Teraz jest 4 mar 2025, 05:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:54 

no i z tematu o skill`ach zrobił sie temat kto ma jaka myszke :P ja śmigam na tym : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11033 (w komplecie z klawiaturką) i nie narzekam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 02:09 

odnosnie skilla - to nie uwazam zeby to byla umiejetnosc tylko strzelania..
dla mnie to umiejetnosc podejmowania slusznych decyzji, umiejetnosc znalezienia sie w sytuacji (np.: wiele razy widzialem supportow strzelajacych do czolgow z pkm'u == glupota chyba ze ma to sluzyc odwroceniu uwagi - c4 , mina kolegi -wiadomo; albo medykow rzucajacych sie aby uratowac kolege przed apc :shock: = przewaznie gina obaj), nie karanie za przypadkowe tk, teamplay, nie obstawianie lotnisk i czekaniu na heli albo mysliwiec ,i do tego zabijanie kolegow zeby to wziac etc etc...... duzo tego ,ale na pewno to wiecie...........

to czym gram- to mx1000 polecam
saitek x52 -do latania polecam
jedyna wada to karta graficzna 128mb geforce go 6800 (w laptopie)- latwiej jest mi uciec samolotem, bo nie sa widoczne ciecia powietrza skrzydlami

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:20 

c0lon3l napisał(a):
odnosnie skilla - to nie uwazam zeby to byla umiejetnosc tylko strzelania..
dla mnie to umiejetnosc podejmowania slusznych decyzji, umiejetnosc znalezienia sie w sytuacji (np.: wiele razy widzialem supportow strzelajacych do czolgow z pkm'u == glupota chyba ze ma to sluzyc odwroceniu uwagi - c4 , mina kolegi -wiadomo; albo medykow rzucajacych sie aby uratowac kolege przed apc :shock: = przewaznie gina obaj), nie karanie za przypadkowe tk, teamplay, nie obstawianie lotnisk i czekaniu na heli albo mysliwiec ,i do tego zabijanie kolegow zeby to wziac etc etc...... duzo tego ,ale na pewno to wiecie...........

jedyna wada to karta graficzna 128mb geforce go 6800 (w laptopie)- latwiej jest mi uciec samolotem, bo nie sa widoczne ciecia powietrza skrzydlami

pozdro

to co napisales to iq gracza duzo wazniejsze w bf od skilla,zreszta musi byc grupa w tedy to ma sens.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:22 

pozdro[/quote]

wlasnie zobaczylem twojego joya jesli mozna tak nazwac to cudo
ile taka zabawka kosztuje??

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:39 

Widziałem kiedyś coś podobnego w MM. No koszt ok. 500 PLN.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 19:06 

koszt, to tak jak mowi lkasprzak,a odnosnie tego co napisalem, to nie wiem jak to nazwac (umiejetnosc gry???), ale dla mnie , to wlasnie jest skill'em, bo jesli skillem by nazwac umiejetnosc strzelania, to nie wiem kto mialby wiekszego skilla w pojedynku dao i ak - jeden na jeden (no i nie mysle tu o takim , jakby snajperzym pojedynku :) :) ) - wydaje mi sie ze wygraloby dao , choc ak to zajefajna giwera.. [ ale ja sie nie znam]

ps.. dzisiaj rano gralem na asterze i chyba rozumiem czemu sie tak czesto uzeracie (duzo hamstwa, lamerstwa; sa druzyny, ale nie ma teamplay'u - choc to moze byl przypadek, ze tak trafilem = przewaznie gram na zagranicznych servach, bo ciezko sie na astera wbic - ok ,ale ja czekalem godzine na graczy po 12 godzinnej nocce w pracy i sie sie troche zawiodlem)

ps.. nie wiem czemu tylko na asterze mialem chyba wszystkie wymienione bugi w innym topiku(od czerwone nicki kolegow .... po ,nawet nie weim jak to nazwac... zabijam przeciwnika, jest napis ze go zabilem , ale pkt karne jakbym zabil kolege ?????)

ale sie rozpisalem (sory)
pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 2