Teraz jest 9 maja 2025, 19:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 10:19 

Ja jeszcze tego niemiałem, chodź wczoraj podczas gry się do zdażyło komuś z tsa jak grałem i tez się dzieje że przeciwnik pokazany jest na niebiesko (xywka) a tylko po mundurku da się poznac.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 18:03 

oglądał ktoś dzis kanał VIVA Polska gdzieś po godzinie 16 ? Puscili nagranie z pokazu Bf 2 :) wiecie może kim był ten agent co nie potrafił odopowiedzieć na pytania Dara "w jakim klanie grasz?" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 20:40 

Wrażenie - nudna. Po okolo 20 godzinach grania wiecej mi sie juz nie chce :/. Jakas taka monotonia mimo, ze bawilem sie wszystkimi klasami wojaka. No, ale w sumie niczego lepszego po filmikach z gameplaya sie nie spodziewalem. Fajnie, ze mozna polatac i pojezdzic, ale zeby multiplayerowa gierka znudzila sie w 20godzin... ehh :/.
Arcadowka straaaszna. Odrzut smieszny. Brak oddechu czy trzesienia sie rak. Wojacy z takim wybiciem w pelnym wyposazeniu spokojnie mogliby w NBAu grac. Seria z paru metrow w glowe nie daje pewnosci zabicia. Snajperka... Havoc (czy tam karma) "troszke" przesadzone. Spadochron :/ (co to, Wormsy?). I tak moglbym jeszcze dluuuugo...
Wracam do Americas Army.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:33 

arcadówka. rotfl.
żegnamy.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:01 

No to jak to nazwac? Realistyczny shooter prezentujacy dzialania wojenne w czasach dzisiejszych? PFff...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:07 

taktyczny fps?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:51 

Taktyczny czy nie (blizej "nie"), to i tak arcadówka.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:59 

WOjtas^ napisał(a):
No to jak to nazwac? Realistyczny shooter prezentujacy dzialania wojenne w czasach dzisiejszych? PFff...

Moze poprostu nazwij to mianem optymalizacji wirtualnego pola bitwy, pod gierke komputerową.
Ma sie miło grać i to wszytko. To nie symulacja. To ze bedzie realistycznie, nie oznacza ze bedzie "grywalne" , czy jak kto woli "miodnie".

No i te myśliwce... a szczególnie polecam przelot z doswiadczonym pilotem w SU-34 na miejscu pasazera (widoczki :) )... az pożałowałem że nie mam 1,5 k na 6800 GT ;) Jak Cie to nie poruszy to wróc do CSa, czy tam AA...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 01:29 

WOjtas^ napisał(a):
. Odrzut smieszny. Brak oddechu czy trzesienia sie rak. Wojacy z takim wybiciem w pelnym wyposazeniu spokojnie mogliby w NBAu grac. Seria z paru metrow w glowe nie daje pewnosci zabicia. Snajperka... Havoc (czy tam karma) "troszke" przesadzone. Spadochron :/ (co to, Wormsy?). I tak moglbym jeszcze dluuuugo...
Wracam do Americas Army.

Szczerze? :) Cos w tym jednak jest :) Ale to demo, nawet nie 1.0, wiec spokojna glowa, to przeciez seria BF :) Tu nigdy nic nie bylo ok za pierwszym razem ;P

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 09:38 

1.0 napewno nei ale gdieś znalazłem numerek 1.0.124 costam jak dobze pamietam ;] (chyba ze pomyliłem to z act of war xD)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 22:28 

W glownym menu chyba u gory jest numer wersji. Jak nie to przy wyszukiwarce... tak mi sie wydaje.
I prosze kurde do mnie nie mowic takim tonem i w taki sposob o AAO! :P ;) (postawienie aao i cs obok siebie :/ :P )

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 23:30 

WOjtas^ napisał(a):
W glownym menu chyba u gory jest numer wersji. Jak nie to przy wyszukiwarce... tak mi sie wydaje.
I prosze kurde do mnie nie mowic takim tonem i w taki sposob o AAO! :P ;) (postawienie aao i cs obok siebie :/ :P )

No postawilem na jdednej plaszczyznie CS i AA, wyszlo ze CS>AA.

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 00:30 

WOjtas^ napisał(a):

No tak w dzisiejszych czasach podstawą realiów nowoczesnej wojny jest strzelanka na karabinki - tak pewnie sądzi każdy trzeźwy czy pijany gracz z klubu AA tracący po raz 3544 życie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 10:40 

Ej sluchajcie nazwanie bf2 "arcadowka" to zdecydowanie przegięcie, jest tu duzo taktyki, ale sami twórcy i wszyscy gracze którzy maja mozliwosc porówac produkt z grami w rodzaju AAO, OF, RS doskonale wiedzą ze cala seria battlefield ma bardzo arcade'owy charakter i jest nastawiona na grywalność, nie na realizm. A troche szkoda :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 00:37 

mnie w demie wq jeszcze rzecz : po wysjciu z gry komp jakby zamula przez 2 min .. proces BF2.EXE po czym wszystko wraca do normy ... heh demo ..

juz sie nie moge doczekac oryginalu ... ile bedzie kosztował ???
heh na osle dzis znalazlem juz pirata :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
qrcze szybcy sa patrzec jak sie na forum nowi pirat users beda logowac

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2