Połowa ludzi powinna dostać bana na obrażanie innych i ogólne słownictwo ( jeszcze niedawno tak tępione ale nvm )
IMHO teraz MOD'y będą miały swoją drugą młodość.
Patcha nie instalowałem jak to zwykle po wypuszczeniu. Z opinii wnioskuje że to śmierć Team Pleya ( nie mówcie że teraz dopiero będzie TP ). Kto ma czołg ten ma władze... Boshe EA robi taką komercję jak Microsoft i oświadczam że Bf2 był moją ostatnią grą jaką wypuściła (nie)szanowna firma EA... Mieć wszystkich w D i wszystko. Liczą się chore ambicje " ale będzie grubo jak będzie można sobie jeepa zrzucić "; " SJ mnie denerwuje magazynek nie ma tyle amunicji by wyciąć wkółko pojawiających się graczy". Teraz TP umrze bo im więcej ludzi idzie razem tym bardziej rośnie prawdopodobieństwo ich zabicia.
Czy ktoś woli dziewczyny czy grać na kompie to jego sprawa. Dział o patchu 1.3 a nie o upodobaniach.
Kuźwa czytałem że Quake Wars miał wyjść we wrześniu ( za miesiąc wakacje: laża, piwo, dziewczyny - szybko zleci ) ale niedawno wydczytałem że premiera w listopadzie :O W co grać ? Popykam w AA lub ET albo jakiegoś MMORPG bo to co robi EA to jest wielka szopka. Myślą, że jak dopierdzielą ludzią klanowym lub tym co grają drużynowo ( co dotyczy równierz niedzielniaków ) to kupią bf2142 ? Dla mnie każdy kto gra od początku bf2 i kupi bf2142 będzie bynajmniej dziwny

przeżyliśmy razem wiele ( na serwerach czy na forach; przeżyliśmy dawne patche ale obecny nas zabije ). Jak będe musiał to zainstalować by móc grać w ligach to hibernacja w klanie gra na półkę i czekanie na fh2... nic innego nie pozostaje. Mówicie że teraz snajper ma fajnie bo może fragować strzelców w jeepach. Ale ile razy strzelich skoro masz locka ? ? Na połowach map będzie heli stało na padzie bo nie wystartuje ( wszyscy w jeepach ) a na lockach jedyną formą zdjęcia kuponów przeciwnika będzie snajpowanie o0 POWSZECHNA lameriada będzie na serwerach. Nawet gracze pr0 ( dla mnie każdy jest pr0 co nie zasadzi mi TK ) nie będą żniwiarzami skoro jeepy będą wszędzie a brak SJ będzie powodował to, że squady co lockują siedzą przy medach w dużej ilości ze snajperami
N/C głowa mnie boli przez te EA. Jak oddadzą mi kasę za grę to nie napisze zółego słowa ( tyle tygodni wycięte z życiorysu )
Pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy.
P.S.
widze że jednemy graczowi ( dołączył do nas 15 maja '06 ) podoba się obecny patch. Widać małe doświadczenie o grze i " poprzednikach " 1.3.
P.S. 2
1.12 r0x ( a ten 1.13 xD )