Teraz jest 5 mar 2025, 20:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 15:06 

Darek mix napisał(a):
Sorry ale ja w bf2 gram niecały miesiąc a Ty.....

To czemu uważasz, że fragu ma cfg jak ty nawet gry do końca nie poznałeś, bo wątpię w to, że w ciągu niecałego miesiąca poznałeś wszystkie sekrety bf'a.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 15:31 

Zal dupe sciska jakbys gral od poczatku gry i cos mowil to jeszcze mozna dyskutowac, ale co tu sie klocic jak ty grasz ledwie 1 miesiac . No ale przeciez Ty sie urodziles z jakims talentem i juz wszystko wiesz, opanowales i masz prawo wyzywac kogos od configow i cheatow nie dajac rzadnego sensownego dowodu .
Pzdro

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 16:12 

Termix ty masz złe rozumowanie on uważa ze my powinismy miec dowod ze nie uzywamy cfg a nie on na to ze ich uzywamy.Jestes winny dopoki nie udowodnisz swojej niewinnosci xD. Ruszcie czasmi glowa, to taka bania metr nad dupa xD

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 16:22 

do ostatniego dnia bf2 wszyscy beda tylko pitolic o cfg :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 16:25 

A czy ja kur** Go wyzywałem od cheaterów?
Weź się zastanów zanim coś napiszesz a nie piszesz byle gów** byle by zaszpanować swoją pr0 wiedzą o bf-ie. :roll: :stupid:
Jeżeli jesteś taki pr0mastach to podziel się z nami swoim ,,doświadczeniem''
:omg: :omg:
:lame:

Grubber{PL} napisał(a):
ZiZu napisał(a):
I czemu nie chcecie sie dzielic swoja wiedza o konfiguracji bf2 ? Nie mow mi sie sie nie boisz ze ktos cie w skillu przegoni

CZy nie zauwazyliscie ze cfg wcale nie równa sie skill?
Jezeli masz koślawe łapy i nie umiesz strzelac to nawet najlepszy cfg ci nie pomoże. Jezu za trudne by zrozumieć? No ale lepiej miec wlasna porabana wizje gry. Co do cfg mam taki jak headshot a sound.con mam troszke bardziej zmodyfikowany i sie nie chwale (wcale ;) ).

Teraz każdy będzie miał konfig headshota :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 16:36 

AreV napisał(a):
morthag napisał(a):
Pan_Cyferka napisał(a):
Bardzo ładne FM. Żal jedynie, że wszyscy kręcicie te wasze filmy grając medykami i wszystkie kręcone są na Karkandzie. Ileż bym dał za obejrzenie dobrego FM, w którym roli głównej nie gra medyk, a np. grenadier lub mechanik wymiatający z pompką, w dodatku na mapie plenerowej, a nie miejskiej.

No latanie z pompka po zatarze to byloby cos :lol:

wiesz gizmo zrobil "cos" podobnego tylko bylo to na dalianie ;)

Już zasysam. Zobaczymy co to warte, ale po komentarzach można wywnioskować, że sam miód. A propos - pierwsze beefowe 'fragmovie' jakie widziałem było twoje Arev. Pokazywałeś komuś jak należy celować, ale niestety nic nie było widać :) (słaba rozdzielczość). Za to muza była fajna. Pzdrwm

P.S. Adminie/Moderatorze nie bij za offtop. W tym topiku z tym przewinieniem zgubię się w tłumie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 16:58 

@ Darek mix nie zamierzam sie dzielic wiedza bo nie tutaj miejsce w tym temacie, poza tym takowej nie posiadam , gram na defaulcie , lecz ostatnio byle gdzie sie nie wejdzie czy to na server czy na forum widac tylko lamy placzace i wyzywajace innych, a to ze on mnie zabija ma configa haxy itp . Wes sie ogarnij pograj troche a nie pieprzysz glupoty . Samo to ze grasz miesiac mowi mi sporo o twoim braku wiedzy. Ja juz koncze przemysl to chlopie bo to co piszesz jest zalosne i glupie/
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 17:20 

Ja nie rozumiem o co w tutaj sie w ogole klocicie. Koles ma swojego configa i gowno was to powinno obchodzic. Nawet jak ma cos pozmieniane w nim a punkbuster go nie wywala z gry wiec to jest dozwolone. Nie mozecie tego zrozumiec ze czasami trzeba gre zoptymalizowac do komputera i wtedy sie najlepiej gra.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 17:22 

Darek mix napisał(a):
Teraz każdy będzie miał konfig headshota :D

Ten cfg mialem jeszcze zanim headshot go tu podal wiec stfu xD

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 17:57 
Moderator forum

Dobra... zamykam chlewik.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 2