Ja tu pierwszy raz więc podam swoje wrażenia z gry po lan-ie.
Gram na
Raedon 6550 128
Pentium 4 2Ghz
1Gb DDr
I płynnie chodzi na medium (niestety to demo a pełna może rozwiać mój uśmiech

), na full detalach z 6x antialaising zwalnia przy dużej ilości botów więc to jest poza zakresem

.
Pierwsze to mała mapka i problemy z samolotami i helikopterami czyli standard jak na pierwszy raz, bronie i ich "używanie" trzeba teraz troche bardziej celować bo na korpusie to oni maja kamizelki.
Czołgi widok z czołgu jak u oryginalnego battla, więc mniejsze pole widzenia niż u DC (propo porównajcie sobie wielkość Abramsa i T90 ten pierwszy to ładne bydle ,ale ciekawostka T90 jest silniejszy i wygrywa pojedynki na "przepychanki")
Samochody tu najbardziej mi się podoba fizyka jazdy i podwozie które fajnie podskakuje na nierównościach
Samoloty tu jest miód wczoraj 2godz. bawiłem się po lan-ie samolotami pionowego startu (poprostu obłę coś pięknego), Su-30 bydle 2 i fajna rola drugiego pilota który może rozglądać się po kabinie jak leci do góry nogami i normalnie (niesamowite wrażenie), i te bomby kierowane na cel masakra.
Helikoptery - Cobra i ten ruski znów różnice Ruski jak Hind to krowa wolno leci ,przerażająco wygląda Cobra smukła i w miare lekka i nawet ie tak trudno się steruje po dłużsym zaznajomieniu
Bugi
To chyba wszyscy widzieli problemy z rag-dollem, przenikające lufy rzez ściany, i problemy z widokiem z helikoptera (z 3osoby nie widać było czołgu który stał podemną gdy zmieniłem kamerę na każdą inną nagle się pojawiał).
Moim zdaniem gra zapowiada się bajerancko (samoloty pionowego startu są niesamowite).