koszt, to tak jak mowi lkasprzak,a odnosnie tego co napisalem, to nie wiem jak to nazwac (umiejetnosc gry???), ale dla mnie , to wlasnie jest skill'em, bo jesli skillem by nazwac umiejetnosc strzelania, to nie wiem kto mialby wiekszego skilla w pojedynku dao i ak - jeden na jeden (no i nie mysle tu o takim , jakby snajperzym pojedynku

) - wydaje mi sie ze wygraloby dao , choc ak to zajefajna giwera.. [ ale ja sie nie znam]
ps.. dzisiaj rano gralem na asterze i chyba rozumiem czemu sie tak czesto uzeracie (duzo hamstwa, lamerstwa; sa druzyny, ale nie ma teamplay'u - choc to moze byl przypadek, ze tak trafilem = przewaznie gram na zagranicznych servach, bo ciezko sie na astera wbic - ok ,ale ja czekalem godzine na graczy po 12 godzinnej nocce w pracy i sie sie troche zawiodlem)
ps.. nie wiem czemu tylko na asterze mialem chyba wszystkie wymienione bugi w innym topiku(od czerwone nicki kolegow .... po ,nawet nie weim jak to nazwac... zabijam przeciwnika, jest napis ze go zabilem , ale pkt karne jakbym zabil kolege ?????)
ale sie rozpisalem (sory)
pozdrawiam