Teraz jest 19 lis 2024, 07:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 10:03 

Lailonn napisał(a):
http://img109.imageshack.us/img109/5051/hehte1.jpg 1 smierc to TK. Pozostale 2 sa bez watpienia od unlockow a ja bidulek biegalem z m16 i tak mnie te 2 smierci zirytowaly, ze placze i placze nad przepakowaniem unlockow ;[

Nie jestem pewnien- chciałeś się pochwalić..... tym....(może ci się jakis inny screen przykleił)
No to się dowartościowałem, a myślałem że wyjątkowy łoś jestem - zdażyło się mi mieć parę lepszych wyników więc chyba sam rozumiesz....
skoro nawet ja miałem lepsze - nie ma się czym chwalić - chyba zacznę robić screeny normalnie z wynikami.
Jeszcze jedna szpila - tak negatywnie traktujecie statsiarzy więc - Lailonn czemu grasz na nicku g0?

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 11:01 

Rotfl...nie czytasz tego topica? Zarzucono mi chwalenie sie. No to skoro nie udalo mi sie wytlumaczyc, ze jedynie odpieralem atak o "placz" to wkleilem screen. I teraz mozna mi zarzucac z czystym sumieniem chwalenie. Jednym slowem dalem wam cos przeciwko sobie jako to ja evil jestem.

Ciesze sie, ze ci sie zdarzalo. Po 2 tygodniach przerwy przez ostatnie 3 dni nie miewam wlasciwie innych wynikow. Mialem gdzies duzo wyzszy ale BR recorder nie dzialal(zbieram demka na frag movie)

Zapewniam cie, ze moja przewaga nad calym serwerem zostala zdobyta wylacznie M16. Mialem tez najwiecej obronionych i zdobytych flag czyli nie kampilem zza rogu :P

Gram na g0_Lailonn bo to moje 1 konto w bfie i gram na nim na ffa.

No i ladnie zmieniony temat, teraz mozemy leciec kolejne 10 stron na temat statystyk i mojego chwalenia sie niczym :}

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 12:13 

Cytuj:
wylacznie M16

M16 mówisz? To czemu na screenie jest M203? :lol:

Nie bez powodu wybiera się M203, napewno nie żeby użyć M16 :lol:

Grenade launcher rlzzz :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 12:33 

Hmm no to jest m16 z granatnikiem. Jakby na to nie patrzec ;] Granatnik rulez to w wersji gdzie sie skakac dalo. Teraz ci sie w twarz odbije albo zdarzysz zginac nim wybuchnie :P Motyw z odbijajacym sie granatnikiem to szczyt glupoty ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 12:38 

DAJCIE sobie juz na luz chlopaki, bo to nie ma sensu, czytam to na biezaco ale nawet nie mam ochoty sie juz wypowiadac.... najlepiej to olejcie, kazdy ma inne zdanie i tak zostanie :wink:

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 12:59 
Oldboy Battlefield.pl

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Strefa czasowa: UTC + 2