Teraz jest 24 lut 2025, 10:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 23:21 

Ja mam świetny sposobik na złote odznaki nozyka i pistolecika, ale trzeba mieć SF i jakąś nocna mapkę. Bierzesz szturmowca rzucasz FLASZKA I LECISZ NA SLEPEGO WROGA Z PIANA W PYSKU :) :) :)
Ja tak dziś rano zrobiłem i złotka się posypały jeszcze tylko pistolecik :) tylko jak zacinałem wrogów to miałem wrażenie, że zabiłem już chyba 15 a tu odznaki nie ma :( może to złudzenie:), ale mam odznakę i się cieszę 8) 8)

A TU MAŁY DOWODZIK SKUTECZNOŚCI :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 23:31 

Odznakę za nóż prosto i przyjemnie zdobywa się na Karkandzie broniąc Hotelu. Kładziemy się za murkiem, czekamy, aż ktoś wskoczy na flagę i tniemy. Skuteczność 100% :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 23:39 

Lesio13 napisał(a):
Odznakę za nóż prosto i przyjemnie zdobywa się na Karkandzie broniąc Hotelu. Kładziemy się za murkiem, czekamy, aż ktoś wskoczy na flagę i tniemy. Skuteczność 100% :wink:

No moze i tak ale jak jakiś oddział wkroczy to co zrobisz? (JA WYRŻNĄŁEM CAŁY ZESPÓŁ \ byli oślepieni (SCREEN) :) i po zatym w 1 rundzie ciężko jest zdobyć złotko więc czekając możesz po prostu nie zdążyć :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2005, 12:35 

Co na stronie http://bf2s.com/player/Player/ oznacza statystyka nazwana : Cost ($50 base) ??

UPDATE: dobra juz wiem... bez sensu statystyka IMHO :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2005, 14:32 

Ja sie pochwale jak dzisiaj zdobyłem odznake nożownika eksperta 8)
Zrobiłem tak jak gold napisał nocna mapa (leviathan lepsza by była Devils perch) błyskowe.Większośc z tych 18 kilsów zrobiłem w tej bazie okrętów podwodnych czasu miłem dużo bo znalezłem serwer 24 osobowy na mapkach 64 osobowych tickiety kończą sie po ~50 minutach. Zrobiłem takrze ribbonsa helikoptera na tym serwerze.
Nazwa Serwera EBA-UK RANKED (mi nie działa wpisywanie ip może komóś jeszcze nie działa dlatego pisze)
ip: 83.142.129.134
port: 16567

Wesołych Świąt

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 12:11 

MariuszM6 napisał(a):
Ja sie pochwale jak dzisiaj zdobyłem odznake nożownika eksperta 8)
Zrobiłem tak jak gold napisał nocna mapa (leviathan lepsza by była Devils perch) błyskowe.Większośc z tych 18 kilsów zrobiłem w tej bazie okrętów podwodnych czasu miłem dużo bo znalezłem serwer 24 osobowy na mapkach 64 osobowych tickiety kończą sie po ~50 minutach. Zrobiłem takrze ribbonsa helikoptera na tym serwerze.
Nazwa Serwera EBA-UK RANKED (mi nie działa wpisywanie ip może komóś jeszcze nie działa dlatego pisze)
ip: 83.142.129.134
port: 16567

Wesołych Świąt

Mówiłem że to działa !! 8)
A co do odznaki helikopterem do gratuluje bo j jej nie mam :cry: ale spróbuje na Twoim servie może sie uda :) (50 min napewno sie wyrobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 21:35 

no lol zbanował mnie admin przed chwilą z tego servera dobrze że po tym jak otrzymałem kolejny złoty medal jako commander po załadowaniu się następnej mapy. Komander zwycięskiej drużyny na tym servie ma liczone punkty z kilsami chyba i z flagami przejętymi na bo miałem na koniec rundy miałem np: 60 punktów z tego zrobiło sie 111 x2 :lol: i złoto. Gdzie ja teraz zrobie ribbonsa ,,Distinguised Service Ribbon'' brakuje mi 2,5 godz grania commanderem :evil: . Musze poszukac jakiegos kolejnego nobskiego servera pod sf dla siebie :(
Radze nie grac na tym serwie commanderem bo was admin zbanuje i napisze ,,DUUUUUUUUUUUUUUUUD'' co to znaczy? (dump znaczy głupi chyba coś takiego może)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 21:44 

Czy ktoś może zdobył baretki z SFa za grę daną armią :?:

PS.
Dud to coś lub ktoś bezużyteczny albo niewypał, bubel.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 22:57 

niema baretek za grę daną armią w SF - są medale :roll:
a do ich sdobycia trzeba odbębnić daną stroną 4,500h gry - tak więc nawet gdyby ktoś od premiery dodatku siedział nonstop na serverze to wątpię czy nabił by tyle godzin do tej pory

a wogóle to uważam że jeżeli ktoś faktycznie zdobędzie choćby jeden z tych medali to koniecznie trzeba napisać petycję do jego rodziców/lokalnych władz/whatever... aby gościa odessali od kompa i wysłali na badanie psychologiczne

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 00:28 

Kolec napisał(a):
a do ich sdobycia trzeba odbębnić daną stroną 4,500h gry - tak więc nawet gdyby ktoś od premiery dodatku siedział nonstop na serverze to wątpię czy nabił by tyle godzin do tej pory

Ekhem a to to co niby?

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:56 

Witam chcial bym poprosic o odblokowanie broni dla komandosa SCAR-L i moze F2000 jak bedzie ktos mi mogl pomoc to pisac na forum bede bardzo wdzienczny za pomoc

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:00 

Walking death napisał(a):
Kolec napisał(a):

Ekhem a to to co niby?

Obrazek

Chodzi o to że nie da się ich zdobyc :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:38 

Ja mysle ze EA powinno zmienic godziny z 4500 do 450.. to by bylo nieco bardziej realne i zrownowazone w stosunku do medali z BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 13:11 

Walking death napisał(a):
Kolec napisał(a):

Ekhem a to to co niby?

Obrazek

shit!
racja... niezauważyłem tego
hmmm.. teoretycznie spełniam warunek do trzech baretek (mam to nawet zaznaczone zielonym "ptaszkiem" ) ale odznaki mimo wszystko są szare
ale jakoś mnie to nie dziwi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 15:08 

No właśnie ja mam spełnione wymaganie na te wszystkie baretki (5 h daną armią) i nie mam żadnej z nich. Dlatego byłem ciekawy czy ktoś zdobył te baretki :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2