Teraz jest 26 lis 2024, 08:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: KONIEC
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:26 

Troche mnie już zmęczył i zirytował ten temat, więc piszę do wszystkich z prośbą o zakończenie go. Podsumowując powiedzmy, że trzeba wiziąć pod uwagę i rozdzielić dwie zasadnicze sprawy, które były tutaj poruszone. Kultura osobista graczy i adminów oraz styl gry preferowany przez stałych graczy (właścicieli) serwera. Nie ma wątpliwości, że tak jak wszędzie, na ulicacach, w pracy czy w domu kultura osobista jest różna, tak jak różni są przypadkowi ludzie, których spotykamy na swej drodze. Zawsze będziemy się spotykać z przejawami chamstwa i głupoty, bo tak było od początku świata i będzie do jego końca. Obiecuję, że na serwerze KRAP zwrócimy na to szczególną uwagę i będziemy eliminować takie zachowania. Nie możemy oczywiście brać odpowiedzialności za przypadkowych graczy i ich zachowanie, nie zawsze też admin jest na serwerze. Prosimy o sygnały na ten temat. Kontakt na wejściu na serwer. Styl gry preferowany przez graczy współopłacających serwer, dobór map, strategii i obsady na serwerze jest to nieodwołalnie kwestia umowuy między administratorami, tak pozostanie i nie ma z tym żadnej dyskusji. Jeżeli będziemy chcieli grać infantry a ktoś nie będzie chciał się do tego zastosować, to zostanie usunięty. Jedyną władzą w tym zakresie jest EA, GamesNET i administratorzy ze mną na czele. Są parametry serwera rankingowego, których nawet administrator nie może edytować. Gdyby administrator nie mógł decydować jak będzie się grało na serwerze, kiedy założyc na nim hasło, albo kto może a kto nie może na nim grać, to cóż to byłby za administrator i za co płaciłby tyle pieniędzy???? Ktoś tu wspomniał, że jest ponad 3000 serwerów rankingowych. Chwała Bogu. Nie musicie grać na KRAP'ie.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:27 

a ja myslalem , ze gra jest po to, zeby grac :shock: - ale dla was to chyba kolejny pretekst do wyzwisk i klotni, i caly czas ktos jest lama i nooob - dajcie sobie na luz

tak sobie mysle, ze bf stalby sie "ladniejszy" jakby zabrano mu opcje czatu ogolnego

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:29 

raf4L napisał(a):
Piotr3k napisał(a):
Ad1. Nazwa => z ang crap (czyt. krap) oznacza gówno. Moze rzeczywiscie nie mam pojecia jaką to zaje**** wybraliscie nazwę, ale znam angielski.

Ad2. Z wypowiedzi Udaja wynika brak podstaw logicznego myslenia. Dodatkowo nazywanie kogos cheaterem nie majac pojecia czym sa i jak dzialają cheaty, jeszcze bardziej utwiedza mnie w przekonaniu ze jest xxxx.

Ad3. Raf4l chlopcze rozdawanie adminek człekom ktorzy nie maja o adminowaniu zielonego pojecia zle swiadczy tylko o tobie.

W jakim słowniku ty to znalazłeś??
Chyba w swoim barbarzyńskim słowniku neandertala.
CRAP - to po angielsku "bzdura"
Może twoja warstwa społeczna ma tendencje to mieszania znaczeń i nie twierdzę , że w anglii nie ma podobnych tobie, ale na litość boską, nie komentuj czegoś na czym się nie znasz... Być może słowo to posiada takie znaczenie jakie podałeś, w slangu homoseksualnych degeneratów w meksykańskich więzieniach. Nie znam takiego slangu. Jeżeli ty sie nim posługujesz, nie przenoś go na ten grunt.

Ale z "pice" napewno oznacza coś śmierdzącego , ale przecież nazwa serwa jest pisana przez "K"

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:56 

panowie.... po prostu żenada :roll:

pozdro dla programistów

ps swoja droga chyba został wymyślony neologizm dla slowa profesjonalny gracz: "programista"... to brzmi dumnie

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 20:11 

Silent_Specter napisał(a):
panowie.... po prostu żenada :roll:

pozdro dla programistów

ps swoja droga chyba został wymyślony neologizm dla slowa profesjonalny gracz: "programista"... to brzmi dumnie

Widze ze sprawa wygasa co za szkoda liczyłem na troche więcej nawet moja interwencja na nic się nie zdała , może jeszcze załapie sie kiedyś na jakąś zadyme :).

Jeżeli ci chodziło o tych właściwych programistów to dzieki za pozdrowiena :P

Ja pozdrowie jeszcz wszystkich posiadaczy hondy i porzegnam się z tym tematem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 20:36 

Wulgaryzmy?? sorry. Mniejszymi literami nie mozna było?

A bo mnie Udaj wkurzyl swoimi tekstami. Wywalic gościa za to, ze za czesto popiep..... jeździ np gazikiem, albo czołgiem śmiga. Skoro stoi fura wolna no to biore ją i jade. Czy nie ??
Chyba ze jest on jednym z tych adminów, co jesli sprzątnie im sie heli z przed nosa, to wypie...... tzn. robią out = baw sie gdzie indziej. Na szczęscie jest ponad 3tys serw. rankingowych.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 20:42 

JehutyMK napisał(a):
Widze ze sprawa wygasa co za szkoda liczyłem na troche więcej nawet moja interwencja na nic się nie zdała , może jeszcze załapie sie kiedyś na jakąś zadyme :).

To świadczy o tobie... Boshe na to chyba sa jakies paragrafy? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 21:30 

raf4L napisał(a):
Piotr3k napisał(a):
Ad1. Nazwa => z ang crap (czyt. krap) oznacza gówno. Moze rzeczywiscie nie mam pojecia jaką to zaje**** wybraliscie nazwę, ale znam angielski.

Ad2. Z wypowiedzi Udaja wynika brak podstaw logicznego myslenia. Dodatkowo nazywanie kogos cheaterem nie majac pojecia czym sa i jak dzialają cheaty, jeszcze bardziej utwiedza mnie w przekonaniu ze jest xxxx.

Ad3. Raf4l chlopcze rozdawanie adminek człekom ktorzy nie maja o adminowaniu zielonego pojecia zle swiadczy tylko o tobie.

W jakim słowniku ty to znalazłeś??
Chyba w swoim barbarzyńskim słowniku neandertala.
CRAP - to po angielsku "bzdura"
Może twoja warstwa społeczna ma tendencje to mieszania znaczeń i nie twierdzę , że w anglii nie ma podobnych tobie, ale na litość boską, nie komentuj czegoś na czym się nie znasz... Być może słowo to posiada takie znaczenie jakie podałeś, w slangu homoseksualnych degeneratów w meksykańskich więzieniach. Nie znam takiego slangu. Jeżeli ty sie nim posługujesz, nie przenoś go na ten grunt.

Mylisz się kolego.
Crap - to często używane np. przez amerykanów lekkie przekleństwo.
Podkreślam lekkie.
Nie jest używane w stosunku do osób. Częściej określa rzecz, lub używane jest jako pojedyncze słowo wyrażające zdenerwowanie lub dezaprobatę - podobnie jak "damn it", lub dammit.

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:34 

Hynol napisał(a):
Wierze na słowo. Pewnie jak F-18 kradłem? Niestety nie miałem gdzie przeładowywać ammo

Dokladnie,a ja trzymalem namierzanie myslac ze rakieta leci :)
ale mi zylka wyskoczyla gdy sie okazalo ze to bug:)

Musze przyznac ze zrobiles wrazenie takim wynikiem
RESPECT

co do tematu to widze ze teraz jest spor o znaczenie nazwy
dla mnie karp oznacza rybe wigilijna :)
osobiscie bardzo lubie :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:47 
Moderator forum

90s napisał(a):
dla mnie karp oznacza rybe wigilijna :Smile:
osobiscie bardzo lubie

Łosoś rządzi 8)
raf4l - :lol: a ty ty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:49 

raf4L napisał(a):
Nie głosowałeś czasem na PIS albo LPR że cos do gejów masz??

PS. Polecam opcję "edit"

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 03:34 

Tyle zjebów w całym mieście...

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 10:18 

EpYoN napisał(a):

Ja mam cos do pedalow i co ? zrobisz mi cos ? moje demokratyczne prawo :wink:

[edit by est_pl] Tak... powywalam ci wszystkie posty atakujące ich w jakikolwiek sposób. Chyba pomyliłes adresy w sieci - zapraszam tutaj z takimi dyskusjami : http://www.naszdziennik.pl/. Dodatkowo zaznajom się z pojęciem demokracja, jeśli szargasz to słowo w ten sposób.

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 10:41 

xD napisał(a):
EpYoN napisał(a):

Ja mam cos do pedalow i co ? zrobisz mi cos ? moje demokratyczne prawo :wink:

Brawo, brawo !!!
Wspaniała postawa !!!

Lada chwila spodziewamy się telefonu z gratulacjami od prezydenta 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 10:48 

MohammedZaherSzah napisał(a):
Tyle zjebów w całym mieście...

... nie widziałeś tego jeszcze, popatrz , o popatrz :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2