Teraz jest 27 lis 2024, 19:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 02:28 

imho powinno byc po 2 rundy na mape(zapewne tak bedzie) i moze wieksza ilosc kuponow - 500 ???? co wy na to .. i moze jedna mapka wiecej np. oilfields ?? .... 8 rund to zagralibysmy sobie 2- 3 godzinki

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 02:35 

c0lon3l napisał(a):
imho powinno byc po 2 rundy na mape(zapewne tak bedzie) i moze wieksza ilosc kuponow - 500 ???? co wy na to .. i moze jedna mapka wiecej np. oilfields ?? .... 8 rund to zagralibysmy sobie 2- 3 godzinki

czym dluzej gra bedzie trwac tym wiekszy chaos
proponuje standardowe ustawienia bez limitu czasu.

sa juz dwa sklady klanowe
z 3C brak jednego albo jeszcze dwoch graczy.

2 rundy na mape jak najbardziej
co do samych map to mam nadzieje ze nie bedzie sporow.
w koncu kazda mapa dobra

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 03:36 

moze jeszcze jakiegos marude naklonimy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 05:21 

Lailonn napisał(a):
moze jeszcze jakiegos marude naklonimy ;]

mam nadzieje ze was nie zabraknie.
wielokrotnie pokazywaliscie na serwach rankingowych ze mozna z wami fajnie pograc zepspolowo
choc ostatnio cos sie odcinacie
czyzby only TS??

jak 3C wystawi jeszcze dwoch graczy,to beda 3 pelne sklady klanowe
jeszcze 5 brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 09:42 

moge tez zagrac tyko dajcie mi znac kiedy i jak jaki server i jaki TS

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 09:53 

samson napisał(a):
moge tez zagrac tyko dajcie mi znac kiedy i jak jaki server i jaki TS

TS?
To Tu umiesz mówić? :shock: Wczoraj na VoIP'ie nawet 1 słowa nie usłyszałem chociaż w jednym squadzie byliśmy tylko my dwaj przez całe 2 mapy :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 10:10 

Swirol napisał(a):
Mialem nadzieje że czasy podziału na równych i równiejszych na polskiej scenie bf2 minęły lecz oczywiscie się myliłem. Klan nN# w ramach prostestu zagra w tym meczu z drużynie "reszty polski" z tagiem klanowym.

Podzial na rownych i rowniejszych "byl, jest i bedzie"... ale mimo wszystko powiedz mi jakie masz doswiadczenie meczowe :?: Czy Twoj klan rozegral choc jeden sparing 8vs8 :?: czy rozegral choc jeden mecz :?: Czy wiesz w ogole jak wygladaja przygotowania do takiego meczu :?: Czy w ogole opracowales choc jedna taktyka na jakakolwiek mape :?: Mecz klanowy to nie FFA... Klan sie przygotowywuje do meczu, ustala taktyke, rozgrywa sparingi na niej i wszystkie jego dzialania sa juz dawno opracowane... Klan rozgrywa ze soba mecze i jest zgrany :!: Kazdy wie tam co ma robic na danej mapie. Sorry ze tak stwierdze ale uwazam ze was z klanem laczy ty(L)ko jedno jak narazie :arrow: tag i nic wiecej... Musialbys rozegrac choc jeden oficjalny mecz zeby wiedziec o co chodzi... Mecz a FFA to dwie zupelnie rozne rozgrywki...
Przyklad :arrow: Dobry skillowo sklad jest w stanie byc w czolowce na mapie FFA i tu taktyka mu nie potrzebna, ale dobry skillowo sklad bez taktyki na meczu, dlugo tego meczu nie pociagnie.

Zasada jest dobra bo minimalna... wystarczy "zaledwie" jeden oficjalny mecz... Zawsze mozecie go rozegrac do soboty i wtedy kazdy z was bedzie mogl zagrac... Zasada jest dobra bo jakby jej nie bylo to zespol klanowcow skladalby sie glownie z osob ktore o meczach maja male pojecie, a poprostu chcialy zagrac w druzynie klanowcow i stworzyly sobie kilka dni wczesniej klan...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 10:25 

Cytuj:
TS?
To Tu umiesz mówić? Shocked Wczoraj na VoIP'ie nawet 1 słowa nie usłyszałem chociaż w jednym squadzie byliśmy tylko my dwaj przez całe 2 mapy Laughing Laughing

Mordoklej mowic mowilem moze mam z pupy mic zreszta na TS mialem ostatnio problemy

A klanowi nN# proponuje nakrecic mecz z jakims polskim klanem 8v8

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 10:59 

a nN# umi zajmowac sie klanem wogole ? przeciez tam sa same dzieci (HAHAHA) :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:33 

ja mysle zeby ustawienia na mapy były standardowe czyli jak w CB
a nie jak kolega powiedzial grac 2-3 godziny

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:47 
Oldboy Battlefield.pl

UzA napisał(a):
[Night]MaX napisał(a):
Tomas wasz TS się nie nadaje ... u was nie można łaciną rzucac :P

Tożto starorzymski język urzędowy 8)

Ke?
Przecież u nas tylko po łacinie, toż to wymóg klanowy... no i od czasu do czasu gorole sie odezwom... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:51 

JUHA napisał(a):
Swirol napisał(a):
Mialem nadzieje że czasy podziału na równych i równiejszych na polskiej scenie bf2 minęły lecz oczywiscie się myliłem. Klan nN# w ramach prostestu zagra w tym meczu z drużynie "reszty polski" z tagiem klanowym.

Podzial na rownych i rowniejszych "byl, jest i bedzie"... ale mimo wszystko powiedz mi jakie masz doswiadczenie meczowe :?: Czy Twoj klan rozegral choc jeden sparing 8vs8 :?: czy rozegral choc jeden mecz :?: Czy wiesz w ogole jak wygladaja przygotowania do takiego meczu :?: Czy w ogole opracowales choc jedna taktyka na jakakolwiek mape :?: Mecz klanowy to nie FFA... Klan sie przygotowywuje do meczu, ustala taktyke, rozgrywa sparingi na niej i wszystkie jego dzialania sa juz dawno opracowane... Klan rozgrywa ze soba mecze i jest zgrany :!: Kazdy wie tam co ma robic na danej mapie. Sorry ze tak stwierdze ale uwazam ze was z klanem laczy ty(L)ko jedno jak narazie :arrow: tag i nic wiecej... Musialbys rozegrac choc jeden oficjalny mecz zeby wiedziec o co chodzi... Mecz a FFA to dwie zupelnie rozne rozgrywki...
Przyklad :arrow: Dobry skillowo sklad jest w stanie byc w czolowce na mapie FFA i tu taktyka mu nie potrzebna, ale dobry skillowo sklad bez taktyki na meczu, dlugo tego meczu nie pociagnie.

Zasada jest dobra bo minimalna... wystarczy "zaledwie" jeden oficjalny mecz... Zawsze mozecie go rozegrac do soboty i wtedy kazdy z was bedzie mogl zagrac... Zasada jest dobra bo jakby jej nie bylo to zespol klanowcow skladalby sie glownie z osob ktore o meczach maja male pojecie, a poprostu chcialy zagrac w druzynie klanowcow i stworzyly sobie kilka dni wczesniej klan...

rozegraliśmy dwa sparingi jeden z |GROM.BF2| a drugi z K4FT.

KobolT2 napisał(a):
a nN# umi zajmowac sie klanem wogole ? przeciez tam sa same dzieci (HAHAHA) Very Happy Laughing

:roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:56 

Witam Wszystkich !
No pomysl bardzo fajny... jak by potrzeba bylo jeszcze jakiejs osoby do reszty ;) to bylbym chetny... bo od dawna marzy mi sie jakas gra zespolowa :)
Niewiem czy ktos to juz pisal... bo nie czytalem calego watku bo troche tego juz jest :| ale zawsze mozna zrobic np. 2 runde ...albo cos w tym stylu w ktorej bedzie gral np. drugi sklad albo cos :P niewiem nieznam sie wiec nie krzyczcie na mnie ;)

Pozdrawiam
Czesc

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:58 

c0lon3l napisał(a):

przeciez to tylko propozycja, mi jest zawsze ciezko sie wbic na gamesnet, wiec pomyslalem ze mozna pograc dluzej z polska czolowka .. nowe doswiadczenia, ale ten mecz to nie moj pomysl wiec decyzje o tym zostawiam 90s #

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:58 

samson napisał(a):
Cytuj:
TS?
To Tu umiesz mówić? Shocked Wczoraj na VoIP'ie nawet 1 słowa nie usłyszałem chociaż w jednym squadzie byliśmy tylko my dwaj przez całe 2 mapy Laughing Laughing

Mordoklej mowic mowilem moze mam z pupy mic zreszta na TS mialem ostatnio problemy

A klanowi nN# proponuje nakrecic mecz z jakims polskim klanem 8v8

S@mson malo mowi ale dobrze gra,w koncu tu nie chodzi by paplac a raczej sluchac co bedzie mial do powiedzenia komendant.
wiec jeszcze tylko 3 graczy z UKF i mamy kolejny sklad klanowy.

I prosze mi tu nie zasmiecac posta wysmiewaniem klanu nn oraz innymi bzdetami z tematem niezwiazanymi :!: :twisted:

zalezy mi by doszlo do meczu a nie kolejnego gdybania na bezsensowne tematy i spory.
i mysle ze koledzy z nn wiecej zyskaja grajac ten mecz po stronie graczy niz klanowcow.dobry przesmak tego co ich czeka w klanowych potyczkach.

Pamietajmy ze zostal juz niecaly tydzien do spotkania.a nadal brakuje ludzi.Nie chcialbym by to bylo przyczyna kleski pomyslu,w koncu kazdy z was ma w tym jakis udzial a klutnie i szyderstwa moga to wszystko zepsuc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2