RPK_Tanatos napisał(a):
Moim zdaniem niektórym znudziła się już ta gra, dlatego piszą że to koniec, renesans i takie tam.
Zobaczycie że za dwa lata, dalej będziemy pisać że to już koniec bla bla bla, a i tak będzie spora grupa ludzi grających w BF2.
RPK_Tanatos, pojęcie renesans w języku polskim oznacza Odrodzenie, a nie koniec.

Założyłem ten temat, ponieważ gram w tą gre prawie dwa lata, i patrząc przez pryzmat tego czasu wiele się zmieniło, mianowicie jest znacznie mniej rozgrywek klanowych w CB, itp., jeśli się mylę to sorki (nie gram w żadnym klanie), ale tak słyszałem. Po drugie wiele klanów się rozwiązało, a po trzecie ubyło nam wielu dawnych graczy ( POZDRAWIENIA DLA GRACZY Z MOJEGO DAWNEGO KLANU SLW, XNT

)
Jednakże patrząc na to co się teraz dzieje można pomyślec, że ta gra się odradza- jest bardzo wielu nowych graczy, powstają nowe klany, itd. Moim zdaniem w tą grę ludzie będą grali jeszcze przez wiele lat, choc jak wyjdzie BF-3, i będzie lepszy od poprzednika, to z pewnością większośc ludzi, którym sprżet na to pozwoli przerzuci się na BF-3, a nie na jakąś inną strzelankę w której nie będzie rankingu, bo jest to bardzo miły dodatek do gry (wystarczy wspomniec ile było założonych tematów i postów na forum, gdy EA przestało naliczac)