiesz. Majac dobrego dowodce mozna nawet byc ostrzezonym o wrogiej artylerii itd. Ale nie. nie ty wszystkich rozwalisz. :stupid:
Nie latam jetem bo mi królik siostry pogryzł kabel od joya a myszka jakos nie ma frajdy. Nie latam tez dlatego, że dziwnie lata sie czyms co zwalnia nurkując (gdzie zamiana energii potencjalnej na kinetyczną???). Tak się składa, że latam od wielu lat w prawdziwym życiu i interesuje sie lotnictwem (aerodynamika, meteorologia itp.) Latam z goła czym innym niż jet (na aerodynamice naddzwiekowej słabo sie znam) ale fajnie sie lata. W BF wystarczy mi karabin i dobry squad, a jety sa tylko przystawka, wsparciem, watkiem pobocznym. Choc ty pewnie flagi bierzesz j10 bez problemu. Zgadłem??

Nie wiem po co trace czas na takie elaboraty tutaj. Moze dlatego, zeby pokazac Ci gdzie jest twoje miejsce w tym wątku??

pozdrawiam ciepło

Zaś breszisz .
Nic ze swoim teamem nie poradzisz , jasna sprawa TeamWork jest ok . Ale tylko jak placki grają na servie .
Wchodzi , DCK_PL , jurand lub , tanatos , nie mowie o mcmt , lub gunerze TP , w heli , i wasz sqad jest tylko kolejnymi dwoma pktami dla nich .

jerzu[/quote]

PostNapisane: 18 gru 2010, 14:17 
Redaktor Battlefield.pl

Wow, widzę że ich ekscelencjom Pilotom zapiekły tyłki i ich zawyżone ego (kompleks niższości, niespełnienia w grze?) wychodzi niczym słoma z butów. Szkoda wytykać palcami wszystkie te piękne wypowiedzi typu: nie gram dla wygranej, o miejscu w kącie, wyzywaniu od dzieci, pozdro poćwicz itp itd.

Zaraportowałem temat i mam nadzieję że zostanie zamknięty, aby uchronić co poniektórych przed dalszym okazywaniem swojej nonszalancji. Full retard. :stupid:

I'm as cold as the cold wind blows

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2