Teraz jest 16 lut 2025, 19:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:26 

Zainstalowałem patcha i w trakcie włączania gry wychodzi do windowsa :evil:. Co robić??

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:30 
Moderator forum

miko34 napisał(a):
Zainstalowałem patcha i w trakcie włączania gry wychodzi do windowsa :evil:. Co robić??

strzelic sobie w ueb :lol:

a tak na powaznie... to podaj specyfikacje kompa, bez tego nie ma oczym gadac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:31 

Raix napisał(a):
pitermaster napisał(a):
sixstus napisał(a):

Shit nie ma nic dla grenadierów!!!!!!

jak nic ? dostajesz super mega wypas linke na ktorej mozesz sie powiesic ;)

Na co mi @$%@ @$%@@$ linka!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:54 

Cytuj:
Mam SF i odblokowane giwerki szturmowca i komandosa. Po włączeniu podstawowej wersji mam do wyboru po 3 bronie na klasę. jak będę miał kolejny awans to mam nadzieję że flashbang-a da się odblokować.

Dla SF flashbang jest zwyklym elementem wyposazenia jak dla medyka apteczka. Dyskusje o nim dotycza samego bf2 BEZ dodatku ;]

Cytuj:
Lailonn Do takiej przykladowo Anarchy Online sa dodatki (platne oczywiscie) tworzace przepasc pomiedzy tymi co je maja a reszta.

Herman ale gry MMORPG tym sie charakteryzuja. Wiem doskonale o tym by wiele lat spedzilem w tym swiecie :P Najbardziej na kase nastawiony jest project entropia ale to juz inna bajka. Za to nie znajdziesz RTSa, FPSa,TPP, ktory by przewage taka dawal(wraz z zakupem np dodatku) Zazwyczaj albo nowe elementy moga byc uzywane TYLKO na nowych terenach gdzie sa tylko posiadacze dodatku albo kazdy gra zupelnie oddzielnie. Tu nam 1 wariant urozmaicono na nie korzysc tych co mniej wydali...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 01:02 

To jest poprostu zmuszanie ludzi do kupienia dodatku, jak tak mozna robic :| jakos nie widzi mi sie gra, ze ktos ma nawalac do mnie z fleshy i innych badziestw, a latac jak glupi za jetami tez nie chce. IDIOTA by wiedzial, zeby zrobic oddzielne servy dla SF i podstawki. No coz, pozostaje nam czekac i modlic sie ze EA to zmieni, ale znajac te super firme to mozna pomarzyc sobie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 01:31 

Marudzisz jak stara baba 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 02:26 

falcon gdybys nie kupil SF to bys tez wesoly nie byl jakby cie siekali z F2000 czy flashami obrzucali ;]

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 02:54 

Jak ktoś umie grać i myśleć w polu to nie ważne czy ma f2000, wista czy inne ustrojstwo wystarczy nawet prosty kij:) Takie marudzenie jest bez sensu bo mając taką czy inną broń można skutecznie unieszkodliwić przeciwnika.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 03:11 

PotulnY napisał(a):
Jak ktoś umie grać i myśleć w polu to nie ważne czy ma f2000, wista czy inne ustrojstwo wystarczy nawet prosty kij:) Takie marudzenie jest bez sensu bo mając taką czy inną broń można skutecznie unieszkodliwić przeciwnika.

Marudzenie nie jest bez sensu - firmy musza miec szanse dowiedziec sie, co mysla ich klienci, nawet jesli z zalozenia ich zlewaja. Co z tego, ze dobry gracz sobie poradzi nawet scyzorykiem? Naprawde nie sami wymiatacze graja w BF2 i nie sami wymiatacze zaplacili ponad stowe za podstawke - o ktorych to pieniadzach EA juz najwyrazniej zapomnialo. Mam nadzieje, ze pojawia sie serwery na ktorych za uzywanie broni ze SF beda po prostu bany.

pozdrowienia,
Ognacy

p.s. Ja mam SF, jakby kto pytal. I bardzo mi sie podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 03:50 

Nie chodziło mi o rozróżnienie dobry zły czy zły gracz. Może źle to ująłem, ale chodziło mi o to, że bronie są w miare zrównoważone dla danych klas. Ja uważam, że i tak niektóre podstawowe bronie są lepsze od unlockowych starych czy nowych. Na ten przykład AK101, albo M24.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 12:48 

Tak AK jest wciaz nr1. Natomiast skutecznosc m16 spada na leb na szyje. Mi to tak strasznie nie szkodzi bo i tak na klanowkach sie nie uzywa unlockow :P Nie mniej jednak EA spieprzylo sprawe. Takie zagranie jest ponizej pasa.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 13:18 

Lailonn napisał(a):
falcon gdybys nie kupil SF to bys tez wesoly nie byl jakby cie siekali z F2000 czy flashami obrzucali ;]

Pare razy dostałem wczoraj z flashbanga...ale wiecie co?? Koniec z tym bo przed chwilą skończyłem instalacje SF :P Jeszcze tylko zaktualizuje do 1.12 i podziele sie wrażeniami ;)

P.S Wziąłem ostatnią sztuke...ma sie to...sokole oko :P hehe ;)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 13:30 

Lailonn napisał(a):

A co do sprawiedliwości to w samym dodatku też jej nie znajdziesz bo nowe zabawki mają tylko "amerykanie" i w związku z tym czasami stosunek sił jest śmieszny jak po stronie mecu zostaje 7 osob a reszta nawala do ciebie z kazdej strony i testuje nowe uzbrojenie.
Tak mi się wydaje ze EA promuje nieuczciwość :? no chyba ze idioci tam pracuja :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 14:34 

Ubi napisał(a):
[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
Nie da sie nawet juz ubic wrogiego heli ,bo tak faluje jak bym był na niezłym chaju :lol:
nie mów że sie nie da poprostu nie umiesz i tyle :lol:

Moim zdaniem jest to tylko kwestja przyzwyczajenie wczoraj wieczorem gralem na GamesNET i zdjolem 3 razy z zedu heli w locie co mi sie jeszcze nigdy nie udalo na starej kam.
A teraz z innej beczki czy nie doprowadza was do szalu ze za kazym razem jak zaczyna sie nowa runda to trzeba zakladac odnowa Team. Pozatym zauwazylem ze rowniez po rozpoczeciu nowej rundy zmieniasz autoamatycznie zespol tzn. jak grasz USMC to po rozpoczeciu rundy jestes w MEC lub u Chinczykow.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 14:51 
Moderator forum

Zuaw_Smierci napisał(a):
To jest poprostu zmuszanie ludzi do kupienia dodatku, jak tak mozna robic :| jakos nie widzi mi sie gra, ze ktos ma nawalac do mnie z fleshy i innych badziestw, a latac jak glupi za jetami tez nie chce. IDIOTA by wiedzial, zeby zrobic oddzielne servy dla SF i podstawki. No coz, pozostaje nam czekac i modlic sie ze EA to zmieni, ale znajac te super firme to mozna pomarzyc sobie.

przeciez sa oddzielne serwery dla SF i podstawki... :roll: a poza tym czy to az taka tragednia ze nie masz nowych unlockow i flashbangow ???? :roll:

kupilem dodatek ale i tak gram z podstawowymi gunami i jakos mi to nie przeszkadza ze dookola wiekszosc biega z unlockami...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2