Teraz jest 4 mar 2025, 17:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:03 

Przeciez EA testuje to w swoim laboratorium po lanie(widzialem filmik) pozostali moze na serwerach. A ze cos sie dzieje...no coz. Szkoda, ze teraz a nie przy robieniu 1.2 ...

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:09 

No nareszcie ktos zwrocił uwage na temat tego postu,miało byc o patchu 1.21.Dzielcie sie zauwazonymi bugami w grze,dzielcie sie wiadomosciami o nadchodzacym patchu,moze ktos wie cos wiecej na ten temat a nie pieprzcie o statsach bo nie o tym byl zakladany watek!!!
XiX prowadz dalej obserwacje i dziel sie spostrzezeniami!!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:14 
Moderator forum

Masz purpurowe serce i nie masz prawa głosu 8) :lol: :wink: Taki żarcik :)
O tym patchu już było :) EA jak zawsze wiecej spieprzy niż zrobi dobrze więc ja na dużo nie liczę. Niech dadzą do potestowania kilku klanom i postawią im serwy to wyłapią więcej bugów niż te trole testujące :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:32 

No i właśnie o tym pisałem:
Cytuj:
...Niech dadzą do potestowania kilku klanom i postawią im serwy to wyłapią więcej bugów niż te trole testujące

Jakiś czas temu chwalili się że nowy patch będzie testowany przez kilka wybranych klanów. Nie wiem może się myle, ale 6 osób grających/testujących i to sporadycznie na 8 serwerach z tego zawsze tylko na 1 i to tylko Euro, no śmiechu warte.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:44 
Moderator forum

Nawet niech poprawią te błędy co mieli wypisane kilka stron wcześniej i nie zrobią następnych to będzie ok. Już nie mówię o tych co grają od 2tyg bez budynków :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:59 

a swoją drogą ciekaw jestem jak to wygląda bez budynków :?: :D :?:
Mimo że "go nie ma" to można do niego wejść np. na 1 pietro i leżeć w powietrzu :?: czy przenika sie przez niego jakby wogóle go nie było :?: :?: :?:
U mnie patch 1.2 nie spowodował jakiś drastycznych konfliktów a nawet malutki wzrost FPS nastapił. Szczególnie MIN. FPS, kosztem MAX FPS więc wszystko wporzo.

p.s. Fraps, fraps ponad wszystko między programami....

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 00:07 

ScorpiuS napisał(a):
Splinter napisał(a):
Pozwole sobie skomentowac - :lol:
Nie ma to jak zaczac od tematu slabej gry freeplayowcow, a skonczyc na statach, ktore tylko i wylacznie ich domeną są.

Nie ma to jak długa i dogłębna analiza, która i tak jest błędna. Opinia super pr0 gracza, bo klan ma...

Alez do zabaw na forum nic nie mam, analizy Lailonna nigdzie nie komentowalem. Poprostu smieszy mnie, ze klotnia nt kto jest dobry a kto niekoniecznie konczy sie wrozeniem ze statow. Ale nie jest to, tym razem, smiech pogardliwy.
A kawalek o pro graczu mozesz wytlumaczyc, bo nielapie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 00:32 

No Dumch TY raczej niemasz sie czym pochwalic,az dziwne jest ze nie masz purpurowego serduszka skoro Cie Hav0c.uK dojechal 18 razy w jednej rundzie :D :D :D to taki zarcik.A co do patcha to ciekawe co spieprza tym razem

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 00:44 

Splinter ja podkreslalem juz, ze analiza statow Dumcha byla wynikiem "prowokacji" z jego strony ;p i czysto for fun...Inni tez niech to zauwaza bo sie czepili jak rzep...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 00:52 

Lailonn napisał(a):
Splinter ja podkreslalem juz, ze analiza statow Dumcha byla wynikiem "prowokacji" z jego strony ;p i czysto for fun...Inni tez niech to zauwaza bo sie czepili jak rzep...

Wiem. Nie komentowalem tego, nie czepialem sie tego. Co 'komentowalem' i z czego sie smialem - jest nizej (znaczy sie - wyzej). Wiem, ze wspomniana dyskusja o statach, na ktorej to, w mojej wersji, sie skonczylo, jest 4fun i jako zart, ale nie zmienia to faktu, ze przebieg tej dyskusji mnie smieszy, z czego tlumacze sie juz od trzech postow. No, ale coz, juz sie dowiedzialem, ze gardze Toba, bo jestem pr0 gracz z klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 01:14 

Co do tego baga tego co budynki znikaja jest sposob na to to tylko blad przy optymalizacji szaderow. Trzeba troszke pogrzebac w C:\Documents and Settings\Shizmik!\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache i tam zastapic te nowe pliki z optymalizacji szaderow tymi starymi. Z patha 1.12 i po krzyku wszystko bedzie jak dawniej :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 08:51 

Lailonn napisał(a):
Przeciez EA testuje to w swoim laboratorium po lanie(widzialem filmik) pozostali moze na serwerach. A ze cos sie dzieje...no coz. Szkoda, ze teraz a nie przy robieniu 1.2 ...

Cóż, jeśli oni to testują po LANie to nie dziwię się, że tyle bugów wychodzi. Śmiem twierdzić, że źródłem red tag buga i przelatujących rakiet są packet loss i problemy z synchronizacją stanu serwera w warunkach gdy ludzie mają duże różnice pingów. Jeśli tym razem będzie tak samo, tj. 5 nieistotnych bugów naprawionych, 50 dodanych, to się chyba załamię... Wczoraj na Gamesnecie bodajże dokładnie 3 razy z rzędu mi SRAW przeleciał przez APCtkę kolegi 90s :-) Ubaw po pachy, ale mi potem K/D spada i kurcze wstyd ;-) (Lailonn, mam już K/D1.12 od wczoraj - wziąłem się do roboty - za miesiąc Cię dogonię ;-))

pozdr,
Ognacy

p.s. Ostatnie zdanie to żart :-)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 09:39 

No a ja mysle zeby obniżyli troche wymagania bo niektorzy gracze wogole teraz niemoga grac w Bf'a 2 :| . A po 2 te lipne bugi to jest tez tragedia ...
Moze zrobia wkoncu podnoszenie tych Claymorow i C4 to moze 1 im wyjdzie bo tyle o tym trabili a nic niema . I szkoda ze niemozna rzucac C4 w skoku ;) to byla niezla zabawa no ale coz , takie jest zycie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 09:58 

jest tutaj 13 stron teksu wiec przegladac mi sie nie chce, jezeli ktos to juz napisal to sorry ;)

a wiec czas na oficjalnie informacje jakich sie dowiedzialem po rozmowie z technikiem na temat patcha 1.21

W.g. niego patch oficjalnie wchodzi 7 marca, ma on poprawic cala mae bledow jakie powstaly przy wgraniu patcha 1.2,,sam technik przyznal ze patch ten jest potwornie zbugowany, jak i rowniez patch ten ma (1.21)"przygotowac" gre do wpuszczenia dodatku Euro Force, wiec wydaje sie, ze tym razem chlopaki EA powinni odwalic swoja robote porzadnie

to tyle :)

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 10:16 
Moderator forum

mehmet napisał(a):
Hav0c.uK dojechal 18 razy w jednej rundzie

Na dwa razy :) Byłem Commanderem i dobrał się z trolem z mojej drużyny i tak wyszło :) Ale zabiłem :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2