jerzu_GROM_pl napisał(a):
jerzu_GROM_pl napisał(a):
Polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków.
LPR come back??
W mojej opinii miarkowanie kto ma ile lat na podstawie jednego posta (obiektywnego) jest dziecinne;]
Nie jarzysz, nie kumasz. Są tacy ludzie, którym trzeba napisać (i), żeby wiedzieli że to ironia była. Zwykle są to młodzi ludzie bo życie swoją ironią losu uczy ja rozpoznawać i starsi nie maja z tym problemu.
Widzisz.. bo ja gram żeby wygrał mój team i głęboko w tyłku mam swoje statystyki. Ty natomiast grasz dla punktów własnych i to Cie jara. OK. Tylko nie mów mi proszę, że swoim jetem jesteś w stanie zepsuć zabawę na Wake... terefere. Wpadnij i pokaż.
Masz nabite fragów na ludziach, którym brakuje cierpliwości i nieustannie oddają w prezencie 12 punktów za pełnego bh takim ludziom jak ty. Porady które napisałem są po to aby właśnie tak się nie działo. Po to miedzy innymi jest arty island rule aby jetowskie siepacze nie mogły niszczyć blackhawkow robiacych wysokość nad carrierem. Potem sie nurkuje i skacze na flage, ale nie nie, ty już tam jestes i przecinasz wszystkich seria na pol. lol
Dobry skład poradzi sobie na wyspie nawet bez airsupportu. Gra sie wtedy konfiguracja 2 med i 4 antit. Mozna wtedy z latwoscia odgonic śmigło a przed jetem chować sie za budynkami. Doskonale o tym wiesz. Majac dobrego dowodce mozna nawet byc ostrzezonym o wrogiej artylerii itd. Ale nie. nie ty wszystkich rozwalisz.
Nie latam jetem bo mi królik siostry pogryzł kabel od joya a myszka jakos nie ma frajdy. Nie latam tez dlatego, że dziwnie lata sie czyms co zwalnia nurkując (gdzie zamiana energii potencjalnej na kinetyczną???). Tak się składa, że latam od wielu lat w prawdziwym życiu i interesuje sie lotnictwem (aerodynamika, meteorologia itp.) Latam z goła czym innym niż jet (na aerodynamice naddzwiekowej słabo sie znam) ale fajnie sie lata. W BF wystarczy mi karabin i dobry squad, a jety sa tylko przystawka, wsparciem, watkiem pobocznym. Choc ty pewnie flagi bierzesz j10 bez problemu. Zgadłem??
Nie wiem po co trace czas na takie elaboraty tutaj. Moze dlatego, zeby pokazac Ci gdzie jest twoje miejsce w tym wątku??
pozdrawiam ciepło
Zaś breszisz .
Nic ze swoim teamem nie poradzisz , jasna sprawa TeamWork jest ok . Ale tylko jak placki grają na servie .
Wchodzi , DCK_PL , jurand lub , tanatos , nie mowie o mcmt , lub gunerze TP , w heli , i wasz sqad jest tylko kolejnymi dwoma pktami dla nich .
jerzu[/quote]