Teraz jest 3 mar 2025, 23:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:08 

Piasecznik napisał(a):
A może by tak dla odmiany porozmawiać o klawiaturze?

Jak widać ten temat dawno przestał traktować o klawiaturze. Teraz to miejsce dla trolli...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:15 

OceloT napisał(a):
+/- wydaje mi sie ze Silent dobrze mowi jako o "nas" - czyli tych ktorzy maja dosc pseudo filozoficznych wywodow na 3/4 ekranu. :wink: Nie zrozum mnie zle, ale to jest poprostu irytujace. Wieeelkie posty ktore nic nie wnosza.

A gdzie Ty w tych postach widzisz pseudo filozofie ??? To, że czasem aby w pełni wyrazić swoje poglądy potrzebuje 3 zdań więcej niż ktoś inny to chyba nie grzech śmiertelny. No chyba że wolisz posty których treść ogranicza się do "lol" czy innych "rotfl" ...
Styl pisania mam taki, jaki mam. Nie używam zbyt wzniosłych słów czy pojęć przy których należałoby dodać opis rodem z reklamy - "trudne słowo". Staram sie pisać po prostu z sensem i nie odpowiadam za to ,że czasem ktoś go nie zrozumie. Często natomiast bywa tak, że najbardziej krzyczą i wyśmiewaja (wspominając czasem o pseudo filozofii)właśnie Ci, którzy czegoś nie zrozumieli, chcąc w ten sposób usprawiedliwić swoje braki. Ot tak jak choćby w przytoczonej wcześniej anegdotce o błyskotliwym oficerze SB...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:17 

lkasprzak napisał(a):
Piasecznik napisał(a):

Jak widać ten temat dawno przestał traktować o klawiaturze.

A czyja to zasługa ?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:23 

UMP napisał(a):
aBe napisał(a):
Upadłem przygnieciony siłą twoich argumentów o psychozie grupowej, i ironi kopiącej mnie w dupe zza krzaka. Przepraszam, że zabrałem głos. Prosze kontynujcie przedstawienie.

Przedstawienie drogi kólego to Ty tu próbujesz odstawić. Nie wyszło no cóż. Takie życie. Polecam na przyszłość mniej Drozda więcej Alena. Być może pomoże Ci to wyrazić swoje emocje słowami i nie będziesz musiał korzystać z "emotikenów", "lol-ów" czy innych "hehe" w swoich postach...

......czytam, czytam i oczom nie wierzę, pojawił sie w końcu, prawdziwy, nieuchwytny jak dotąd na tym forum, oryginalny, nie wykonany w Chinach, nadęty do granic możliwości wysysol intelektualny. Wychodowany na extrakcie z Bergmana i Allena, podlany sosem prosto z Eisensteina a puszczający Chagallowskiego Pawia na Drozdę zapragnął wystąpić na tej scenie opanowaniej przez zdołowane miernoty. O Boski Demiurgu pragnę podziękować Ci, że mogliśmy z Tobą obcować, że poświęciłeś nam Tę chwilę i pokazałeś nam jak wygląda Prawdziwy Świat Intelektualnej Przygody. Będziemy Cię czcić i Twoja Wielka Osoba pozostanie na długo w naszej pamięci.....jeżeli chodzi o "emotikeny" ( trudne słowo), "lol-e" (jeszcze trudniejsze? słowo) czy inne "hehe" postaram się wytłumaczyć Forumowiczom taplającym się się w małości swej, jakże niegodnie postępują i jaki ogromy ból sprawiają Twojej Osobie swoją małością.....może zrozumieją.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:27 

a ja wszystko doskonale rozumiem i wnioskuje o zamknięcie tematu :!:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:32 

Jenkins napisał(a):
UMP napisał(a):
aBe napisał(a):
Upadłem przygnieciony siłą twoich argumentów o psychozie grupowej, i ironi kopiącej mnie w dupe zza krzaka. Przepraszam, że zabrałem głos. Prosze kontynujcie przedstawienie.

Przedstawienie drogi kólego to Ty tu próbujesz odstawić. Nie wyszło no cóż. Takie życie. Polecam na przyszłość mniej Drozda więcej Alena. Być może pomoże Ci to wyrazić swoje emocje słowami i nie będziesz musiał korzystać z "emotikenów", "lol-ów" czy innych "hehe" w swoich postach...

......czytam, czytam i oczom nie wierzę, pojawił sie w końcu, prawdziwy, nieuchwytny jak dotąd na tym forum, oryginalny, nie wykonany w Chinach, nadęty do granic możliwości wysysol intelektualny.

Wychodowany na extrakcie z Bergmana i Allena, podlany sosem prosto z Eisensteina a puszczający Chagallowskiego Pawia na Drozdę zapragnął wystąpić na tej scenie opanowaniej przez zdołowane miernoty. O Boski Demiurgu pragnę podziękować Ci, że mogliśmy z Tobą obcować, że poświęciłeś nam Tę chwilę i pokazałeś nam jak wygląda Prawdziwy Świat Intelektualnej Przygody. Będziemy Cię czcić i Twoja Wielka Osoba pozostanie na długo w naszej pamięci.....jeżeli chodzi o "emotikeny" ( trudne słowo), "lol-e" (jeszcze trudniejsze? słowo) czy inne "hehe" postaram się wytłumaczyć Forumowiczom taplającym się się w małości swej, jakże niegodnie postępują i jaki ogromy ból sprawiają Twojej Osobie swoją małością.....może zrozumieją.

O, albo na przykład taki. Toż to lepsze niż ta przytoczona anegdotka. Ten przynajmniej jakąś własna inwencje godną pochwały wykazał, zamiast wyświechtanymi do granic możliwości hasłami o pseudo-filozofii operować. Wprawdzie sposób przekazu zaczerpniety z innego postu, ale treść jak najbardziej zasługuje na brawa...
Tekst naprawdę zacny. Duże, duże brawa.

Ostatnio edytowano 29 lip 2005, 15:45 przez UMP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:32 

Jenkins - :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:48 

Piasecznik napisał(a):

Dlatego i tylko dlatego nie chcialem,zeby ten temat mial zmieniona bezpodstawnie nazwe,no ale trudno wladza moderatora jest na forum nieograniczona.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:48 
Moderator forum

Ależ panowie... o jakiej klawiaturze... przeczytajcie dobrze jak nazywa się ten temat i nie zaśmiecajcie tego jakże wartościowego wątku niepotrzebnymi uwagami na temat jakichś klawiatur. Innymi słowy: załóżcie sobie osobny topik :twisted:

Podpis nieczytelny...

Ostatnio edytowano 29 lip 2005, 15:50 przez EST_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:50 
Moderator forum

Jenkins - 10 punktów :D

Skoro koledzy odpowiedzieli za mnie, nie będę się produkował. Tak na marginesie - masz to swoje "bliżej nieokreślone poparcie innych osób".

Okay, nie karmić trolla. Wracam się chłodzić :] Masakra, we Wrocku jest teraz 43º C :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:57 

yacub napisał(a):

Z tym sie zgodzę. Szkoda że nie wszyscy tak piszą...
Czasem dobrze się jest pośmiać. Rownież z siebie...
yacub napisał(a):

Skoro koledzy odpowiedzieli za mnie, nie będę się produkował. Tak na marginesie - masz to swoje "bliżej nieokreślone poparcie innych osób".

Tak na marginesie - z tego co zauważyłem to popacie obracie się wokół jednej enklawy...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:58 

yacub mała prośba zamknij topic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:59 

UMP napisał(a):
yacub napisał(a):

Z tym sie zgodzę. Szkoda że nie wszyscy tak piszą...
Czasem dobrze się jest pośmiać. Rownież z siebie...
yacub napisał(a):

Tak na marginesie - z tego co zauważyłem to popacie obracie się wokół jednej enklawy...

Niekoniecznie, ja Ciebie tez nie popieram (bez urazy)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 16:00 

Przylaczam sie do apelu o zamkniecie topica.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 16:01 

OceloT napisał(a):
Przylaczam sie do apelu o zamkniecie topica.

me too :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2