Oj mięsa było tam tyle że hej... Mam nadzieję że nasz admin - rik nie przeglądnie logów z nagrania, wyplułem z siebie tyle żółci i jadu co przez ostatni rok, ale niektórzy sobie zasłużyli. Chciałbym jednocześnie podziękować Borkowi, Daniowi i temu trzeciemu(jakmutam
) z klanu [EC] za pomoc w ostatniej chwili, a jednocześnie powiedzieć im że jak już coś robią to niech to robią porządnie i z poświęceniem. Mieli ponad godzinę na przeczytanie scenariusza a nie przeczytali go w całości - potem jak nie wiedzieli co robić tłumaczyli się że czytali tylko o swoich rolach, scenariusz długi nie jest a poza tym jak można zagrać w filmie nie wiedząc o czym on mówi ? Wyróżnić chciałbym El_Gumolo za to że nie wariował (za dużo
) znał scenariusz i myślał jak nam ułatwić/pomóc nakręcanie, ofc Blizzard ale z nim mam już parę filmów i ma jakieś doświadczenie chociaż jedną gafę miał (zabicie kierowcy jeepa podczas pościgu) Skiller_Ace który miał zestrzelić Z10 w F35 mówił że się spóźni - w ogóle nie przyszedł, tak więc ja zezstrzeliłem heli. MATH3V nie przyszedł ale się wytłumaczył że mu wypadło coś ważniejszego, Vart podobnie.
No cóż... to mój pierwszy tak duży projekt i muszę powiedzieć że wyniosłem z niego pewne doświadczenia.
- Zawsze przed zdjęciami mieć próby
- Napisać dokładny rozkład zdjęć, podział na sceny, ujęcia, dokładnie pokazane gdzie kto jest(jak to ujął danio - scenopis)
- Mieć do dyspozycji dobrą i zaufaną ekipę aktorów
Chciałbym też podziękować rik'owi za udostępnienie i przystosowanie dla nas serwera. No i jeszcze raz klanowi EC mimo wszystko za to że był.
Dogrywki myślę że trzeba będzie zrobić bo magikiem nie jestem a jak wypolerujesz kupę to nadal pozostanie kupą. (to do blizzarda)