Witajcie, sprawa ktora chce poruszyc zmusila mnie do zalozenia tu konta by ostrzec was przed takim jednym cziterem, ktory zmieszl z blotem innego gracza a teraz na nowym koncie znow czituje.
Zapewne pamietacie sprawe kiedy wszyscy rzucili sie jak hieny na gracza o nicku DeeJeeMarek tu jest wykaz z PUNKB
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... accCheck=1
ale mało wiecie.Otoz klucz DeeJeemarek dostal za free od tego 14-letniego fagasa za darmo, nie wiedzac ze jest "skazony". Historia biegnie dalej. Ten gośc wczesniej grajacy jako aMsUsztYaMs, =(PL)=TISO, aMs*SalManOwicZ*aMs, *eXiDee, Gryzon.inf....itd gra teraz jako G-PUMAS.Dzis jest 30 sierpien a ta lama gra i jest pierwszy w statystykach na EA ASter POLSKA.Swoja droga ma czity a z ledwoscia wali k/d=2 .Zeby nie byc goloslownym dodam ze jestem adminem na najwiekszych czeskich serwerach ANTIKs i tam ten koles dostawal bana nonstop. a o to wyciag z PB
[07.29.2007 21:20:10] VIOLATION (GAMEHACK) #89098: G-PumaS
(niestety dzial adminow jest tam top secret nie moge nic wiecej pokazac )
Tak wiec reasumujac: DeeJeeMarek jest wolny od zarzutów, moge reczyc za to bo znam jego nowy nick i nowe konto a nie jest to ta lama G-Pumas.JEzeli czyta to jakis admin z Aster albo ktos z adminow serwerow NSZ i innych .pl to powinniscie go jak najszybciej utopic na wieki.Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie chociaz o jednego czitera niedołęgi mniej.
Do zobaczenia na wojnie ..::PiS::..Roberto vel HDRRoberto[PL]
PS:Duzo ludzi sie dziwi dlaczego mam ..::PiS::.. i zareczam nie jest to zwiazane z tymi cziterami z rzadu , jest to nazwa chorwackiego klanu do ktorego od niedawna naleze.
PS2:Za bledy sorry spieszylem sie na wojne:)
POzdrawiam