Teraz jest 1 lut 2025, 09:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 16:12 

Dobra może to i z przemęczenia, ale teraz całkowicie nie rozumiem o co chodziło Kolcowi 2 posty wyżej.

ps. Pasqdnick a czy ja napisałem, że Zdzisiek nie jest kuzynem Mańka :?: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 17:22 

Kolec napisał(a):
człowieku co ty pieprzysz ?!
HK53 to skrócona wersja karabinu szturmowego o kalibrze 5.56x45 NATO - ta sama amunicja co w M16, F2000, M4, L85 czy FAMASie

O Ci w ogóle chodzi? HK33 - skrócony G3 przystosowany do amunicji 5.56. HK53 - jescze bardziej kompaktowa wersja HK33
Kolec napisał(a):
a MP5 jest pistoletem maszynowym zasilanym 9mm Parabellum

to są bronie o kompletnie innym przeznaczeniu!

A o co Ci chodzi w tej części twojej wypowiedzi to ja już zupełnie nie rozumiem??? Czy ja coś innego mówiłem?
Zatem:
Kolec napisał(a):
człowieku co ty pieprzysz ?!

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 17:24 

chodziło mi o to że HK53 niejest MP5-tką w której "pozmieniali trochę części. A nową nazwę nadali bardziej dla celów marketingowych niż dlatego że jakoś specjalnie się różni." :roll:

to tak jakby powiedzieć że np. Lamborghini Diablo to taki bolid formuły 1 w którym "pozmieniali trochę części. A nową nazwę nadali bardziej dla celów marketingowych niż dlatego że jakoś specjalnie się różni." :roll:

Ps. może trochę mnie poniosło ;P

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 17:28 

A czy ja gdzieś napisałem że jest MP5 :shock: Wręcz przeciwnie, prostowałem bład kolegi który to nazwał HK53 pistoletem maszynowym.

A to o zmianie nazwy dla celów marketingowych to było w kwesti różnic pomiędzy 33 i 53. :roll:
Wiem że czasem mam trochę bełkotliwy sposób wypowiedzi ale tu chyba jasno się wyrażałem. :?:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 18:55 

Dobra koniec offtopowania wracamy do meritum dyskusji :). Moim skromnym zdaniej zrobili z T1 jakieś ślimadło na miare balonu na ciepłe powietrze. Do tego niektóre modele broni są beznadziejnie zrobione jakby wogle nie przykładali się do ich zrobienia. Z każdym patchem i dodatkiem odnoszę wrażenie, że EA chce sprawdzić ile ludzie wytrzymają w poczuciu, że ma się ich w dupie i chcą jak najwięcej osób zniechęcić do gry w BF'a. Zwłaszcza, że od początku nic nie zrobili z j-10 z każdym patchem dając mu co raz to większą przewagę w powietrzu.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 19:02 

Czy ktos z Krakowa kupił w sklepie EF? Byłem w Media Markt i wszystkich Empikach i wszędzie EF jest niedostępne :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 19:36 

OK
teraz zajarzyłem o czym pisałeś

colt też odstawił podobną akcję w procesie modyfikowania i skracania M16-tki - nagle zrobiło się M4

ale wątpię by marketing miał tu cokolwiek do rzeczy - w tej branży jest nieco inny rodzaj klienta (i na podstawie nazwy/wyglądu zakupów raczej niekt nie robi [z pominięciem broni krótkiej w USA])

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 19:51 

cassis napisał(a):
Czy ktos z Krakowa kupił w sklepie EF? Byłem w Media Markt i wszystkich Empikach i wszędzie EF jest niedostępne

No jazem tez tego nigdzie nie widzial w empiku na rynku. Hmmm no ale coz mala strata ja i tak wole mapki gdzie glownie waly infantry a nie sprzet a z tego wynika co ludzie mowia to EF t glownie mapy sprzetowe a na Great Wall walcza glownie snajperzy

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 20:01 

cassis napisał(a):
Czy ktos z Krakowa kupił w sklepie EF? Byłem w Media Markt i wszystkich Empikach i wszędzie EF jest niedostępne :?

W MM powiedzieli mi że było tylko już wyprzedali :shock:
Ma byc w środe czwartek , przynajmniej tak mi powiedzieli

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 08:10 

I tak jak zawsze wszyscy mają inne zdanie odemnie.Wszyscy bluzgają na great walla,a to jest lepsze infantry od karkanda.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 09:58 

Hehe w Krakowie wyprzedali, a w Białymstoku jeszcze nie ma:) Swoją drogą z opisów kolegów wydaje mi się, że great Wall będzie mi przypominać Wroga u Bram:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:19 

Dodatek jest fajny ,szczególnie bardzo dobre są mapki ale za tę cene spodziewałem sie czegoś lepszego;]

A i z wydajnością też mam teraz problemy jedynie na mapach 16 idzie grać ale 32 to już koszmar:D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:26 

cassis napisał(a):

Empik w Geancie. Przed wczoraj był.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 19:48 

bibol napisał(a):
cassis napisał(a):
Czy ktos z Krakowa kupił w sklepie EF? Byłem w Media Markt i wszystkich Empikach i wszędzie EF jest niedostępne

No jazem tez tego nigdzie nie widzial w empiku na rynku. Hmmm no ale coz mala strata ja i tak wole mapki gdzie glownie waly infantry a nie sprzet a z tego wynika co ludzie mowia to EF t glownie mapy sprzetowe a na Great Wall walcza glownie snajperzy

To chyba tylko na polskich.W sumie na polskich zawsze było dziwnie statsiarsko.Tylko na polskich po 1.2 ludzie ganiali supportami.Na normalnych serwerach na great wall snajperów jest 2-3 na team.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 20:44 

Skoro mowisz ze tylko na polskich serwerach po patchu 1.20 duza czesc teamu biegala supportami to swiadczy o tym ze zbyt malo grales na zagranicznych serwerach :? .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2