Teraz jest 5 mar 2025, 21:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 17:20 

Z tego co czytam to widzi mi sie tak że będą serwery tylko z podstawką i serwery z SF+podstawka. Mając SF można grać na jednych i drugich (oczywiste) i tak coś mi się wydaje że mając SF można będzie grać na serwach tylko z podstawką ale będzie można używać unlocków z dodatku. Tak to rozumiem. Bo po co wypuszczać patch "integrujący"? Nie wierzę w to że zrobią tak że mając tylko podstawkę będziesz sobie grał na serwerze a nagle cię wywali bo nie masz map z dodatku. Pewnie się zaraz okaże że zmuszą serwery rankingowy, a w każdym razie większość do tego żeby chodziły na SF. I w ten sposób zmuszą graczy do kupna SF.

Falcon - gazu nie będzie na zwykłych mapach bo nie będzie kitów z dodatku. Tylko np asfalt będzie miał nie tylko G3 ale też unlocka z dodatku. Czyli będziesz miał dwa unlocki do wyboru.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 18:04 

Ja również w którymś z wywiadów czytałem, że początkowo będę serwy do BF2 lub do BF2+ SF. Planują w przyszłym patchu połączyć serwer i wtedy będzie jak w BF42..[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 18:54 

oni niech nie modza z patchami laczacymi gry tylko napraiwa bledy w bf2...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 19:09 

Lailonn napisał(a):
oni niech nie modza z patchami laczacymi gry tylko napraiwa bledy w bf2...

W cuda wierzysz? Prawdopodobieństwo, że Ea naprawi przynajmniej największe błedy w następnym patchu jest mniejsze niż to że w IV RP będzie się nam żyło dostatniej (tak jak było przy łatce 1.03, która też nie poprawiła do końca tego co miała) :? A ze SF zrobia pewnie prędzej czy później tak, że zmuszą serwery rankingowe do przejścia na dodatek ( co właściwie będzie miało jakieś tam znaczenie jedynie dla statsiarzy, ale...) :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 19:11 

O jeny.jak pokazał jeden user oferte w playu pisze.Battlefield 2:Specjalne oddziały...Mam nadzieje ze w sklepach będzie normalnie pisalo,bo jakos bardziej mnie kreci angielska nazwa....

PS: Poza tym nie musze sie martwic kasą,bo od sponsorów chciałbym pod choinkę :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 19:23 

Do świąt to jeszcze trochę czasu zostało :) Ja jestem w trakcie przekonywania "sponsorów" aby dołożyli mi trochę kaski, bo mi brakuje do SF :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 19:30 

A ja sposnora juz naklonilem :D Bo sponsor sam gra :D i jak sie dowiedzial ze bydze BF2 SF powiedzial : trzeba bydzie to kupic .... :) :) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 19:40 

Tak...teraz do szczęścia będzie mi brakowac tylko zmiany dostawcy internetu na inny...bo aktualny ostatnio zszedł na psy i nie da się grać :? (bo Sf będę miał już prawie na pewno :D )

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 20:06 

To jeśli system będą tak zintegrowane to kodamdos bedzie łakomym kąskiem do skasowania na zwykłym servie choćby ze względu na pukawke :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 20:21 

Hm...czy ja wiem...jego podstawowy unlock też jest świetny (ah, ta celność :D)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 20:30 

groszeka napisał(a):
To jeśli system będą tak zintegrowane to kodamdos bedzie łakomym kąskiem do skasowania na zwykłym servie choćby ze względu na pukawke :lol:

Jeśli będzie tak jak myślę to każda klasa będzie miała do dyspozycji na zwykłym serwie nową unlockowaną pukawkę. Zatem nie tylko komandos. Ja tam jestem ciekaw co wymyślą dla AT bo ani DAO ani podstawowy pm mi nie pasi za naddto.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 21:08 

Cytuj:
pewnie prędzej czy później tak, że zmuszą serwery rankingowe do przejścia na dodatek ( co właściwie będzie miało jakieś tam znaczenie jedynie dla statsiarzy, ale...)

Nigdy tak nie bedzie, ze zmusza rankingowe do przejscia na dodatek. Ani tez nigdy wiekszosc serverow nie zmieni typu gry. Czesc pewno przejdzie ale moze z 40%

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 21:10 

Ej... jak to bedzie... Aster i gamesNET przejda na dodatek i bedzie lipa? Nie bedzie tych serverow na bf2 only? wtf?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 21:18 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Ej... jak to bedzie... Aster i gamesNET przejda na dodatek i bedzie lipa? Nie bedzie tych serverow na bf2 only? wtf?

nie kracz :P

:(

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2005, 21:57 

Jakbyscie byli ciekawi to Special Forces już wyciekło, release nazywa się Battlefield_2_Special_Forces_Addon_Alcoholclone. W sumie ktoś zainteresowany mogłby sobie sciągnąć z ciekawosci przed kupnem oryginała i pobiegać po pustych mapach lub z botami. Mi szkoda 1,15GB limitu na neo.

Jezeli naruszyłem w jakis sposob regulamin to bardzo przepraszam, post ten ma być jedynie ciekawostką. Wiadomo, ze jezeli komus zalezy na piracie to i tak się w koncu dowie. No i po drugie jest to dodatek do gry multi, więc zainteresowanie piratem nie jest duze.

Ostatnio edytowano 20 lis 2005, 22:18 przez alCatraz, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2