Teraz jest 6 lip 2025, 05:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2007, 22:25 

nie kłucić sie!! :stupid: kazdy ma prawo do swojego zdania a z Tym ze dobre mapki tez podzymuja to ze ludzie chetnie graja w ta gre :-) zwłaszcza jak tu wspomniałem mapy miejskie nadaja jej świetny klimat i to że można kożystać ze sprzętu :-)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 02:47 

bibol napisał(a):
No Karkand rzadzi jesto to najlepsza mapa wszechczasow w fpsach lepsza niz De dust2 z csa :) Z ta mapka bf 2 dlugo pozyje :D (oczywiscie jest to subiektywna opinia wiec bez bulwersow prszoe )

Zgadzam sie, ale tylko infantry. Osobiście nienawidze jej grać w CQ na klanówkach. Straszna rzeźnia jest, trzeba mieć tez szczęście po swojej stronie. Choć nasz meczyk z Core (byl na HSTV) był całkiem przyjemny i zacięty, jednak my jako SOF omijamy tą mapę szerokim łukiem na CQ.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 07:42 

Grubber napisałeś:
"Nie podsuwaj im pomyslow bo jeszcze zrobia kolejny zbedny i zarazem durny temat "
Kolejny czyliże ten jest zupełnie zbędny w-g ciebie, ale mniejsza o większość.
Moim zdaniem niektórym znudziła się już ta gra, dlatego piszą że to koniec, renesans i takie tam.
Zobaczycie że za dwa lata, dalej będziemy pisać że to już koniec bla bla bla, a i tak będzie spora grupa ludzi grających w BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 10:18 

Coz Tanatos nigdzie nie napisalem ze ten temat jest bzdurny (nawet uwazam ze jest calkiem ciekawy xD) ale ile mozna widziec tematow pod tytulem: Nie nalicza mi pkt, co z unlockami, ktory patch zainstalowac, posikałem sie w gacie itp. O takie kretynskie tematy mi chodzi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 10:25 

i tak najlepszy temat jest w hajdparku i polega na wklejaniu obrazków z liczbami - trzeba miec chyba 8 lat albo necik od tygodnia żeby coś takiego nazwać cool :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2007, 22:54 

RPK_Tanatos napisał(a):
Moim zdaniem niektórym znudziła się już ta gra, dlatego piszą że to koniec, renesans i takie tam.
Zobaczycie że za dwa lata, dalej będziemy pisać że to już koniec bla bla bla, a i tak będzie spora grupa ludzi grających w BF2.

RPK_Tanatos, pojęcie renesans w języku polskim oznacza Odrodzenie, a nie koniec. :) Założyłem ten temat, ponieważ gram w tą gre prawie dwa lata, i patrząc przez pryzmat tego czasu wiele się zmieniło, mianowicie jest znacznie mniej rozgrywek klanowych w CB, itp., jeśli się mylę to sorki (nie gram w żadnym klanie), ale tak słyszałem. Po drugie wiele klanów się rozwiązało, a po trzecie ubyło nam wielu dawnych graczy ( POZDRAWIENIA DLA GRACZY Z MOJEGO DAWNEGO KLANU SLW, XNT :) )
Jednakże patrząc na to co się teraz dzieje można pomyślec, że ta gra się odradza- jest bardzo wielu nowych graczy, powstają nowe klany, itd. Moim zdaniem w tą grę ludzie będą grali jeszcze przez wiele lat, choc jak wyjdzie BF-3, i będzie lepszy od poprzednika, to z pewnością większośc ludzi, którym sprżet na to pozwoli przerzuci się na BF-3, a nie na jakąś inną strzelankę w której nie będzie rankingu, bo jest to bardzo miły dodatek do gry (wystarczy wspomniec ile było założonych tematów i postów na forum, gdy EA przestało naliczac)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 2